evet canım, perdelerin altında yine katlamalı güneşlik var stor.
kitaplığım içinde ayrıca teşekkür ederim. özel yapım tatlım o. bi iç mimar çizdi bizim için ve hediye ettiler sağolsunlar. yoksa maliyetli bişi galiba
teşekkür ederim tatlım.çok güzel herşey.yazmalar hazırmı ambalajlı olması dikkatimi çekti.yani o şekilde ambalajlı satılıyormu.yoksa sizmi ambalajladınız özenerekten.11 yaşında bir kızım var.Allah uzun ömür versin.ona şimdiden hazırlık yapmak istiyorum yavaş yavaş.böyle hazır paketlerde satılıyorsa iyi valla:)
sağol cnaım benim.:1hug:Süper herşey, çok çok mutluluklar.
inşallah bitecek canım eksiklerimizde, rabbim huzur versin öncelikle hepimize:Saruboceq:huzurla mutlulukla oturun inşşallahhh
eksikler için üzülme tamamlarsınız Allah'ın izniyleyerimseniben
paspaslarım ikea ve koçtaştan. evimiz kendimizin tatlım.herşeyin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş. bende bursalıyım banyodaki kahverengi ve pembe paspasları nerden aldığını sormak istiyorum çok beğendim bende yenı evlenıcem kısmetse. bırde evınızın ıcı cok yenı ev arıyoruz bızde ama boyle guzel ev bulamadık ne taraftan tuttunuz acaba evinızı. cokmu soru sordum :)
amin inşallah tatlım, teşekkür edeirm.ohhh mis gibi yeni gelin evi herşeyler çok güsel olmuş maşallahhhh canım darısı başıma işallahhhh
sağol cnaım benim, tşk ederim.arkadaşım :1hug:bayıldım evine çok güzeller.:içelim:
tamam tatlım, şu çeyiz olayını bi atlatayım inşallah kapanacak o kapaklarcnm evin çok güzel iyi günlrde oturun
özellikle perdelerine bayıldım
mutfak dolaplarını kapalı şeklde resim eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?