Sevgili' nin Yeni Gelin Evi :)

çok güzel canım.mutlu günlerde otur.yatak örtüsünün marka ve fiyatını yazarsan sevinirim.
taç tatlım markası. 149tl ye aldım onu ve çok şık duruyor

Çok güzel olmuş. Şimdiden sımsıcak yuvanda mutluluklar dilerim.
Üzerinizden büyük bir yük kalkmıştır eminim. Allah'ım ben de bugünleri görebilecek miyim?
inşallah daha da güzellerini yaşarsın canım.
teşekkür ederim :)

canım Allah huzurla oturmanı nasip etsin çok güzel
köşe takımına ve yatak odası takımına bayıldım nerden aldığını sorsam ayıp olur mu:kedi:

Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin eşya falan bunlar sonraki şeyler canım umarım çok mutlu olursun halıların çok hoş unutma temizlemeden önce tersini çevir bir gün önceden öyle çıkar arasındaki şeyler mutfağın çok güzel inş. çoooooooooooooook mutlu olursunuz....tebrikler...:sm_cool:

Cok güzel canım mutlulukla oturun inş. Darısı başıımaaa:Saruboceq:
Benimde bu aralar çeyiz hevesim var ama mutfak gereçleri yatak örtüsü filan henüz 20 yaşındayım ama çok hevesliyim bu konulardaopuyorumnanaktan

canım Allah huzurla oturmanı nasip etsin çok güzel
köşe takımına ve yatak odası takımına bayıldım nerden aldığını sorsam ayıp olur mu:kedi:
ne ayıbı şeker. hemen söyleyeyim. köşe takımımı yıldız mobilya, yatak odası da fuar mobilya tatlım

ay bak bilmiyordum ben o tersten olayını, çok sağol canım söylediğin için. kullanımı zormu acaba bunları?

ah kıyamam ben tatlım sana, mutfak eşyalarını hiç bekletme al bence ama tekstil eşyalarında günlüklerini al. ufak tefek ucuz nevresimler falan. çünkü mobilyalarıni perdelerin ne renk olacağını bilmediğin için uyum problemi olabilir

güle güle oturun
sağlıkla huzurla yaşlanın yuvanızda
şimdi nasıl heyecan vardır sende evini benimseyemezsin ilk günlerde
hatta çoğu eşyanı bulamazsın öğrenene kadar epey zaman geçer:))

çok beğendım Rabbım ağız tadıyla oturmak nasıp etsın
diğer odalarıda ekleyınce ılk syfaya yazar msın kaçıınca sayfaya eklersen

güle güle oturun
sağlıkla huzurla yaşlanın yuvanızda
şimdi nasıl heyecan vardır sende evini benimseyemezsin ilk günlerde
hatta çoğu eşyanı bulamazsın öğrenene kadar epey zaman geçer:))
sanırım öyle olacak ama inş. bulurum eşyalarımın hepsini tatlım, zamanla öğreneceğim artıkhihoyyyt:1hug:

Çok güzel bir yeni gelin evi olmuş.Huzurla,sağlıkla bir ömür güzel evinde mutluluklar
teşekkür ederim canıma.s.

çok beğendım Rabbım ağız tadıyla oturmak nasıp etsın
diğer odalarıda ekleyınce ılk syfaya yazar msın kaçıınca sayfaya eklersen
tamam tatlım, muhakkak yazarım. dün akşam gittim ama fotoğraf makinamı götürmeyi unutmuşum:)

çok güzel canım rabbim huzurla oturmayı nasip etsin
amin canım, cümlemize inşallah:1hug:

toprağım evin çok güzel olmuş aynı senin gibi
güzel evinizde huzur ve sevgi dolu bir ömür geçirmeniz dileğiyle

canım ya bişi sorcam katlamalı perdelerinin altında stor var mı?güneşlik gibi mesela su kütüphanenin olduğu odada?bi de o kütüphane ne güzel özel mi yapım?aldınız mı?aldıysanız nerden ne kadar?çok soru sordum ama idare et

evet canım, perdelerin altında yine katlamalı güneşlik var stor.
kitaplığım içinde ayrıca teşekkür ederim. özel yapım tatlım o. bi iç mimar çizdi bizim için ve hediye ettiler sağolsunlar. yoksa maliyetli bişi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…