Sevgili' nin Yeni Gelin Evi :)

cnm ya peki evin ne tarafta bende boyle guzel ev bulmak ıstıyorum. ertugrulkentte falan var ama sahıbınden kiralık bulamadık hala ev arıyoruz off.

canım hayırlı ugurlu olsun ılk gunkı gibi serdiğin sekılde heyecan yitirmedne kullan emi opuyorumnanaktan cok güzel hepsi

Son düzenleme:

canım köpük dediğin nedir bende yapmak ıstıyorum böleopuyorumnanaktan

köpük hani şu beyaz eşyaların filan kolilenmesinde kullanılan beyaz bi malzeme var ya.. kutu içerisinde darbe almasını engelleyen o işte..biz de bu şekilde paketliyoruz tülbentleri vs. umarım anlatabilmişimdir :)

Tşkler canım yakında ceyiz yapılcak denıcemopuyorumnanaktan

ALLAHIM HAYIRLI UGURLU etsin canım herşey cok güzel güle güle oturun

bişey diycem yanlış anlamassan cogu şeyi kutusundan cıkarmamışsınız teşke onlarıda sersediniz banyodaki havlular falan

tek kelimeyle çok güzel allah sabır vermiş yerleştirmisin özenle okadar çeyizi ağız tadıyla otur inşallah

hadi bakalımmmm, sevgilinin izni bitti:) artık iş başı.
eşyalarımı kafama göre yerleştirdim çok şükür kızlar, dantellerimide kaldırdım. kapı üstündeki havlularımda gitti. kutularımda açıldı. çok şükür evime alışıyorum yavaş yavaş.
Rabbim herkese bu güzelliği yaşatsın, herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…