Sevgili nedir? Nerden bulunur?

İş,okul ,kurs ortamında ya da ortak arkadaşlar vasıtasıyla olabilir. Bulunduğunuz şehirde yapılan etkinlikler, seminerler vs öyle ortamda da çıkar belki karşınıza. Ama iletişime açık olmak lazım. Nasipte varsa uçak,otobüs yolculuğunda da çıkar karşınıza, ya da bir cafede oturduğunuzda.
Nasipte yoksa ne yapıyoruz 😁

Sanki orda ciddi ilişki arayan pek yok gibi. 1 erkeğe 10 erkek düşen ortamlardanmis gibi geliyor 🤭
Oralardakiler de reelden tanisabilecegimiz insanlar.
Ben applere mesafeli degilim. Ayni masada oturup tanisabilecegim adam onlineda olunca degismiyor.
Bozuk adam reelde de bozuk, appte de.

Ben reelde de direkt ciddi iliski olur diye tanismiyorum kimseyle. Tanidikca, vakit gecirdikce iliskiye evriliyor veya evrilmiyor. Bu arada karsima cikan çürükleri ayikliyorum.

Dedigim gibi appten tanistigim sevgilim de oldu. Cok yakin iki erkek arkadasimla seneler once appten tanistik, iliski yasamadik cunku cok iyi arkadaşliga evrildik. Su an bu saatte arayip koş desem koşarlar.

Uzun sureli "takildigim" insanlar oldu. Biraz gorusup uyusmasigimiz insanlar oldu. Benden cok hoslanip iliski isteyen ama benim o sekilde hoslanmadigim insanlar oldu. Benim cok hoslanip iliski istedigim ama benden o sekilde hoşlanmayan insanlar oldu.

Gunun sonunda applerdeki insanlar zaten reeldeki insanlar, hicbirimiz uzayli degiliz :D

Hatta reelde tanistigim adamla bir ay sonra appte eslestigim oldu :D

Nasil kullanacaginizi, neye gore degerlendireceginizi bilirseniz öcü degil. Ama direkt ciddi iliski olsun diye kullanirsaniz cok uzerler :D

Bende yaşadığım ülkeye istinaden diyorum, çok ama çok az insan evliliği seçiyor. Ayrıca konu evlilik değil, arkadaş sevgili yapmak istiyor yani evliliğe gelene kadar ooo 😅
Hangi ülke? Konu sadece evlilik değil biliyorum ama hani evli olunca hayatında biri olduğu tescillenmiş oluyor ya o yüzden dedim.

Ben acikcasi bu siteye uye olmadan once insanlarin biri ile tanisma sıkıntısı cektigini gercekten fark etmemistim. Ama farkli ortamlara girip ciktiginizda, arkadas ortamlarinda, is yerinde ne bileyim bir sekilde ilginizi ceken birileri olmuyor mu? Belki biraz daha sık bir sekilde farkli ortamlara girmeyi deneseniz? Ben esimle berbat bir iliski sonrasi depresyonda oldugum ama yakin arkadasimin is cikisi ciddi manada zorlayarak goturdugu bir etkinlikte tanistim mesela. O kadar gitmek istemiyordum ki bazen hala dusunuyorum o gun zorlanarak o etkinlige goturulmesem hayatim su an nasil olurdu acaba diye...O yuzden ben de bazen arkadaslarimi durtuyorum acikcasi bir yere goturmek icin, hayatinin en iyi karari da olabilir cunku :)

Ben acikcasi bu siteye uye olmadan once insanlarin biri ile tanisma sıkıntısı cektigini gercekten fark etmemistim. Ama farkli ortamlara girip ciktiginizda, arkadas ortamlarinda, is yerinde ne bileyim bir sekilde ilginizi ceken birileri olmuyor mu? Belki biraz daha sık bir sekilde farkli ortamlara girmeyi deneseniz? Ben esimle berbat bir iliski sonrasi depresyonda oldugum ama yakin arkadasimin is cikisi ciddi manada zorlayarak goturdugu bir etkinlikte tanistim mesela. O kadar gitmek istemiyordum ki bazen hala dusunuyorum o gun zorlanarak o etkinlige goturulmesem hayatim su an nasil olurdu acaba diye...O yuzden ben de bazen arkadaslarimi durtuyorum acikcasi bir yere goturmek icin, hayatinin en iyi karari da olabilir cunku :)
Sizin adınıza çok sevindim, ne mutlu. Oluyor olmasına ama yaş ya da medeni durum engeline takılıyor. Küçük şehirde yaşamanın dezavantajları

Bir tanıdığımdan örnek vereyim. Devamlı toksik ilişkileri oluyordu kendisi alma verme dengesini ayarlayamıyordu. Karşı taraf da bunu kötüye kullanıyordu. Toksik ilişkiler yaptı yaptı en son kendini çok kötü hissettiği bir anda hayatına biri girdi. Duruşu karakteri cidden düzgün biriydi. Kısa bir süre içerisinde ciddi yola girdiler. Şimdi kızın yüzünde güller açıyor. Kendi olduğunda kötüye kullanılmadığı onu el üstünde tutan birini buldu. Bu da şans ve nasip faktörü işte

Bir tanıdığımdan örnek vereyim. Devamlı toksik ilişkileri oluyordu kendisi alma verme dengesini ayarlayamıyordu. Karşı taraf da bunu kötüye kullanıyordu. Toksik ilişkiler yaptı yaptı en son kendini çok kötü hissettiği bir anda hayatına biri girdi. Duruşu karakteri cidden düzgün biriydi. Kısa bir süre içerisinde ciddi yola girdiler. Şimdi kızın yüzünde güller açıyor. Kendi olduğunda kötüye kullanılmadığı onu el üstünde tutan birini buldu. Bu da şans ve nasip faktörü işte
Yakışıklı mıydı? Öyle bi anlattın ki canım çekti yarın ilk işim gezerken etrafıma daha dikkatli bakmak olacak bim a101 şok felan

Konuyu takipteyim. Ben de bulamıyorum. Hep lovebombing yada hemen cinsellik yaşama derdinde erkekler çıkıyor karşıma.. çok iyi bir iki insanla tanıştım.ama onlara da ben ısınamadım.evlenmis olmak için evlenmek istemiyorum..hayatimi coşkuyla yaşayacağım bir yol arkadaşı olmalı

Yakışıklı mıydı? Öyle bi anlattın ki canım çekti yarın ilk işim gezerken etrafıma daha dikkatli bakmak olacak bim a101 şok felan
Birlikte olduğu erkekler arasında bana göre en yakışıklısıydı 😆 kısmet işte. Kader yollarımızı çiziyor. Umarım sizin de karşınıza hiç beklenmedik anda tam istediğiniz gibi biri çıkar 🩷 ne umutlarla ilişki yapılıyor sonuç hayal kırıklığı olunca insan çok üzülüyor. Herkesin karşısına istediği gibi biri çıkabilseydi keşke

Bir de bu devirde düzgün erkek pek kalmadı temkinli yaklaşın. Güzel söz mü söylüyor o sözleri birkaç ay sonrasında hala söylüyorsa, sözleri ve davranışları birbiriyle tutuyorsa, sizi siz olduğunuz için seviyor değiştirme çabasına girmiyorsa ve enn önemlisi vicdanlıysa (daha da yazarım da bunlara sahip olan kişiler bile sayılı 🙁) ama işte öyle biri olursa anca ona bağlanın umut besleyin geri kalanı boş. Flört döneminde ilk aylarda sonradan üzülmemek için beklentisiz olun ve karşı tarafın nasıl biri olduğunu iyi gözlemleyin. Beğenmediğiniz, sizin için sorun olan bir davranışı varsa eğer bunu değiştirmezse hala onunla olabilir miydim diye düşünüp ona göre de erkenden yol verin. Kimse için değişir beklentisine girmeyin

Birlikte olduğu erkekler arasında bana göre en yakışıklısıydı 😆 kısmet işte. Kader yollarımızı çiziyor. Umarım sizin de karşınıza hiç beklenmedik anda tam istediğiniz gibi biri çıkar 🩷 ne umutlarla ilişki yapılıyor sonuç hayal kırıklığı olunca insan çok üzülüyor. Herkesin karşısına istediği gibi biri çıkabilseydi keşke
Umarım senin de tüm hayallerin gerçek olur kardeşim :KK200: Sana kocaman sarılmak istedim şu an :KK19:

Hani ilişki taktiği falan deniyor ama o örnek verdiğim arkadaşım çok iyi biriydi. Tek eksiği sınırlarını koruyamaması ilişkide alttan almasıydı. Hep kendi gibi oldu yani ilişkilerinde bu eksikliklerini de yansıtıyordu. Ama hayatına düzgün biri girince onun bu yönlerini kullanılacak gibi bir şey görmek yerine onu çok mutlu etti. Yani olay düzgün birine denk gelmek. Düzgün birinin yanında tamamen kendin olup çok mutlu olabilirsin. Umarım isteyen herkese böyle biri nasip olur 🩷

Umarım senin de tüm hayallerin gerçek olur kardeşim :KK200: Sana kocaman sarılmak istedim şu an :KK19:
Çokkk teşekkür ederim senin de aynı şekilde 💖💖 :KK19:
Öyle yorucu insanlar var ki sevgililikte, evlilikte insanı yiyip bitiriyorlar psikoloji bozuyorlar keşke herkes sağlıklı ilişkiye sahip olsaydı. Bana göre ilişkisinde şanslı olan kişiler bu hayatta mutluluğu yakalayan kişilerdir. Ömür törpüsü erkekler var baskı yapan, zulmeden neler neler... Ve bu hayatta nasıl bir ilişkiye sahip olacağımız da şans ve kader işi. Üzülüyorum baya. Her gün gözyaşı döküp elinden bir şey gelmeyen insanlar var...

Back
X