Sevgili şiddeti

Arkadaşınız neden ayrılması sizin uyarılarınıza rağmen ki benimki darp raporlu kadar değil
Sen bizimle kafa mı buluyorsun evet darp raporu kısmı evlenince olacak ona daha zaman var bekle.Bir kere yapan hep yapar.Bende eski eşimle ilk tanstgmz zamanlarda kadına el kalkar mı ya faln diyince bana "ahahaaa hakediyorsa kalkar" diyp gülmüştü bende o sıra hulyalarda olduğum ve ondan evliliğe kadr öyle bir davranis görmediğim için espri yapyr diyip üstünde durmamistim fakat sonuç belli .Bunların ki hastalık gibi bişey öfke kontrolü olmayan adam tedavi olmadan düzelmez .Senin ayrılmayacağına eminim yeşillik olsun diye konu acmissn.

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sizi gazetelerin 3.sayfasında okuruz.
1 gün adın aklımda kalır.
2.gün aklıma gelmezsin bile.

Ailen de yıllarca acı çeker. Sonra bayramdan bayrama bir sızı olarak kalırsın.

Sevgilin ise birkaç yıla tahliye olur. Ailesi koç keser. Erkek adam ne de olsa. Sonra bir kızla evlenir yine.

Siz de öldüğünüzle kalırsınız

Öfke kontrolü yok açıkçası ilk zamanlar direk bana kızınca benim kolumu morartırdı sonralarda telefonu bilgisayarı atıp kumanda fırlatma sandalye yıkma gibi şeylerle sinirini attı bende seviniyordum en azından bana artık zarar vermiyor diye ama dediğim gibi son seneler ayrı şehirlerdeydik buluştuk zaten özlediğimiz için kavga olmuyordu evlenirsek ileride nasıl olur bilmiyorum
Bu zeka ile bu yaşa iyi gelmişsiniz.
Tebrikler

biz evlenme diye yazdığımız da evlenilemeyecek misin , ne yapıp edin artık hangi bahaneyi sığınacaksan sonunda evleneceksin hiç değilse doğum kontrol hapı kullan ki her an baba evine kaçabilesin gebe kalmadan onun izi kalmaması gerekir tabi çocuğu da olmasın

Onun şehrine gideceğim için korkuyorum burda kurulu düzenimi bırakıp ileride orada bir tartışmamızda şiddet görürsem geri dönmek zor olur oradada yalnız hissederim ama seviyorum onu o hataları yaptığında direk ayrılma kararı alıyorum ancak bir kaç gün geçip özürler dileyince affediyorum
Lütfen kendinize yazık etmeyin. Huylu huyundan vazgeçmez. Birbirinizi özlediğiniz için kavga etmiyor olabilirsiniz. Evlendiğinizde böyle bir şey söz konusu olmayacak. Haberlerde görüyoruz çoğu kadın boşanmak üzere olduğu erkekler tarafından öldürülüyor. Allah korusun. Nolur mantıklı düşünün biraz. Şiddetin affı olmamalı. Seviyorsanız 1-2 ay ağlar sonra unutursunuz. Ama bu insanla devam edersiniz yüksek ihtimal hayatınızın sonuna kadar ağlarsınız. Azıcık kendinize saygınız olsun.

Lütfen kendinize yazık etmeyin. Huylu huyundan vazgeçmez. Birbirinizi özlediğiniz için kavga etmiyor olabilirsiniz. Evlendiğinizde böyle bir şey söz konusu olmayacak. Haberlerde görüyoruz çoğu kadın boşanmak üzere olduğu erkekler tarafından öldürülüyor. Allah korusun. Nolur mantıklı düşünün biraz. Şiddetin affı olmamalı. Seviyorsanız 1-2 ay ağlar sonra unutursunuz. Ama bu insanla devam edersiniz yüksek ihtimal hayatınızın sonuna kadar ağlarsınız. Azıcık kendinize saygınız olsun.
Ölüm gibi birlere uğrayacağımı düşünmüyorum ancak her kavgamızda el kol sıkma morartma olacak ve bunu yaşamak istemiyorum

Evlenince daha kötü olacak. Sevgillikte genelde erkekler gerçek yüzlerini pek göstermez. Sizin bu olaydan bir ders çıkarmanız gerekirdi. Yapmayın bunu kendinize.

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgiliyken kolunu morartan evlendiğinde canına kast eder en kısa zamanda kendinize iyilik yapın ve ayrilin

Merhaba arkadaşlar,

Lütfen kendine bunu yapma ileride siddet devam eder :( kuzenimde aynisi oldu ve simdi iyiki bitimisim diyor. 7 yil uzun bi süre cok zor olacak ama lütfen birak uzak dur ondan ileride daha kötü zarar verecektir belli ki cok aggressiv ve kendine haki olamiyor bir ömür gecmez böyle biriyle. Güclü ol ♥️

Ölüm gibi birlere uğrayacağımı düşünmüyorum ancak her kavgamızda el kol sıkma morartma olacak ve bunu yaşamak istemiyorum
Arkadaşımın eşi böyle başladı ki kendisi liseden arkadaşımızdı. Nişanlıyken diz kapağını kırdı, kalçadan kemik alınıp yama yapıldı. Evlenince defalarca parmaklarını kırdı, yüzünün morluklarını makyajla kapatıyordu arkadaşım. Bizim önümüzde bile bağırıp çağırıp küfrediyordu. Bir tane de çocukları oldu, çocuk liseye giderken boşandılar. Çocuk için bir süre beraber yaşadılar, şiddet, hakaret daha da arttı. Şimdi görüşmüyorlar, arkadaşım psikolojik tedavi görüyor.
Bu bir örnek olarak aklında olsun lütfen

Back
X