Evet yüzleştirmekte istiyorum tam emin olmak için. Bana yalan söylediğini kanıtladı kendisi zaten ve diğer olanlar içinde benim inanmama zemin hazırladı. En doğrusu yüzleştirmek değil mi?Kuzenlerini yüzleştir. Doğruluğundan emin değilsin en nihayetinde, bu bir zan. Görüp duymadınız değil mi bire bir konuştuğunu arkanızdan? Diğer kuzenin gelip söyledi sanırım?
EVET
Evet yüzleştirmekte istiyorum tam emin olmak için. Bana yalan söylediğini kanıtladı kendisi zaten ve diğer olanlar içinde benim inanmama zemin hazırladı. En doğrusu yüzleştirmek değil mi?
Nişanlı kendisi nişanlısıyla olmadığı halde onunlayım x cafe deyim dedi ama yanında bana bunları anlatan halamın kızı varmış. Yalan söylediğini anlamıştım ama üzerinde durmamıştım.
Merhaba Sayın KK üyeleri, cumanız mübarek olsun Rabbim gönlüzünden geçen tüm iyilikleri güzel dilekleri yaşatsın size inşallah.
Bir derdim var. Hemde bana göre ciddi bir problem, konu başlıkta da belirttiğim gibi sevgili kuzenim.Kendisiyle birlikte büyüdük ben ondan 16 ay büyüğüm. Yıllarca kız kardeşimden ayrı görmedim. Her konuda haksız da olsa arkasında oldum fakat haksız olduğunu ve nedenlerini her zaman açıkladım kendisine hiç bir zaman ayırmadım kardeşimden bunları söylüyorum çünkü kendisinin yaptıklarını hak ettiğimi düşünmüyorum.Kaç gündür aklımdan çıkaramıyorum. Benim kardeşim bildiğim vatandaş arkamdan atıp tutuyormuş. Hem de bana gelip abla hiç sevmiyorum bana şunu bunu diyor dediği teyzesinin kızınaher ikisi de benim halalarımın kızları olur.Kuzenlerimin hiç biriyle bir sorunum yoktur şükür, tabi benim bildiğim kadarıyla...İkisinin arasında her zaman bir problem olmuştur . Ben ikisini de dinlerim yanlışsa yanlış derim kimseyle bir problemimin olduğunu düşünmüyordum taki 1 hafta öncesine kadar. Bizde birinin arkasında laf söylemek yoktur. Annemden babamdan görmedim. Bana hep örnek olacağın kardeşlerin var kimseyle kötü olma kötü laf söyleme dendi. Birine kızsamda hoşlanmasam da söylemişimdir.Tabikide hatalarım var dört üçlük biri değilim. Bakınız dört dörtlük demiyorum çünkü ben dört dörtlük birinin olma ihtimaline inanmıyorum. İnsanoğlu nankör ve haindir.Biriyle konuşmuyorum, sevmiyorum diye tutupta insanların arkasından konuşmak nedir?Atıp tutmak nedir? Hadi tanıdıklarını geçtim, hoşlanmadığın tavırlarını huylarını eleştirmeyi de geçtim, tanımadığın insanların arkasından ne konuşabilirsin.? Karşına alıp insan gibi ne derdin var söylemek varken edepsizce had-sizce konuşmak nedir? Bize gelir kalır sürekli eşyalarımı kullanır. İzinsiz alır getirmez hoşgörürüm. AMA gidipte beni zorla götürüyor hiç istemiyorum gitmeyi demek benim eşyalarımı kullandığı halde benden sürekli bir şeyler istiyor demek ne demek? Hey bire vicdansız bunları da geçtim bana yalan söyledi. Hiç yoktan hem de. Nişanlı kendisi nişanlısıyla olmadığı halde onunlayım x cafe deyim dedi ama yanında bana bunları anlatan halamın kızı varmış. Yalan söylediğini anlamıştım ama üzerinde durmamıştım. Şimdi ben ne yapayım 1 haftadır annem beni durduruyor. Ben tahammül edemiyorum yüzüme gülerken bunların olmasına daha neler neler bana abla sen benim canımsın sırdaşımsın derken kızımız benden nefret ediyormuş.Olabilir ama neden arkamdan iş çevirdin. Ben kimseyi zorlamadım kimseden bir çöp istemedim ki çok şükür ihtiyacım yok buna. Ben ne yapayım hanımlar iki kuzenimi karşıma alıp konuşayım mı? Kardeşim dediğim kuzenimle hiç muhattap olmayım mı? Yoksa gidip beni ne güzel aptal yerine koydun helal olsun deyip ağzının payını vereyim mi?
Kusura bakmayın biraz sağdan soldan oldu ama ben aşırı sinirli biriyim kendimi annem olmasa kesinlikle frenleyemem. Bu zamana kadar böyle bir şey gelmedi başıma ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Onun bana yaptığını geçtim tüm kuzenleriyle bu şekilde kavgalıymış ama bana hep başka türlü anlatırdı. Şimdi bu olanlara anlam veremiyorum. (Ben 25 o 23 küsüryaşında yani bu davranışları sergileyecek kadar küçük değil) ben utancımdan bakamıyorum onun yüzüne nolur duymasaydım bunları diye ben utanıyorum çünkü evlenecek temmuzda evlendiğinde benden başka kimse kalmayacaktı yanı başında şimdi bende olmak istemiyorum yüzünü göresim yok ciddi ciddi psikolojimi bozdu konduramıyorum da. ) Herkese teşekkür ederim uzun oldu hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?