• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili olurlar mı??yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr??

SIKINTILI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
85
0
86
Nevşehir
Eski sevgilimle hala telefonda msjlaşıyoruz falan ama bi kız war bizimle aynı sınıfta o kızında sevgilisi wardı o kızla sevgilisi küsünce hep onları barıştırmaya uğraşırdı hep o kızla konuşuyorlar çok sıkıldım bu durumdan benden çok onla konuşuyor ya beni unutursa tamamen biterse naparım diyorum beni sevmediğini sölüyomuş başka birilerine ama derslerde fln bakıyo bana,yazılı fln olunca yardım etmemi istiyo,konuşuyo ama bugün gözü bendeydi baan rezil olmamak için elinden geleni yapıyor o kızla aralarında bişey olamaz çünkü kızla dalga geçiyo bazen ama ii arkadaşlar ikisi minnoş :):):) fln diyip dalga geçiyo kızla ama kız seviyo sanki benimkini o sevmiyo ama kız seviyo gibi anlamıyorum o beni seviyo,kız eski sevgilisinden ayrıldı diye üzülüyor,kız benim sevgilimle sürekli konuşmaya çalışıyo arkadaşlarımda bunu diyo o kız koşuyo seninkinin peşinden diyolar.peki siz ne diyorsunuz???????? CADIARZU

hakkaten dallas gibi.. :D
sorduğun şey sanırım eski sewgilimle tekrar olur mu olmaz mı... :D
ex'ten next olmaz canım benden söylemesi....

hayır sorduğum şey eski sewgilimle yeniden olurmu değil bi kız wardı sevgilimin peşinden koşan eskisevgilim beni kıskandırmak v.s. için onla sevgili olurmu diyodum ama bugün gördüm o kız başkasını seviyomuş,bnm eski sevgilimi sevmiyomuş ben yanlış anlamışım ve bugün eski sevgilim yakınlaşmaya çalışıyodu bana sanırım yani ben hareketlerinden bişeler anladım yeniden olabilir yanii biz çok kez ayrıldık ama yeniden barıştık

çoğu kez ayrılıp barıştıysanız yine ayrılıp yine barışacaksınz demektir gidişata göre...tamam da nereye kadar?
bi de senin aklında böyle bi şüphe oluşmuş acaba o kızla çıkma durumları war mı falan diye...tamam kız başkasını sewior olabilir ama sen buna şartlandın bi kere,sewgilinle tekrar başlasanız bile o kızın bi kelimesi yine seni şüphelendirecek...
bi de sewgilin ne istedğini bilmior gibi geldi bana...
sen bilirsin yine de...

diğer kızla cok samımı senın sevgılın
arada senı de sevmedıgını soyluyor o kızla da minnoş dıye konuşuyor
samimiler demekki sevgilinle o kız kanki diyebiliriz belki.

o kıza birini bul, ya konusmasını yasak et ya sen de samimi ol
veya agırlıgını koy o konu açılınca konuşma...
karışık bir konuymuş.

seni sevip sevmediği bile belli değil büyük ihtimalle sevmiyor seni de o kızı da.

etrafa seni sevmediğini söylüyor ama seninle beraber.

nasıl seni sevmediğini söylüyosa o kızla da dalga geçiyor ikinizi de kandırıyor bence

Uzak dur derim ben böyle tiplerde var malesef ikili oynuyor.. Bence biraz gözünü aç derim takma gitsin. Unutma kaçan kovalanır.

Back
X