- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Free Women
-
Belki de sizden beklemiştir. Enerji dolu olabilir ama sonuçta kayınvalideniz. Siz teklif etseydiniz?Merhaba arkadaşlar bu konu kafama takıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz bu durumda!
Başlıktan da anlaşıldığı üzere, konu, sevgili kayinvalidem. Aramız iyidir bi sorunumuz yok çok şükür ama ilgimi çeken şey eşimle ziyaretine gittiğimiz de izzet ikram da sınır tanımıyo ama bu 2'dir ben tek gittiğim de hiç ikram da bulunmayı bile teklif etmiyo. Evi yakın bize bugün sigaram bitmişti, market kv ye yakın çıkmışken oraya da uğrayayım dedim. Gittim 2 saat oturdum; mesela diyebilirdi ki kızım bi kahve yapda içelim dimi. Bu tezatlık kafamı karıştırdı. Bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo. He yaşlıdır filan diyecek olursanız değil maşallahı var 56 yaşında benden enerjikSizce ne yapmaya çalışıyo bu cici annecik
Belki de sizden beklemiştir. Enerji dolu olabilir ama sonuçta kayınvalideniz. Siz teklif etseydiniz?
Yok aslın da dolduruşa gelmiyorum sadece kafama takıldı bi sorunum yok kendisiyle. Ben ev sahibi teşvik etmedikçe mutfağına giremem yemek içmek için yapım öyleAnne bi kahve yapayımda içelim deseydin kuzum. Bunu hiç kafana takma derim kendi kendini dolduruşa getirip sogutma
Gelinlerin kabul görülüşünde etkin nokta : kaynana evini kendi evin belliyecenYok aslın da dolduruşa gelmiyorum sadece kafama takıldı bi sorunum yok kendisiyle. Ben ev sahibi teşvik etmedikçe mutfağına giremem yemek içmek için yapım öyle
Ama nedeeenAslında o oğluşunu nazlıyor sen de gitmişken faydalanıyorsun.
Nedeni yok bazilari oyle iste ne yapalim bosver gitsin :)Ama nedeeenbenim günahım ne neyse canı sağolsun
oğlundan eline sağlık demesini bekliyor hala, size de çaktırmadan hava atıyor, bak oğlum benim yemeklerimi hala beğeniyor diye.
bence çok şeker bişey, ben olsam kızmazdım. hatta tek gittiğimde "annecim geçen x le geldiğinde çok güzel şunu yapmıştın, tarifini versene yada gel beraber yapalım" falan derdim
Kalkmaya da çekindim aslın da, en son ütü var diyip kaçtımçok bile oturmuşsun
bu sıcakta insanın ağzı damağı kurur ıkı saatte
O mertebeye erişemedim henüzGelinlerin kabul görülüşünde etkin nokta : kaynana evini kendi evin belliyecen
Annene gidince dolabını açıyor musun kaynananda da yapacaksın.
bence sevimli bi kaynana çabası :) sıkmayın canınızı :) pohpohlayın siz de. kasıtlı değildir.Kızmıyorum ki sadece garipsiyorum ve ister istemez neden diye sorguluyorum bu durumu.
Önemsemiyor .. ama kısıtlı yaptığını düşünmüyorum aklına gelse ikram eder.. o kadar önemli değil ki onun icin aklına gerçekten gelmiyor ben öyle düşünüyorumMerhaba arkadaşlar bi konu kafama takıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz bu durumda!
Başlıktan da anlaşıldığı üzere, konu, sevgili kayinvalidem. Aramız iyidir bi sorunumuz yok çok şükür ama ilgimi çeken şey eşimle ziyaretine gittiğimiz de izzet ikram da sınır tanımıyo ama bu 2'dir ben tek gittiğim de hiç ikram da bulunmayı bile teklif etmiyo. Evi yakın bize bugün sigaram bitmişti, market kv ye yakın çıkmışken oraya da uğrayayım dedim. Gittim 2 saat oturdum; mesela diyebilirdi ki kızım bi kahve yapda içelim dimi. Bu tezatlık kafamı karıştırdı. Bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo. He yaşlıdır filan diyecek olursanız değil maşallahı var 56 yaşında benden enerjikSizce ne yapmaya çalışıyo bu cici annecik
Pekibence sevimli bi kaynana çabası :) sıkmayın canınızı :) pohpohlayın siz de. kasıtlı değildir.
Aklına gelmediğini zannetmiyorum. Ama dediğin gibi önemsemiyor olabilir. Keyfi bilirÖnemsemiyor .. ama kısıtlı yaptığını düşünmüyorum aklına gelse ikram eder.. o kadar önemli değil ki onun icin aklına gerçekten gelmiyor ben öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?