- 16 Nisan 2008
- 5.440
- 14.748
- 773
- Konu Sahibi Free Women
-
Kv.ye gidiyorsam, elim boş gitmem, tatlı-tuzlu atıştırmalık birşeyler alırım. Arar sorarım anne çaya yada kahveye geliyorum birşey lazım mı diye? Çayımı kahvemi de yaparım. Tabi bu aradaki teklifsizliğe de bağlı olabilir.
Çok oturma bence beraber gittiğinizde malesef benim eşim tek gittiğinde bile ona ikram edilmiyor.Kızına yağdırır bizimkideMerhaba arkadaşlar bi konu kafama takıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz bu durumda!
Başlıktan da anlaşıldığı üzere, konu, sevgili kayinvalidem. Aramız iyidir bi sorunumuz yok çok şükür ama ilgimi çeken şey eşimle ziyaretine gittiğimiz de izzet ikram da sınır tanımıyo ama bu 2'dir ben tek gittiğim de hiç ikram da bulunmayı bile teklif etmiyo. Evi yakın bize bugün sigaram bitmişti, market kv ye yakın çıkmışken oraya da uğrayayım dedim. Gittim 2 saat oturdum; mesela diyebilirdi ki kızım bi kahve yapda içelim dimi. Bu tezatlık kafamı karıştırdı. Bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo. He yaşlıdır filan diyecek olursanız değil maşallahı var 56 yaşında benden enerjikSizce ne yapmaya çalışıyo bu cici annecik
Yoo teşekkür etmenize gerek, bilgi amaçlı değildi.Markete sigara almaya çıkmıştım hanımefendi doğaçlama bi ziyaretdi yani planlı değil. Yoksa bende elimi kolumu sallayarak gitmiyorum tatlı tuzluyla da uğraşmıyorum market pazar yapıp gidiyoruz. Teşekkür ederim ender bilgileriniz için.
Hı hıYoo teşekkür etmenize gerek, bilgi amaçlı değildi.
Sadece örnekti ve bu gidişlerim planlı olmaz, geçerken uğrama babında olurlar
Belki sorun sadece kayınvalidenizde değildir.
Merhaba arkadaşlar bi konu kafama takıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz bu durumda!
Başlıktan da anlaşıldığı üzere, konu, sevgili kayinvalidem. Aramız iyidir bi sorunumuz yok çok şükür ama ilgimi çeken şey eşimle ziyaretine gittiğimiz de izzet ikram da sınır tanımıyo ama bu 2'dir ben tek gittiğim de hiç ikram da bulunmayı bile teklif etmiyo. Evi yakın bize bugün sigaram bitmişti, market kv ye yakın çıkmışken oraya da uğrayayım dedim. Gittim 2 saat oturdum; mesela diyebilirdi ki kızım bi kahve yapda içelim dimi. Bu tezatlık kafamı karıştırdı. Bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo. He yaşlıdır filan diyecek olursanız değil maşallahı var 56 yaşında benden enerjikSizce ne yapmaya çalışıyo bu cici annecik
Öyle bisey hissediyorsanız gitmeyiverin sadece eşiniz olunca gidin o da sizin sadece eşiniz varken gittiğinizi anlarMerhaba arkadaşlar bi konu kafama takıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz bu durumda!
Hhahahahah bence en iyi cevap. Ben çok sıkılıyorum yaa.Kayınvalidene tek gitme zaten.Ne işin var ?
Ben de cok sıkılıyorum ama kayinvalide evi sıkılıyorum diye gidilmeyeck bir yer degil..Hhahahahah bence en iyi cevap. Ben çok sıkılıyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?