Sevgili olmayı bilmiyorum galiba

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Ayrı şehirlerde olup ikinci baharını yaşayan arkadaşlar var mı?ilişki nasıl yürütülür ne sıklıkta görüşüyorsunuz.sevgili nasıl olunur?en galiba sevgililiği her saniye her dakika görüşmek gibi anlıyorum of su aralar bya karıştı duygular hisler mantık ben hersey çorba oldu ben iyi degilim galiba

Her dakika birliktelik mümkün değil . Ne yiyip ne içecek adam ,nasıl çalışacak? Çok uzak değilse haftada bir görüşülebilir. Aynı şeyler senin için de geçerli.

Ben eşimle 6 sene internetten görüştüm yılda sadece iki kere buluşarak iki senedir de evliyiz.Karşılıklı anlayış saygı sevgi devam edebilir.Sürekli görüşmekten daha heyecanlı bence

Cuma akşam,cumartesi tam gün,pazar kahvaltı şeklinde yürüttüğümüz sevgililik döneminden sonra evlenmeye karar vermiştik :)
Her dakika nasıl görüşeceksin? İşin,gücün yok mu başka ?

biraz zor ama ımkansız degıl

Bende devamlı görerek yaşamayı severim ilişkimi.
Eşimle sevgiliyken haftada en az 4 gün akşamlar veya işte haftasonu görüşüyorduk.
Uzak mesafe ilişkisi yürütmezdim herhalde..

Eşimle sevgiliyken 4 yıl farklı şehirlerdeydik. Ancak ben her dakika görüşmeyi seven biri değildim çünkü sosyal aktivitelerim çok fazlaydı. Şu an 7 senelik evliyiz ve ondan başkasıyla gezmekten hiç keyif almıyorum. Sevgiliyken çok fazla tartışırdık ama o işler evlenince bitti. Sevginin gücüyle alakalı biraz bu işler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…