Bende simdi o haberi gordum. Muhendisleirn maasida dusukmus ya kdkskBu konuyu okurken tvde şöyle bi haber cikti tesadüfe bak
Eki Görüntüle 3329257
inşaat ustasi bulmani oneriyorum bu durumda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende simdi o haberi gordum. Muhendisleirn maasida dusukmus ya kdkskBu konuyu okurken tvde şöyle bi haber cikti tesadüfe bak
Eki Görüntüle 3329257
inşaat ustasi bulmani oneriyorum bu durumda![]()
Kiz utaniyorum ben bu konulari konusmayaBeni kocamla o zamanki yurt arkadaşım olan görümcem tanıştırdı arkadaşları bir araştır bakalım fazla abileri var mıymış![]()
Utananın çocuğu olmazKiz utaniyorum ben bu konulari konusmaya![]()
Allah'tan utaniyosun ha bide utanmasanKiz utaniyorum ben bu konulari konusmaya![]()
Kız nasıl secicisin? İnternette "slm ,foto at" yazana dönüyorsun ya.Evet seciciyim canim erkek olsun farketmez desem zaten birini bulmustum
Sayısalci misin? Mesleğin neydi ki? Bir de çalışmıyorsun diye biliyordum, çalışıyor musun ki?Canim bende sayisalciyim o yuzden ilgim variyi hayirli olsun canim
Bilmem, benim eksler ekseriyetle küçük yaş öğretmeni oluyorlardi. Sabırlı, dinlemeyi konuşmayı seven, merhametli insanlardır rahmetliler. O yüzden öğretmen erkeklere puanım yüksek.Tanıdığım tüm erkek öğretmenler odun ya. Sen nerede buldun şefkatli erkek öğretmeni Allah Allahayrıca rainy her zaman erkek konusunda seçici. Zeki olacak, yakışıklı olacak, uzun olacak. Bir de mühendis olacak. Bu yeni açıldı gerçi
![]()
Bebek adımlarıyla gidiyoruz, ilk adım buraya taşınmak. Geldikçe birkaç yerle görüştü, şimdi mailleşiyor. İnşallah göçsün, aile adımını da aticaz.Yaa var mı yakında bisiler
Yaşın kaç senin? Bizim sitede 4-5 havacı subay, 1 gemi kaptanı, 1 mühendis, 2 doktor adayı var. Gel sana bizim siteden ev tutalımHaha oda olur ama nereden bulcamk8![]()
İnşallah hakkında hayırlısı olur yengeç ben senin yorumlarını çok beğeniyorum bazende kendime benzetiyorumKız nasıl secicisin? İnternette "slm ,foto at" yazana dönüyorsun ya.
Sayısalci misin? Mesleğin neydi ki? Bir de çalışmıyorsun diye biliyordum, çalışıyor musun ki?
Bilmem, benim eksler ekseriyetle küçük yaş öğretmeni oluyorlardi. Sabırlı, dinlemeyi konuşmayı seven, merhametli insanlardır rahmetliler. O yüzden öğretmen erkeklere puanım yüksek.
Benimkini alamanyadan ithal ettim
Bebek adımlarıyla gidiyoruz, ilk adım buraya taşınmak. Geldikçe birkaç yerle görüştü, şimdi mailleşiyor. İnşallah göçsün, aile adımını da aticaz.
Kiz o nasıl siteYaşın kaç senin? Bizim sitede 4-5 havacı subay, 1 gemi kaptanı, 1 mühendis, 2 doktor adayı var. Gel sana bizim siteden ev tutalım![]()
Kız internetten deneme öyle, mesleğin ne calışıyosan iş çevresi eğer orda potansiyel yoksa kurslara yazıl çevre yapKizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?
Lokasyondan dolayıKiz o nasıl site![]()
Kizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?
Doğru yerlerde de arasanız keşke...Evet seciciyim canim erkek olsun farketmez desem zaten birini bulmustum
Sırasını savdı gitti evlendi gitmezse sıra sana gelmezdi önünü kapatmak istemedi sanırımYok ben gitmiyorumda zorunlu nereye gitti
Mühendis var mühendis var Cio falan olsa neyse mühendis ne kiBende simdi o haberi gordum. Muhendisleirn maasida dusukmus ya kdksk
Eskisi yazıyor mu jdjdjdjd nereden buldun?Tamam tamam buldum zaten.![]()
Ya illa ki mühendis mi olacakKizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?