Ben bir şey anlamadım ki? Sana ne dedi mesela?
Dönüp eski konuna mı bakmamız lazım be güzelim. Accık özet geçsen?:44:
Hmm, hakli olabilirsiniz. Madem istemese aninda keserdi degil mi ama? gerekce olarak da ben cok iyi bir insanmisim fasafiso bir suru sey soyledi. Cok kafa karistirici konustugu icin ben de anlayamadim acikcasi.İstediği zaman size ulaşabilir olması bakımından arkadaş olalım demiş olma ihtimali ağır gibi
Aa evet, afedersiniz genel olarak konu: daha 2 aylik sevgiliydik ve benden cinsellik istedi, tekliflerde bulundu ve o kadar ileri gitti ki bana zorbalik yapmaya kalkisti ve ben de burdaki cok bilgili ve zeki KK bayanlari sayesinde bu durumu sonlandirdik. Suan yeniden karsima cikti ama bu kez daha farkli bir konuyla.. :)Ben bir şey anlamadım ki? Sana ne dedi mesela?
Dönüp eski konuna mı bakmamız lazım be güzelim. Accık özet geçsen?:44:
sana yem atmiş
sen de düşmüşsün mesajına cevap vererek
geçmiş olsun
Yem atmis olabilir ama yemeyecegim :) cunku yine ayni fikrimdeyim.Askimdan olsem de yapamam boyle birseyiBen de aynı fikirdeyim :/
:) aaa aslinda evet aynen boyle olacak ve bana getirisi olmayacak, aksine daha cok uzulecegim... bu da cok mantikli...Geçerken uğradım.. canım açıkca seni elinde tutmak istemiş ,arkadaş olarak görüşelim demiş çünkü;
Arkadaş olursanız senin ona karışma hakkın yok,başka kızlarla da görüşebilir,
Arkadaş olursanız kıskanma,neden aramadın deme hakkın da yok,
Arkadaş olursanız başkasını sevme ihtimalin de yok,çünkü aklında kalmayı başaracak,
Arkadaş olursanız sevgili boşluğunu da giderirsin..
Ama arkadaş olursanız senin bundan kazancın ne canım ?
Hmm, olabilir evet ama bana hayatina bak sadece isine odaklan kurslara falan git falan da dedi. Ne zamn gorse facebooktaymisim ama yalan, facebookta cok fazla vakit gecirmem genelde aksamlari en fazla yarim saat bakarim o kadar..?öncekı konunu bılmıyorum ama senı yoklamış arkadas olmak ıstemesı de senı yedekte tutmak ıstıyor olabılır:44:
Seni yokluyor hislerin aynımı tekrar bir araya gelirmiyiz kurs vs.seni düşünüyorum ayaklarında kendini yıpratma sen iyi bir insansın gibilerinden. Köşede dursun diye yapıyor arkadaş kalırsanız bu sefer seni çok özledim gibi duygu sömürülerine de girecektir iyi düşünün arkadaş olmanız yararınıza mı zararınıza mı ? Ona göre karar verin.
:) Olur mu oyle sey, ne skilmasi? aksine ne kadar uzun yazi o kadar moral ve bilgi demek bana gore.. Ben de aynen katiliyorum, hepsi cok dogru tespitler ama karsima guvenebilecegim biri cikar mi ondan hic umudum yok, nedense butun erkekler boyle birbirinden sadakatsiz, birbriinden sahtekarlarmis gibi geliyor...Sana kaybetme korkusu yaşatsın ve duygu sömürü yapsın ki sen ona inan, onun istediklerini yap. Bu okuduklarımdan ben bunu anladım.
Ama onu tanıyan sensin, bu düşüncelerden yola çıkarak sen onu daha iyi değerlendirirsin diye düşünüyorum. :)
Ama sana bir tavsiye vermek istiyorum sevgi her şey değildir, saygı ve güvenin olmadığı yerde sevgi barınamıyor ölüyor. O yüzden saygı ve güven bittiği gibi ilişki de bitmeli. Bitmemesi gerekiyorsa ve seni gerçekten seviyorsa zaten seni kazanmak için elinden geleni yapar ve seni kazanır. O yüzden onu düşünmemeye bak. Zamanla karşına karşılıklı saygı duyabileceğin ve güvenebileceğin birisi çıkar o zaman sevgiyi anlarsın ve bunu hatırlamazsın bile. :) Uzun oldu ama sıkılmazsın inşallah okurken :$ Mutlu olman dileğiyle...♥ :)
diğer açtıgın konuyu okudum yani şöyle bi göz gezdirdim "benden istediği şey cinsellik" kısmını anladıktan sonra devamını okumadım..
şimdi ki konunu tamamen okudum ve de şu sonuca vardım
açık kapı bırakıyor, ben şöyle bi etrafıma bakayım taleplerimi karşılayacak bi kız bulurum eğer bulamazsam sen arkadaşım olarak kal ki ben sana "ben seni arkadaş olarak göremiyorum tekrar denememize sans ver" tarzında mesajla bi dönüş yapacak sana..
burada yazdıgın "Ben de zaten arkadas olarak bile gorusecegimizi dusunmuyorum ve beklemeyi de... " mesajı ona yollarsan eğer onun açık bırakmayı düşündüğü kapıyı net olarak kapatırsın..
en azından kafan rahat eder ne zaman o beklenen mesajı çekecek diye düşünme olayına hiç girmezsin..
gencecik kızsın ne diye bu amaçlarda olan birisi için önünü kapayasın ki
Evet ta en basindan turlu sacma tartismalar ve ahlakdisi talepleriyle coktan kokmustu, hatta curudu..açıklamaları samimietsiz, ne istediğini kendide bilmiyor, birde bir atasözü var : balık baştan kokar, sizin ilişki baştan kötü başlamış, hiç ugraşma ümitlenme .
Evet, biraz oyle oldu haklisinizBence sana blöf yapmış sende yemişsin.
Kendini suçlu hissetmeni sağlamış.
İyi kurnazmış,sakın pişman olma,seni kandırmaya çalışıyor.
Merhabalar yine ben...
onceki konumu okuyanlar bilirler, simdiki konum yine ayni kisi ama bu defa farkli..
En son biz ayrildiktan sonra; yani ona beni basit kiz olarak gordugu icin cok kirildigimi ve boyle birseye asla
izin vermeyecegimi, amacinin baska oldugunu soyledim ve biraz da sert ciktim tabi hakli oldugumu dusunuyorum bu konuda..
Neyse, gunler gunleri kovaladi ve bana birgun nasilsin? diye bir msj atti. Sonra onu yanlis anladigimi, amaci o olsaymis disarda
birsuru kadin varmis ve onlarla birlikte olurmus ama o sadece beni istemismis, benim kotulugumu istemezmis vs.. seklinde niyetinin kotu olmadigini anlatan bir msj daha atti. Sonra ben de dayanamadim ve cvp verdim, biraz fazla sert ciktigimi ama elimde olmadigini falan soyledim. O da bana isyerinde yasadigi sorunlari ileri surdu. Suan bin turlu derdim var ve ask en son dusunecegim sey dedi. calistigi isyerinden parasini alamadigi icin ayrilcakmis ve Irak'a calismaya gidecekmis. Bundan sonra arkadas olarak goursecekmisiz bizim sevgili olmamiz imkansizmis.
Sebep olarak ise tartismalarimizi ve benim onun hakkinda soyledigim kelimeler(kizlari kandirmaya calisan sapik demistim) ona iftiralar atmisim oyle soyluyor ve bu yuzden artik biraraya gelemezmisiz. Onune bak kendi hayatini yasa beni de bekleme ama sadece arkadas gibi gorusuruz sevgili olsak aklim sende kalir orda kafami isime vermek zorundayim, aklim sende kalirsa olmaz dedi.
Ben de zaten arkadas olarak bile gorusecegimizi dusunmuyorum ve beklemeyi de... Sizce bu dusuncelerinin ve eylemlerinin ardinda yatan sebep ne olabilir cok merak ediyorum. Bazen diyorum kendi kendime: bu cocuk aslinda kotu niyetli degil mi oyle olsa neden halen arkadas gibi goruselim diyor bana diye soruyorum ve kafam corba oldu. Bazen de duygusal anima denk geliyor pisman oluyorum vs.. vs.. ornekler cogaliyor kafamda. Disardan bakildiginda konudan ve konunun kahramanindan cok sey anlasilabilir ama kafam oyle doldu ki, artik hic birsey anlamiyorum ve neden anlamadigima da sasiyorum gercekten.. Sizlerin engin tecrubelerine ve gorus acilariniza cok ihtiyacim var ve yine yardimlarinizi benden esirgemezseniz cok minnettar ve duaciniz olurum. Simdiden cok tesekkur ederim!
:) Olur mu oyle sey, ne skilmasi? aksine ne kadar uzun yazi o kadar moral ve bilgi demek bana gore.. Ben de aynen katiliyorum, hepsi cok dogru tespitler ama karsima guvenebilecegim biri cikar mi ondan hic umudum yok, nedense butun erkekler boyle birbirinden sadakatsiz, birbriinden sahtekarlarmis gibi geliyor...Ben de sizlere mutluluklar diliyorum, cok cok tesekkur ederim hepinize ve Allah ne muradiniz varsa versin, evlerinizden huzuru eksik etmesin insAllah!...(Amin!)♥
Dogru soyluyorsunuz, aynen oyle bir tavir aldi... Muhatap olmayi ben de dusunmuyorum ama bu celiskili konusmalari benim kafami karistirdi ona haksizlik yaptigimi falan dusunmeye baslamistim nerdeyse...İstediklerini yaparsan sevgilisi olursun yapmazsan arkadaş sıfatıyla yedekte beklersin demişi kibarca.Güzelim gerçekten değer vermeyi bırak o adamın umurunda değilsin ve bence hiç muhattap olma derim...
Kesinlikle.. simdi aynen oyle oldu, sanki ben de yalvariyorum ona..Ben hemen söyleyeyim bir kere bu çocuk tehlikeli bir çocuk şimdiki taktiğide bu emin ol hem tekrar msj atıp bir şekilde barışmayı sağlıyor hemde ulaşılmazı oynuyor amacı esas amacına ulaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?