• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kaynanam ve görümcem ...

Sahiden ya yüz vermeyin zaten astari alirlar.
Amaaan,kizlar sizde laf carpitin.
Saygi karsilikli olur unutmayin!
Büyüklerse büyüklüklerini bilsinler.
Bu ne ya???
Kölemisiniz?
Hakkiniz var mutlu olmaya,kimseyi cekmek zorunda degilsiniz.
Ne kadar taviz verirseniz derler aaa ok normal bunlar...alisirlar sizi ezmeye.
Sonu mu gelir ya yoksa bu mutsuzlugun??? :(((

Ay kizlar anlatsam roman olur walla artik o kadar bunalmisim ki buraya yazmak istedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onlar gelir annelerine biz gidince anneye cok gidilmez evine alisamaz olunur. Benim gorumcede kaynanasina gorumcesine laf soyler gitmez onlara kavha bile etmis ama bizim oyle luksumuz yok. Smdide doguma kiz annesi gelir bakar diyorlar zaten annem gelir size birakmaz ama 40gun nasl kalsn abiminde bebegi var ona bakiyo kadin bana oyle diyor kaynanaam kendi 6kizi var 6sida dogum yaptiginda gitmemis ya sadece biz geliniz sadece o kaynana ya bende tasinmak istiyorum kocam ev yaptirmak istiyor daha iyi bir yerden burayida evlenirken yaptrmstk neyms efendim asla olmazmis gidemezmisiz kaynanam izin vermiyor bıktım valla kusura bakma canim senin derdinin aynisi bende oldugundan bende patladim. Inşallah birgun bizimde kendi hayatimiz olur inşallah

Üzülme canım normal doğum yaparsan 40 gün bakıma ihtiyacın olmayacak 10 gün vajina dikişlerin ağrıyacak en fazla oda hergün biraz daha azalacak 10 gün sonra hem bebeğe hem eve bakar hale geleceksin korkma tamam mı anneciğin varken bol bol yat uyu hem dikişlerin tez iyileşir hem sütün bol gelir kaynana gelmesin zaten isabet olur gelirse canını sıkar huzursuz olursun sütünden olursun allah korusun

Burda eşinin rolü çok etkili olacaktı ama o da pek umursamıyor sanırım annesinin kardeşinin yaptıklarını:50:Eğer bebeğin olmasaydı hemen bi işe gir çalış derdim ama mecbur çekeceksin cnm ailende yokmuş yanında kolay gelsin:26:

kızlar artık içimi döküp rahatlamak istiyorum gerçekten patlayacam yoksa ya kaynanam her daim kızını övüyo , her daim onu savunuyo ve kızı benim yanımda kendi görümcesine kaynanasına atıp tutuyo ben onlara gitmem ,etmem , yapmam vs. ben bi gün kaynanaama gitmesem hemen surat yapıp laf sokuyo kendi kızı her gün kendinde zaten evinin dibinde oturuyo ama ben hergün gitmek istemiyorum bunlarıda geçtim görümcem herşeyime karışıyo bıktım artık ya ben uzak bi yerden geldim bunların yanına yemek düzenim bile degişti herşeyim deişti. bugun yine aradı neden gelmedin die arayınca cıktım gittim laf etmesin dıe yok göümcen bugun çok yoruldu , yok görümcen bunu yaptı onu yaptı aman da aman ay kızım sen yoruldun git içeri yat ben çoçuğa bakarım diyo benimde bebeğim var ve ben üç gündür gec uyumadım bunu bildği halde ver ben bi kaç saat tutuimde sen yat ddemiyor ve buna benzer olaylar silsilesi ben burdan uzak bi yere taşınmak istiyorum ama malesef kaynanam esşime baskı yapıor tasınamazsanız ızın vermem dior napçamı şaşırdım görümcemin çenesine vr kaynanamın sürekli kızını tutup beni dışlamasına tahmmülüm kalmadı
Ne biçim insanlarmış bunlar kendi kızı kaynansına gitmiyoda senin niye kendisine hergün gelmeni istiyo ne kadar bencil asla hergün gitmek zorunda değilsin haftada 1 git yeter ne derse desin "benimde kendime göre işlerim var de böyle hergün gelince işlerim kalıyo sonra ben bunalıyorum yetiştirmek için, bebeğim var birde sonuçta de hangisine yetişeyim." ve şunuda söyleyebilirsin güzellikle "anne senin kızın ( görümcenin adı neyse) hergün kaynanasına gidiyormu yada hiç giyormu ki beni neden suçluyosun hergün gelemiyorum diye" ama iyice yumuşatarak söyle kavga çıkmasın yada ters tepki veremesin. böyle bencil kötü insanlarında hiç bi zaman 2 yakası 1 araya gelmez unutma. eşin seni anlıyormu peki savunuyormu ona anlat rahatsızlılığını ama şikayet eder kışkırtır gibi değil yumuşak bi dille çok üzüldüğünü belirt savunsun seni eşin savunduktan sonra kimse sana haksızlık yapamaz. benim kaynanam görümcem eşim beni savunmasa sağdık olmasa kim bilir nası olurlardı ezmeye kalkarlardı görümcem buna rağmen sinsilikle kurnazlıkla beni kötü göstermeye çalışsada beni tahrik etmeye çalışsada sonuçsuz kalıyo çünkü ben eşimin yanında hiç istifimi bozmuyorum hep iyilikle yaklaşıyorum özellikle eşimin yanında ona uysam eşim bana değil ona inanırdı.

Son düzenleme:
Bende ona uymamaya calisiyorum.kizlar ama esim bosver takma dior ama savunmuo da bana da bosver diyi anlaamdim napcamoda sasirdim walla

Bende ona uymamaya calisiyorum.kizlar ama esim bosver takma dior ama savunmuo da bana da bosver diyi anlaamdim napcamoda sasirdim walla

eşine de ki burda iş sende bitiyo sen savunursan beni kimse ezemez takma demekle olmuyo seni incitsinler ezsin sen takma nereye kadar takmıcan herkesin bi sabrı var eşin çekiniyomu korkuyomu ailesinden

Diyorum canim.ama.o bana bunda buyutcek bisey yok bosver ne takion diyip gcistiriyo benim bunaldigimin hic farkında değil malesef

Diyorum canim.ama.o bana bunda buyutcek bisey yok bosver ne takion diyip gcistiriyo benim bunaldigimin hic farkında değil malesef

cnm ağlıyarak anlat dayanamıyorum de sürekli morali bozuk gez görsün gerçekten üzgün olduğunu rahatsız olduğunu.eşin arada kalıpkendisi üzülmek istemiyo ondan geçiştiriyo galiba yada kendi annesine sözü geçmiyo. haksızların kötülerin böyle hüküm sürmesinden nefret ediyorum

Son düzenleme:
Evet aynen ole bugun kaynanma gittim ve evde yoktu komsulari gordu gottigimi nutlaka kizinda bana 3 haftadir gelmio ama kizina haftada iki kez gidio niye bana da gelmio o zaman ayrimcilik yapio bi tek onun kizi bi tek ondan olma torunu, beni saymadigini dusunmeye basladim artık

Evet aynen ole bugun kaynanma gittim ve evde yoktu komsulari gordu gottigimi nutlaka kizinda bana 3 haftadir gelmio ama kizina haftada iki kez gidio niye bana da gelmio o zaman ayrimcilik yapio bi tek onun kizi bi tek ondan olma torunu, beni saymadigini dusunmeye basladim artık

gelmesin daha iyi değilmi birde gelip senin evinde karışıcak zaten rahat vermiyo niye gelmesini istiyosun

Burda belirtmek istediğim bana gelmesini istemem.degil canim kizina gidiyo her gün kendine gitmemi istiyo ama kendi bi gun gelmio beni sayipta onu demek istedim

kızlar artık içimi döküp rahatlamak istiyorum gerçekten patlayacam yoksa ya kaynanam her daim kızını övüyo , her daim onu savunuyo ve kızı benim yanımda kendi görümcesine kaynanasına atıp tutuyo ben onlara gitmem ,etmem , yapmam vs. Ben bi gün kaynanaama gitmesem hemen surat yapıp laf sokuyo kendi kızı her gün kendinde zaten evinin dibinde oturuyo ama ben hergün gitmek istemiyorum bunlarıda geçtim görümcem herşeyime karışıyo bıktım artık ya ben uzak bi yerden geldim bunların yanına yemek düzenim bile degişti herşeyim deişti. Bugun yine aradı neden gelmedin die arayınca cıktım gittim laf etmesin dıe yok göümcen bugun çok yoruldu , yok görümcen bunu yaptı onu yaptı aman da aman ay kızım sen yoruldun git içeri yat ben çoçuğa bakarım diyo benimde bebeğim var ve ben üç gündür gec uyumadım bunu bildği halde ver ben bi kaç saat tutuimde sen yat ddemiyor ve buna benzer olaylar silsilesi ben burdan uzak bi yere taşınmak istiyorum ama malesef kaynanam esşime baskı yapıor tasınamazsanız ızın vermem dior napçamı şaşırdım görümcemin çenesine vr kaynanamın sürekli kızını tutup beni dışlamasına tahmmülüm kalmadı

bugün okuduğum 3. Konu snrm herkes dertli....allah yardımcınız olsun...evlilik çok zor hayat hiçte sevgililikteki gibi lay lay lom değil....çok zor el ile uğraşmak...insanlar neden böyle anlamıyorum...

Burda belirtmek istediğim bana gelmesini istemem.degil canim kizina gidiyo her gün kendine gitmemi istiyo ama kendi bi gun gelmio beni sayipta onu demek istedim

anladım cnm valla bunları ne yapmalı bilmiyorum bende de bir görümce var baş belası

Evet ya kaynanalari cekioruz bide yetmio kizlarini cekioz of yeter artik bitsin bu cilemiz

klasik görümce davranışları :ssz:
hepsi aynı bunların
kaynanamıza göre kızları bi tane değerlisi ama biz elin kızı babamız bizi sokaktan topladı :41:
ne denir ki hele de cvp veremeyen bi tipsen işin var cıkıp bi laf söylemediğin sürece bu hep böyle devam edecek :31:

Evet ya kaynanalari cekioruz bide yetmio kizlarini cekioz of yeter artik bitsin bu cilemiz

benim görümcem beter kıskanç abisini benden soğutmaya uğraşıyo sinsice konumu okursan görürsün "yazın gelmesini istemiyorum başlığı" kaynanamın bi zararı yok şuan inş böyle olur hep..

klasik görümce davranışları :ssz:
hepsi aynı bunların
kaynanamıza göre kızları bi tane değerlisi ama biz elin kızı babamız bizi sokaktan topladı :41:
ne denir ki hele de cvp veremeyen bi tipsen işin var cıkıp bi laf söylemediğin sürece bu hep böyle devam edecek :31:
cvp versek noucakki canım haklıyken haksız durumuna düşücez eşimizi soğutmak için koz geçiçek ellerine ne yapmalı bilmiyorum içime atıyorum desemki senin kardeşin böyle tam tersi benim kıskandığımı sanar diye çekiniyorum

Aynen istr bende aslinda cogu zaman o yuzden sesiz kaliorum.canim.malesef hakliyken haksiz olmamak icin evet konunu okumusum of of dert cok.anam

Back
X