Sevgili' nin Yeni Gelin Evi :)

nice mutlu huzurlu yıllara eşinle evinde..
Allah muttluluğunuzu arttırsın..

herşeyin çok güzel,ayrıca masa örtüne amerikan servislerine bayıldım.

canım merhaba :) öncelikle allah ömür boyu mutluluk ve huzur versin o güzel yuvanda..seni tanıyorum sende belki hatırlarsın beni.. :1rolleyes:demirtaşpaşa 11-j desem belki daha net hatırlarsın. adımı vermiyim şimdi burada..özelden mesaj atarım bu arada çok tatlı olmuşsun eşinlede çok yakışmışsınız.öpüyorum.

güle güle otur mutlulukla insallah.çok güzel herseyin

:1hug:
güle güle otur mutlulukla insallah.çok güzel herseyin
teşekkür ederim tatlım :1hug:

bayıldım valla şahane herşey güle güle oturmayı nasip etins allah
aminnnn canım, inşallah.

güle güle kullan eşyalarını canım herşey gönlünce olsun
teşekkür ederim canım, Allah razı olsuna.s.

canim gule gule huzurla otur.evin,esyalarin cok guzel
teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindima.s.:1hug:

Canım herşeyin çok güzel maşalah ama yatak odanın rengi kavrenmi siyehmı anlayaöadım çünki siyeh yatak örtüsü ile füme siyah perde kullanmış sanki yatak odan kahve rengi gibi geldi bana.yada gerçekten öyle tabi seini zevkin güle güle otur canım

yatak odam beyaz,ceviz ve metal renklerde tatlım. ama halılarım,perdem ve yatak örtüm siyah ve beyaz tonlarda. ceviz çokta hakim değil mobilyamda bence. bide siyah beyazı çok sevdiğimden o rengi daha uygun gördüm yatak odam için. ayrıntılara dikkat etmen süper, teşekkür ederim canım:1hug:

evin güzel olmuş... çeyizlerin içinde ellerine sağlık...
bu saatden sonra yüce rabbim sizi nazarlardan saklasın... herşey istediğiniz gibi olsun...

evin güzel olmuş... çeyizlerin içinde ellerine sağlık...
bu saatden sonra yüce rabbim sizi nazarlardan saklasın... herşey istediğiniz gibi olsun...
teşekkür ederim tatlım, sizinde ağzınızın tadı hiç bozulmasın inş.:Saruboceq:

ağız tadıyla oturun güzel günlerde inşallah.
:1hug: sağolasın hemşehrim a.s.

herşey güzel güle güle oturursun inş.halılarının markası nedir.memnunmusun.

teşekkür ederim canım, valla halılarımdan şimdilik memnunum çünkü daha yıkamadım. ama markalarını bilmiyorum, akşama eve gidince bakıp yazarım tatlım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…