Kesinlikle heves, evliliği toz pembe görüyor anlaşılan. evet evlilik çok güzel bir şey. DOĞRU İNSANLA YAPILDIĞINDA.
Her şeyin bir de doğru zamanı vardır ya, sizin ki tam burada çıkmaza girmiş. Şu an üniversite hayatının tadını çıkarmalı, zor olan bu bölümü hakkıyla okumalısın.
Ben eşimle üniversite birinci sınıfta tanıştım ve ilişkimiz başladı. Henüz 17 yaşındaydım. Biz birlikte hayatın tüm evrelerinin keyfini çıkartarak yaşadık. Bunun için illa evli olmaya gerek yok. (haa sevgilin başka bir şey için evlilik düünüyorsa orası ayrı ama eseni gerçekten seviyorsa bekleyecektir zaten.) gezdik tozduk, birlikte ders çalıştık, dersten kalınca omzunda ağladığım da oldu, tezimi yazarken kan çanağı gözlerle fotoğrafımı da yolladım. Bir sene erasmusla yurtdışında okudu, özlem girdi araya ama hiç kopmadık. Sonra ben gittim yanına, azıcık paramızla Avrupa' yı gezdik. Birlikte kep attık. Bu arada mezun olur olmaz da evlenmedik. Daha yolun başındaydık, işimizi bulduk biraz çalıştık para kazandık, asker yolu gözledim. Tam 11 yıl sonunda evlendik. İyiki de öyle yaptık diyorum ben. Evlilik kaçmıyor bir yere, en başta da söyledim ya doğru zamanda olmayan hiç bir şey keyif vermez tersine eziyete dönüşebilir. Sen yeni evli olarak cici bici evinle mi ilgileneceksin, okulunla sınavlarınla mı boğuşacaksın, eşinle evliliğin tadını mı çıkartacaksın.
kusura bakma çok uzun yazdım ama böyle düşüncesizce bir şeyleri direten insanlara pek tahammilim yok sanırım.