Sevgili nedir? Nerden bulunur?

ozdemir erdogandan "bir sevgili arasan yillarca bulamazsin" sarkisi çaldı kulagimda, basligi okuyunca

konuya gelince otuz da yas mi ya? 34 yasindayim daha yeni evlenecegim. iyi ki de boyle olmus, nisanlima bayiliyorum ama onu 6 sene önce evlenmek istemezdim . herseyin bir zamani var.
siz de "ay otuz oldum, vay gec kaldim" falan demeyin, cikin bu kafadan.
bu kafa size hata yaptirir, sacma sapan adamlarin kusurlarini, red flaglarini gormezsiniz geri kalmamak icin evlenirsiniz sonra arar durursunuz eski bekar gunlerinizi.
siz mutlu bir hayat yasamaya calisin, kendinizi mutlu edin zaten birileri elbet girer hayatınıza- siz doğru frekansta olursaniz. neden olmasin, koca dunyada suze denk bir adam

Bir anasın bizim için hatta kayınana 😂 Enişte sarışınsa oldu bu iş diyorum. Gidip gelinlik bakıyım ben 🥳

Başlık çok mizahi olmuş.tebrik ederim 😁 konuya gelecek olursak bu tarz şeylerin tamamen allahın işi olduğunu düşünüyorum.çabaya bağlı olmayan 2 konudan biri bu konu.ikincisi de doğurganlık seviyesi.çookk uzun bir zaman ben de böyle hissettim görüştüğüm tanıştığım kişiler olmasına rağmen.evli değildim çünkü.bazı konularda o kadar normal birşeymiş gibi yazıyor insanlar şaşırıp kalıyorum valla.eskiden şöyleydi böyleydi geçen hafta evlendim şöyle böyle oldu, biri oradan diyor kuzenim evlendikten sonra, yok bilmem kim yeni evlendi bilmem kim nişanlandı cart curt.bu kadar evlenmeyi düşünen, ciddi kişileri nasıl buluyorlar benim de aklım almıyor valla.sokakta rastgele birilerine yaklaşsan bile o birkaç dakikada bile bir evlenen kişi muhabbetine denk geliyorsun.kaç defadır başıma geliyor.kırk yılda bir tanımadığım birinin muhabbetine denk geliyor.hemen yok düğüne gelecek misin? Yok o yeni evlenmişti cart curt 😁😁 bakkalda satılıyor sanki heee.sonra bir ortama bir yere giriyorsun kim kime dum duma.kafasini kaldırıp etrafa bakan yok.herkesin sanki cenazesi var.ulen diyorsun siz bu ortamda bu kadar kocayı nasıl buluyorsunuz?
kiz sana gunde 3 adam tanisma istegiyle gelmiyor muydu, kapında yatmiyor muydu?
onlardan birini "evlenmeden olmaz" diye kafala iste

kiz sana gunde 3 adam tanisma istegiyle gelmiyor muydu, kapında yatmiyor muydu?
onlardan birini "evlenmeden olmaz" diye kafala iste
Beni niye ignore ediyosun kız :DTabii siz pro üyeler geleceğin anneleri olarak ilerde yapacağınız çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz üyelerin karılık yapmasına şiddetle karşısınız ama 😒

Back
X