Sevgili kayınvalideciğim ve sinsi eltim

Kv ile yüz göz olma şımardık müstekbal elti adayın için hiçbirşey için uğraşmayın nötr ol yeni arkadaşlıklar edin gerçekten dostluğu hak edenle konuş mesafeni koru seni çekemeyenlerleki dilleri ile seni sokmasınlar çiyan gibi .Canım nekadar hakikatları gözler önüne sermeye çalışsanda kv eltin olacak sünepeden yanında olacak bunu gösteriyor onun için boşuna üzmeyin canınızı. .

Tüm sülaleye kendi ağzıyla söylediyse, kayınvaliden neyin çarşafını görecekmiş?

Çevir kazı yanmasın.

Kıza bak.
Madem evlendiniz daha hicbir şeye karışmayan yorum yapmayın eltiniz ve kayinvalideniz hakkında. İyi ya da kötü hiçbir şekilde onlarla gereksiz samimiyetle bulunmayin..

Ozellikle eltinizle nasılsın iyi misin muhabbetinden öteye geçmesin konusmaniz. Belli ki tehlikeli biri. Zaman geçtikçe kayınvaliden sana hak verecektir, kız dediğin gibi biriyse çünkü bu tip kişiler illa biriyle kavga etmek ister baktı senden tik yok kayinvalidesine döner. O zaman anlar eşin de kayinvaliden de.

Biraz da olaya karşı tarafın gözünden bakmayı denediniz mi ? Ben böyle karşı tarafı cadı kötü kendini melek gibi gösterilen yazilari gerçek bulamiyorum malesef. Evlilikte hak hukuk mevzusu yok ama yıllarca süren sevgililikten sonra kız o evin ilk gelini olacağını düşünmüş olabilir bundan sinirlenmis olabilir. Diyorsunuz işte benden 4 5 yaş küçük diye. Demekki belli bir olgunluga ulasamamis. Keşke siz ablalik yapsanız siz devamli iyi niyet göstererseniz o da elbet bir gün gülümseyerek gelecek.
Ben mi insanları çok önemseneden yaşıyorum siz mi çok takiliyorsunuz anlamadım. Bu hayatta en güzeli 3 Maymunu oynamak. Eğer gerçekten böyle bi durum varsa ekti adayınızin yaptıklarını görmeyin duymayin bilmeyin çok zor değil.

Bende cok sinirlendim hatta kaynama kizdim bu ne rezillik dedim güldü kötü bir niyeti yok dediii şaştm kaldim

yok artık ne alaka kötü niyeti yok, ben öyle bişey söylesem eşim burnumdan getirir,ki zaten söylencek şey değil, kesinlikle muhatap olma, 5 senelik ilişkisi varmış evlenselerdi zamanında alla alla

Bu carsaf muhabbeti ben de de olmustu.
Biz de oyle bir adet yok ama kaynanamlarda varmis.
Gerdege girdigimizin sabahi baskin yemis gibi kapi caldi.
Ben de dedim ne oluyor?
Kaynanam yatak odasinin kapisina gelip carsaf sordu.
Ben de diyorum ki ne gerek var sabah sabah, sonra yikansa olmaz mi? (Yikamaya istiyor sandim)
Kadin ceke ceke aldi carsafi.
Bir de annemleri aramis "Kiziniz bakireymis, memnun olduk" diye
Annem sasirmis kadincagiz bir sey demeden telefonu kapamis.

Boyle salaklar her daim mevcut maalesef. Ordan kan gelince mi temiz olunuyor? Bu mu namus? Yapmadim ama hadi anal yaptiysam? O zaman namuslu mu olacaktim.

Eltiler, kaynanalar, kayınlar... 4 görümcem 1 kaynım kayınvalidem kayınpederim var, hepsiyle aynı şehirdeyim. Onlar farklı insanlar ben farklı. Seviyorum sayıyorum görüşüyorum ama laçka değilim. Çok şükür hiç de sorun yaşamadım, bir saygısızlıklarını da görmedim.

Yani iş biraz bizde bitmiyor mu? Telefonda aramalar, hesap sormalar, hadi eltin hadsiz onu anladık da. Sen de pek farklı sayılmazsın yatak odalarına kadar sokmuşsun burnunu. Kendini işine falan ver, karşılaştığında gül geç. Sanki madalya takacaklardı sana da takmadılar. Büyütme yahu..

Insanlarin beni sinsi buldugu bir yanım var kolay kolay ağız dalasina girmem. Kavga etmem.
Sizin hatanız muhatap almaniz. Hic orali olmayacaktiniz . Umursamayacaksiniz. Ayy kiskanan insanlari seviyorum.
Ayrıca sizinle alakali ona bunu aldilar bana almadilar dediginde; sende Allah razı olsun inkar edemem deseydin temelli olurdu.
Onlar birlikte oldu bilmem ne en seviyesizi işin; siz sadece kişi kendinden bilir işi cok sukur ben kendimden eminim deyip gecseydiniz köşeye.
(Sizi suclamiyorum sadece fikir olarak söylüyorum )

EE kız kaç yıl beklemiş evlilik teklifini sen 1 haftada almışsın kıskanır tabii şaka bi yana muhatap olmayın fesat insandan her türlü kötülük gelir... siz de sinirlenip onu mutlu etmeyin siz mutlu oldukça o daha çok delirsin bırakın..

Bana da tam tersi objektif olmadigin icten ice sen kiskaniyorsun gibi geldi.
Yani kizin 4 yil sevgili olup tam evlenmek isterken bir aylik iliskisi olan kisi evlenince insan bir bozulur zaten. Bu normal bi'duygu bence. Yok 4 yas kucuk, yok zaten iliski yasamis. Neyin sidik yarisindasiniz?

O kiz senelerdir o aileye girip cikiyo sevecekler tabii kizi.

Valla kizi da dinlemek isterdim sahsen.

gerçekten bakmasına izin verdin mi

Benim anlamadığım şey kocanın başında mi bekliyormuş, donlarini mi saymış? Terbiyesize bak sanane benim kocamın iç çamaşırlarindan diyeydin. Ne biçim insanlar var ya. Rezillik resmen.

Sen niye kıza selam vermiyosun öpmüyosun ?
Sana yapılsa beni dışlıyorlar derdin.

1 ayda tanış nişanlan sonra evlen onlar hala nişanlı ? Demekki aceleleri yok.

Senin yaşın büyük olduğu için beklememişsin işte Bukadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…