- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi _NarCicegi_
sevgili ne istiyor bilmiyorum ama ben ayva istiyorumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

:26:
:26:

kahve yanınada çikolata ister
 durunda ben bir turk kahvesi yapip içeyim
 durunda ben bir turk kahvesi yapip içeyim  sizleride davet edicem de :))) keske gelebilseniz karsilikli icerdik
 sizleride davet edicem de :))) keske gelebilseniz karsilikli icerdik  bir fincan kahvenin kırk yil hatri var
 bir fincan kahvenin kırk yil hatri var 

Ne istediğini anlamamı ister:26:

benim anlamadigim zamanlarda oluorda

bal olsun bitanem bende yeni demlenmiş mis gibi çay içiyorum karşılıklı gibi olduk
 bende severim 1saat once içmisdim
 bende severim 1saat once içmisdim  cok tesekkur ederim sanada afiyet olsun
 cok tesekkur ederim sanada afiyet olsun karsilikli icelim 5dk muftaga gideyimde makinem hemencik bol köpüklü bir tü4rk kahvesi yapsinda içeyim :d hizmtte sinir tanimiorum kendime hehehehe :)))
 karsilikli icelim 5dk muftaga gideyimde makinem hemencik bol köpüklü bir tü4rk kahvesi yapsinda içeyim :d hizmtte sinir tanimiorum kendime hehehehe :)))anliormusun sahiden

o zamanlar anlamak istemediğimiz zamanlardır

sevdim bunu :))) genelde kahvenin yanina cilota sahane giderdurunda ben bir turk kahvesi yapip içeyim
sizleride davet edicem de :))) keske gelebilseniz karsilikli icerdik
bir fincan kahvenin kırk yil hatri var

size afiyet olsun
teşekkür ederim genede karşılıklı içmek güzel olurdu ama malesef
içmiş kadar oldum
ama ben nescafe içiyorum türk kahvesini pek sevmiyorum bide yapmaya üşeniyorum
 :)))
 :))):))))) rica ederimm :)))) bende nefcafe gun içinde coook tuketirim :))) hihihihi ara sira bendede olur o üsengeclik:)))

ben çoookk tüketemiyorum
dr yasakladı bana fazlası bagımlılık yapıyor
içmedigim zaman ellerim falan titremeye başlıyor
keş gibi oluyorum
 fazlasi tabiki bagimlilik yapior az tuket cnm fazlasinin sanada bunyenede zarari olur ciddi diorum azalt bagimlilik kötü yanii...
 fazlasi tabiki bagimlilik yapior az tuket cnm fazlasinin sanada bunyenede zarari olur ciddi diorum azalt bagimlilik kötü yanii...ilahi alemsinfazlasi tabiki bagimlilik yapior az tuket cnm fazlasinin sanada bunyenede zarari olur ciddi diorum azalt bagimlilik kötü yanii...
 artık ayrılmalısınız dedi dr
artık ayrılmalısınız dedi dr
 aramızda mesafe var artık
aramızda mesafe var artık