Sevgili' nin Yeni Gelin Evi :)

diğer yorum yapan canlarım, Rabbim sizlere dahada güzellerini nasip etsin inşallah.

eviniz çok güzel olmus Allah huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah :) böyle yeni gelin evleri gördükçe hemen evlenesim geliyoo of :)))

saol cnm.ya ben de kendim çizip marangoza yaptırayım diyorum içime sinen birşey bulamazsam diye de ondan sordum fiyatı.güle güle kullannnnnnnn

çok güzel herşey.yazmalar hazırmı ambalajlı olması dikkatimi çekti.yani o şekilde ambalajlı satılıyormu.yoksa sizmi ambalajladınız özenerekten.11 yaşında bir kızım var.Allah uzun ömür versin.ona şimdiden hazırlık yapmak istiyorum yavaş yavaş.böyle hazır paketlerde satılıyorsa iyi valla:)

huzurla mutlulukla oturun inşşallahhh

eksikler için üzülme tamamlarsınız Allah'ın izniyleyerimseniben

teşekkür ederim tatlım.
yok canım yanerde paketli olacak, tekkkkk tek uğraştık onlar için. jelatin, köpük ve kurdela aldık. köpükleri aynı boyda kesip eşarpları ve çetikleri yerleştirdik. üzerlerinden para bandı geçtik kaymasın diye. sonrada jelatinle sıkıca paketleyip kurdelayla süsledik. Allah nasip ederse dağıtacak olduklarımı alıp kalanları sandığımda o şekilde saklamak istiyorum:Saruboceq:

Süper herşey, çok çok mutluluklar.
sağol cnaım benim.:1hug:

huzurla mutlulukla oturun inşşallahhh

eksikler için üzülme tamamlarsınız Allah'ın izniyleyerimseniben
inşallah bitecek canım eksiklerimizde, rabbim huzur versin öncelikle hepimize:Saruboceq:

maşşallah valla hiç üşenmeşsiniz tek tek paketlemişsiniz.ellerinize sağlık.özenli olmanız çok hoş.çok beğendim bu yönünüzü.

çok güzel olmuş gerçekten o kadar çeyizi nasıl paketledin öyle tek tek bir düzende
herşey çok güzel olmuş kitaplığını bende çok beğendim
güle güle otur canım

Cnm çok güzel olmuş evin Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin ( cümlemizin)..Çok güzeller hepsi :)

cok cok coooooooookk gusel olmus cnm evinn her kosesi ayrı bi gusell allhım gule gule otrmayı nasip etsin inş opuyorumnanaktan o yemenileri nasıl ole yaptın onu sorucam ama :) cok ii olmus ole fazla yer kaplamaz solersen sewinırım bende ole yapıyım :)

o eşarplar aklımı aldı..iyi sabırla yapılmış ve sabırla katlanıp pakelenmiş..ömür boyu almana gerek kalmayacak kadar çok var delikafadulden evin çok hoş..huzur ve mutluluklar diliyorum..

çeyiz sandığım

çeyizlerimin bi kısmı, tekstil ürünlerim.

bizim adetlerimizde yüklük denir buna, yatak yorgan falan var içinde.

buda yüklük.

çalışma odamıza koltuk ve ortaya sehpa aldık.

lavaboya giriş

banyomuz

herşeyin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş. bende bursalıyım banyodaki kahverengi ve pembe paspasları nerden aldığını sormak istiyorum çok beğendim bende yenı evlenıcem kısmetse. bırde evınızın ıcı cok yenı ev arıyoruz bızde ama boyle guzel ev bulamadık ne taraftan tuttunuz acaba evinızı. cokmu soru sordum :)

ohhh mis gibi yeni gelin evi herşeyler çok güsel olmuş maşallahhhh canım darısı başıma işallahhhh

cnm evin çok güzel iyi günlrde oturun
özellikle perdelerine bayıldım

mutfak dolaplarını kapalı şeklde resim eklermisin

paspaslarım ikea ve koçtaştan. evimiz kendimizin tatlım.

ohhh mis gibi yeni gelin evi herşeyler çok güsel olmuş maşallahhhh canım darısı başıma işallahhhh
amin inşallah tatlım, teşekkür edeirm.

arkadaşım :1hug:bayıldım evine çok güzeller.:içelim:
sağol cnaım benim, tşk ederim.

cnm evin çok güzel iyi günlrde oturun
özellikle perdelerine bayıldım

mutfak dolaplarını kapalı şeklde resim eklermisin
tamam tatlım, şu çeyiz olayını bi atlatayım inşallah kapanacak o kapaklar

maşallah maşallah evin çok güzel canım huzurla mutlulukla oturun esyalarınızı güle güle eskitin a.s.
tarzımdan çok farklı olsa da kütüphanen harika burda gördüğüm en orjinal tasarım
ayrıca koltuğunu daha önce gçrmüştüm ama evinde çok çok daha güzel olmuş
Allah mutluluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…