Sevgili Ne İster

bal olsun bitanem bende yeni demlenmiş mis gibi çay içiyorum karşılıklı gibi olduk :52::54:

bal olsun bitanem bende yeni demlenmiş mis gibi çay içiyorum karşılıklı gibi olduk :52::54:

wayyyyy afiyet olsun tatlim :D bende severim 1saat once içmisdim :D cok tesekkur ederim sanada afiyet olsun:16: karsilikli icelim 5dk muftaga gideyimde makinem hemencik bol köpüklü bir tü4rk kahvesi yapsinda içeyim :d hizmtte sinir tanimiorum kendime hehehehe :)))

sevdim bunu :))) genelde kahvenin yanina cilota sahane gider :D durunda ben bir turk kahvesi yapip içeyim :D sizleride davet edicem de :))) keske gelebilseniz karsilikli icerdik :D bir fincan kahvenin kırk yil hatri var :D

size afiyet olsun
teşekkür ederim genede karşılıklı içmek güzel olurdu ama malesef:27:
içmiş kadar oldum:ssz:
ama ben nescafe içiyorum türk kahvesini pek sevmiyorum bide yapmaya üşeniyorum:9::9:

size afiyet olsun
teşekkür ederim genede karşılıklı içmek güzel olurdu ama malesef:27:
içmiş kadar oldum:ssz:
ama ben nescafe içiyorum türk kahvesini pek sevmiyorum bide yapmaya üşeniyorum:9::9:

:))))) rica ederimm :)))) bende nefcafe gun içinde coook tuketirim :))) hihihihi ara sira bendede olur o üsengeclik :D :)))

ilahi alemsin :1: fazlasi tabiki bagimlilik yapior az tuket cnm fazlasinin sanada bunyenede zarari olur ciddi diorum azalt bagimlilik kötü yanii...

valla dogrusuda o da
sinirlenince çikolatayla iyi gittigi için yüklendim
o da bana yüklendi:1:artık ayrılmalısınız dedi dr
bizde ayrıldık kendisiyle:9::9:aramızda mesafe var artık:27:
ciddi ama iş ciddiye binene kadar ben anlamamıştım:52:

Kızlar oyun topiklerinde muhabbet etmek yasak konu dışı oluyor .. :31:

Sevgilinin ne istediği çözülememiş bir sır ama hep diyorum dayak istiyolar dayaaaaaaakkkk :22::22:

Back
X