Sevgili Kaynanam kaynatamın beni eşime şikayetleri ...

duduklutava

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
139
62
13
yaa öyle mesafe koydum daha doğrusu koyduğumu sandım ben tamamen bağları kopardım eşim gitsin görüşsün anne babasıdır ama ben ne gitmek be görüşmek istiyorum şimdide uzağım ısrarla huzurumu kaçırmaya niyet etmişler gibi arıyorlar açmıyorum bende işime gelirse açar lafı kısa tutar kapatırım bundan sonra böyleyim çok ta mutluyum dün yine aradılar açmadım eşimle de aram limoni bi de onların sesine tahammül edemiyorum eşimi arayıp beni şikayet etmişler düdüklütava tlf açmıyo arıyoz da açmıyo diye eşimde akşama bana patladı hah dedim her konuyu hallettik bi bu eksikti yaaaa huzuru bulamıcakmıyım ben açmıyosam açmıyorum anlaki konuşmak istemiyorum sizinle ne diye ısrar neden eşime şikayet offf

Beni sevdikleri için aramıyorlar adım gibi eminim birbirimizi karşılıklı olarak sevmiyoruz sevemiyoruz çok badireler atlattım hala daha devam ediyo sıkıntılarım ama ısrarla neyin inadı bu çok üzüldüm beni yine ağlatmayı başardılar tam güçlü olucam dedim gene aynı gene aynı ya

Aç şu an müsait değilim banyoya giricem otobüse biniyorum diye kapat.
Adı "telefonlarımızı açmıyor" olmasın.
Aç bahane uydur ben ararım de kapat.

benim de aynı böyle akrabam var. sevdiği için aramaz. maksat beni huzursuz etmek. huzursuz olma. aç teli iyiyim iyi gidiyo iyi günler dilerim hoşcakalın de kapat

yaşlı insanlar telefonla arayıp açılmayınca şikayet ederler. telefonu aç iki üç cümle konuş "kapı çaldı" "yemek vardı" vs bahanelerde uzun konuşma kapat

Sık boğaz ediyorlar kaldıki ben mesafemi koydum tavrımıda belli ettim artık tlflada aranmak istemiyorum kaldıki biz aramız iyiykende aradıklarında işte ya bebeğim durmaz bakamazdım ya yemek telaşım olur bakamazdom direkt beni eşime açmıyo tlf diye şikayet ederlerdi bir değil iki değil çocuk gibi ya biz öğrenci olduk eşim öğretmen ya şikayet ondan sanırım !!

Aç şu an müsait değilim banyoya giricem otobüse biniyorum diye kapat.
Adı "telefonlarımızı açmıyor" olmasın.
Aç bahane uydur ben ararım de kapat.

Haklısınızda ben böylede çok yaptım ama ısrarla devam ediyorlar istemmediklerini bile bile niye bunu yapıyorlar maksat huzursuz olmam ve başarıyorlarda ... Hiç bi evladını arayıpta senin eşin tlfnumuzu açmıyo diyen insanlar değil ama benimle uğraşıyorlar bildiğiniz ya

telefona yetişemediğinde gördüğün anda geri ara. işte mutfaktaydım duymadım dersin. açmazsan şikayet ederler

Telefonu açın açtığınız anda kapatın telefonum bozuk hep böyle yapıyor diye söylenin kendi kendinize arada.
Telefonum bozuk falan deyin yüzsüz değillerse anlayacaklardır.

uuu hadi ya. dışarı yollamıyo ekmek almıyo mu. dert kv den de büyük
Önce eşim ekmek almıyo diye konu açtı
Çık sen al dedim, bebek küçük hava soğuk dedi
Kocana bırak bebeği bi çık hava al ekmeğini de al gel madem dedim
En son 'dışarı çıkarsam olay şiddetle sonuçlanır, ben bilmiyor muyum yoksa gitmeyi' dedi

Kayınvalide devede kulak yani
Ve hala eve ekmek almadan geliyo adam
Pilav ye bisküvi ye demiş, onlar bitince ne olacak acaba ?

Şaka mı bu
Bu Ada'm hasta kesinlikle böyle psikopatlık olabilir mi dışarı çıkınca şiddet mi uygulanır nerde yaşıyor bu konu sahibinin eşi ne manyak herifler var

bebek varken bisküvi ye dedi ha. e bu çocuğa nasıl süt gelcek yemeden. bide çıkarsa döveceğini de biliyo. eve resmen hapsolmuş. kv büyük ihtimalle yokluyo oğlu dememişse bişey bilmiyorum. bu olay düzelmez ayrılması lazım

Eski konundan devam et düdüklü
Bu konu yersiz, hergün bir yeni konu açmaya başladın. Devam niteliğinde konular yasak

Kimsenin dolduruşuna gerek yok
Eşin her durumda barut gibi, ekmek almaya çıkarsam şiddet uygular diyosun
Bunu da mı kayınvalideden bileceksin

Kesinlikle
Böyle bi adamdan anında boşanılmalı
Esir misin köle misin sen
Yetmezmiş gibi bir de çocuk eklemişler bu esarete
Sonra yetişin kayınvalidemin telefonuna çıkmıyorum diye oğlunu doldurdum 'kocamla biraz limoni'yiz demiyorlar mı ayar oluyorum

iyi adam o gazla gelip niye teli açmıyon deyip ağzını yüzünü kırmamış. sadece bağırınca "limoni" seviyesine çıkılmış oluyor heralde. bebeğe kıyamam ya

Ekmek almayan Ada'm bi de gelmiş hesap mı soruyor bu Ada'mın psikolojisi bozuk ....bi insan Nasıl ekmek almaz eşine veya eşinin dışarı çıkmasına izin vermez kesin kv anlatmıştır o da seni yoklamak içim aramıştır eşinin de senin üstüne geldiğini bildiği için iyice gaz veriyor eşine ...bu durumu senin ailen biliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…