Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilimle aramızda 7 yaş var. ben 23 yaşımdayım, o 30 yaşında. aslında iyi bi şey be yaş farkına rağmen ondan daha olgun olduğumu düşünüyorum erkekler zor olgunlaşıyor. ama yaş farkımız çok olduğundan+ kişilik meselesi beni yönlendirmeye emir vermeye vs. vs. çalışıyor. sen benim ol ama daha küçüksün ben seni gönlümce büyüteyim eğiteyim tam bana göre ol inancı var. kendisi her şeyi görmüş yaşamış hayatın çemberinden geçmiş olmasına rağmen, gözümü açtığımda gördüğüm ilk erkeğin kendisi olmasını istiyor. hatta biraz yakınıyor da şakayla karışık: '' sen laf dinlemiyosun keşke azıcık daha küçük olsaydın. seni besler gönlümce büyütür kendime karı yapardım.'' gibi... :)
eşimle aramızda 11 yas var.......
benim de nişanlımla aramda 13 yaş var..her şeyi ben bilirim sen benim kadar iyi bilemezsin modunda.bu bazen beni gıcık ediyo.yaşı benden büyük olduğu için herşeyi benden iyi yapabileceğini, verdiği her kararın benimkinden daha doğru olduğunu düşünüyo..bu da rahatsız ediyo tabi bazen.çünkü öyle bişey yok.yaşı daha büyük diye gerçekten de herşeyi daha iyi bilmiyo.en ufak bişeye itiraz ettiğimde ben 35 yaşında adamım sen neden her lafıma itiraz ediyosun muhabbeti var..
onu çok seviyorum ama bazen düşünüyorum.şu an çok yakışıklı, çok güzel..
ama ben 30 umdayken o 43 olacak..o zaman da çekici gelecek mi acaba?
hatta bazen hayata kızıyorum..aramızdaki o 13 yaş yüzünden bu hayatta onu daha az görmüş sevebilmiş olucam..
allah kaza bela ölüm vermezse bildiğin gibi kadınlar çok daha fazla yaşıyo erkeklere göre..
belki de bu yaş farkı yüzünden erken dul kalıcam diyorum..falan filan..beni de çok uyardılar bu yaş farkından, çok sevdiğim için vazgeçmedim.ama aslında bu durumdan çok da hoşnut olduğumu söyleyemem..
bi de önceki konunu okudum, bazı arkadaşlar demiş ki sen gezmek tozmak isterken o dinlenmek isticek.evet bu kesinlikle doğru.daha şimdiden bisürü şeyi kaldırmıyo adamın kafası.
ben normalde ennn çok 10 yaş derdim, büyük konuştum ve vazgeçemedim sonradan da.
ama 17 yaş olsa seninki gibi, aşkımdan gebersem de vazgeçerdim..gerçekten çok fazla..
Aile büyüklerim erkeğin büyük olması iyidir der ama 17 de biraz fazla gibi geldi. Tabi sadece rakam üstündeyse bu sorun duygusal olarak anlaşıyor, seviyor ve fikirleriniz de uzlaşıyorsa neden olmasın. Ben bekarım ama fikrimi sorarsan eşimle aramda çok yaş farkı olsun istemezdim, hayatı birlikte keşfetmek daha çekici bir seçenek gibi geliyor. Tabii bunlar benim fikirlerim. Peki aileniz nasıl bakıyor bu duruma?
cok özel olmazsa sorum cevap verirseniz sevinirim: tamamen yasla alakali oldugunu düsündügünüz bir sorun yasadinizmi esinizle?
bazen sonunu düşünmeden daha delı hareket edebılıyorum ama o çok oturaklı enını sonunu düşünür herşeyde..bazen bndende olgun davran çocukluk etme dıye mantık bekler sonra kendıde güler sen bnden 11 yıl gerıden gelıyosun dıye..ve her konuda çok anlayışlı oluyo böle olunca yanı yaş farkı olunca ne bilim bnm eşim nazımla oynar sınırsız kaprıs yapma hakkım vardır kolay tolere edıyo çünkü benden çok olgun onun dışında hiç bi problemımız olmadı bn 23 o 34 2 yılı gectı evliliğimiz....
Ailenin karşı çıkmasına üzüldüm canım, onları karşına alıp konuşmayı denedin mi? Sevdiğin insanla ilgili duygu ve düşüncelerini anlat, onların da seni anlamasını sağla, ancak hiçbir zaman unutma ailen senin yalnızca iyiliğini ister bu nedenle sakin ve mantıklı yaklaş söylediklerine. Yaşın senin için çok önemli olmadığını anlat ve neden onu seçtiğini. Ayrıca tanışmalarını istemek de mantıklı, sonuçta tanışınca onların da kafasına yatar belki çünkü aranızdaki bağı bakışlarınızdan bile anlayabilirler ancak tanışma sonrası kafalarına takılan ya da onaylamadıkları bir şey olursa da otur bir düşün derim ama benim nacizane önerim aileni karşına almamandır. İnşallah bu sıkıntılı dönemini bir an önce atlatırsın, Allah sabır versin.
İnşallah ailen ikna olur ve hayırlısıyla evlenirsin, bu arada bugün haberlerde Necati Şaşmaz'ın da kendinden 21 yaş küçük biriyle evlendiğini gördüm sen geldin aklıma, insanlar ünlü olunca herşey daha mı kolay oluyor acaba? :/