Y yorgun_38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2011 601 0 66 İstanbul 9 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgun_38 #21 pis7li .!.: puhahah etsin bahsetsin cnm adnı da ansn günahn alıır srtındaki köyneğinii alamaz yaa bir nanik çek şimdi aşagıı doğru o komşuyaaa sallaaaaaa gitsin Genişletmek için tıkla... canım tşk ederim valla çok güldüm mesajına sağol haklısın valla
pis7li .!.: puhahah etsin bahsetsin cnm adnı da ansn günahn alıır srtındaki köyneğinii alamaz yaa bir nanik çek şimdi aşagıı doğru o komşuyaaa sallaaaaaa gitsin Genişletmek için tıkla... canım tşk ederim valla çok güldüm mesajına sağol haklısın valla
ffestinalente Nirvana Pro Üye 22 Mayıs 2012 11.012 30.607 798 13 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgun_38 #22 Öncelikle Allah Nazardan korusun kem gözü kalmasın geberesice kadının mutluluğunuz bozulmasın sana bir şey derse senin de söz hakkın oluyor haliyle sizi ilgilendirmez benim özel hayatım size hesap mı vericem de çık işin içinden
Öncelikle Allah Nazardan korusun kem gözü kalmasın geberesice kadının mutluluğunuz bozulmasın sana bir şey derse senin de söz hakkın oluyor haliyle sizi ilgilendirmez benim özel hayatım size hesap mı vericem de çık işin içinden
Esra Nirvana Kayıtlı Üye 3 Ekim 2007 14.718 37.163 1.123 39 14 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgun_38 #23 insanlar kendine neleri dert ediniyor hayret doğrusu! bırakın ne derse desin,eş sizin,evlilik sizin.niye bunu düşünüyorsunuz ki?
insanlar kendine neleri dert ediniyor hayret doğrusu! bırakın ne derse desin,eş sizin,evlilik sizin.niye bunu düşünüyorsunuz ki?