• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili konusu?

Evet seciciyim canim erkek olsun farketmez desem zaten birini bulmustum
Kız nasıl secicisin? İnternette "slm ,foto at" yazana dönüyorsun ya.
Canim bende sayisalciyim o yuzden ilgim var :KK70: iyi hayirli olsun canim
Sayısalci misin? Mesleğin neydi ki? Bir de çalışmıyorsun diye biliyordum, çalışıyor musun ki?
Tanıdığım tüm erkek öğretmenler odun ya. Sen nerede buldun şefkatli erkek öğretmeni Allah Allah 🤔🤔 ayrıca rainy her zaman erkek konusunda seçici. Zeki olacak, yakışıklı olacak, uzun olacak. Bir de mühendis olacak. Bu yeni açıldı gerçi 😅😅
Bilmem, benim eksler ekseriyetle küçük yaş öğretmeni oluyorlardi. Sabırlı, dinlemeyi konuşmayı seven, merhametli insanlardır rahmetliler. O yüzden öğretmen erkeklere puanım yüksek.
Benimkini alamanyadan ithal ettim
Yaa var mı yakında bisiler
Bebek adımlarıyla gidiyoruz, ilk adım buraya taşınmak. Geldikçe birkaç yerle görüştü, şimdi mailleşiyor. İnşallah göçsün, aile adımını da aticaz.

Kız nasıl secicisin? İnternette "slm ,foto at" yazana dönüyorsun ya.

Sayısalci misin? Mesleğin neydi ki? Bir de çalışmıyorsun diye biliyordum, çalışıyor musun ki?

Bilmem, benim eksler ekseriyetle küçük yaş öğretmeni oluyorlardi. Sabırlı, dinlemeyi konuşmayı seven, merhametli insanlardır rahmetliler. O yüzden öğretmen erkeklere puanım yüksek.
Benimkini alamanyadan ithal ettim

Bebek adımlarıyla gidiyoruz, ilk adım buraya taşınmak. Geldikçe birkaç yerle görüştü, şimdi mailleşiyor. İnşallah göçsün, aile adımını da aticaz.
İnşallah hakkında hayırlısı olur yengeç ben senin yorumlarını çok beğeniyorum bazende kendime benzetiyorum 🙈 sevindim adına 😊

Kizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?
Kız internetten deneme öyle, mesleğin ne calışıyosan iş çevresi eğer orda potansiyel yoksa kurslara yazıl çevre yap

Şunu ilk mesaja ekleyebilirsiniz.

Kizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?
Ya illa ki mühendis mi olacak 🤣🤣🤣bende okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ama eşim esnaf lise mezunu fakat bilgisi bakış açısı çoğu üniversite okuyana göre çok çok daha geniş ve kültürlü. Yani mühendis değil diye boşayım mi 🤣🤣

Back
X