- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi Liipstiick
-
Güvenmiyorsan ayrıl. Şaka şaka
Ben de sinir olurdum ama yani ders için hocası eşleştirmiş sonuçta sevgilin ne yapabilir ki bu durumda?
Hoşgeldin bende ne zaman böylesi gelecek diye bekliyodum :)Arkadaş 'Türkü bardayım, şansa bak nasıl dans ediyorum' nedir ya?
Abartıyorsun bence. Ya işte güvenden girmeyin demişsin ama burada kilit nokta yine güven maalesef. Güveniyor olsaydın sana sunduğu sebepler yeterli gelecekti konu kapanacaktı. Ama güvenmiyorsun o yüzden cevapları seni tatmin etmiyor, böyle kuruyorsun.Ya evet orası öylede malum bunların bakışıp hocasının dikkatini çekip bunları bilerek eşleştirmediği çok pis kuruyorum ama cidden kız çok itici populer olmaya calısan bi tip
Merhaba kızlar.
Sizden ricam anlatacaklarıma madem güvenmiyosun ayrıl ozaman gibi cevap vermek yerine benim haklı olup olmadığım konusunda beni bilgilendirirsen kendimi düzeltme yolunda bana yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
Konuma gelecek olursak böbreğimde sıkıntı vardı kaç gündür evde yatak döşek yatıyordum erkek arkadaşımın okuduğu bölüm itibariyle (ist da özel bi üniv de ) animasyon tarzı dersleri oluyo. Hocası bi kızla bizim oğlanı eşleştirmiş temasıda düğün!! Gelin ve damat olarak boy göstermişler dans etmişler vs. Bunu bana söyledi böyle bi sinir oldum yani bende üniversite bitirmiş bi insanım erkek kız ilişkilerine karşı değilimde konu olduğunda yani elle tutulur sınıfta bi bu hanım kızımızın güzel olduğunu duymuştum. Kendi aramızda taktığımız ufak yüzüklerimiz var ergenlerin taktıklarından değil yalnız birbirimizi simgelesin diye onu takmısmıydın dedim hani laf arasında yok takmadım takmıyorum o derste yüzüğümün kenarı düşüyo (onu biliyorum kopçalı böyle açılıyo kolaylıkla) kaybolmasından korkuyorum dedi. Zaten ağrılarımında etkisiyle saydım. Bende türkü bardaydım şansa bak şimdi bende nasıl dans ediyorum öyle olmaz böyle olur dedim o sinirleay sinir oluyorum yazdığımı okudukça bide gecen arkadasının arkadaslarına ricası üzrine dans dersi verdi kızda varmış içinde ben gelemiyorum böyle ya of yanlışsa yaptığım söyleyin
Beyimize geçmişten ötürü pek güvenmediğimide belirtiyim
Hoşgeldin bende ne zaman böylesi gelecek diye bekliyodum :)
Ayrıca gercekten bardaydım neresi komik geldi canım hadi birlikte eğlenelim
elkremınden ,lıpstıgeMerhaba kızlar.
Sizden ricam anlatacaklarıma madem güvenmiyosun ayrıl ozaman gibi cevap vermek yerine benim haklı olup olmadığım konusunda beni bilgilendirirsen kendimi düzeltme yolunda bana yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
Konuma gelecek olursak böbreğimde sıkıntı vardı kaç gündür evde yatak döşek yatıyordum erkek arkadaşımın okuduğu bölüm itibariyle (ist da özel bi üniv de ) animasyon tarzı dersleri oluyo. Hocası bi kızla bizim oğlanı eşleştirmiş temasıda düğün!! Gelin ve damat olarak boy göstermişler dans etmişler vs. Bunu bana söyledi böyle bi sinir oldum yani bende üniversite bitirmiş bi insanım erkek kız ilişkilerine karşı değilimde konu olduğunda yani elle tutulur sınıfta bi bu hanım kızımızın güzel olduğunu duymuştum. Kendi aramızda taktığımız ufak yüzüklerimiz var ergenlerin taktıklarından değil yalnız birbirimizi simgelesin diye onu takmısmıydın dedim hani laf arasında yok takmadım takmıyorum o derste yüzüğümün kenarı düşüyo (onu biliyorum kopçalı böyle açılıyo kolaylıkla) kaybolmasından korkuyorum dedi. Zaten ağrılarımında etkisiyle saydım. Bende türkü bardaydım şansa bak şimdi bende nasıl dans ediyorum öyle olmaz böyle olur dedim o sinirleay sinir oluyorum yazdığımı okudukça bide gecen arkadasının arkadaslarına ricası üzrine dans dersi verdi kızda varmış içinde ben gelemiyorum böyle ya of yanlışsa yaptığım söyleyin
Beyimize geçmişten ötürü pek güvenmediğimide belirtiyim
Abartıyorsun bence. Ya işte güvenden girmeyin demişsin ama burada kilit nokta yine güven maalesef. Güveniyor olsaydın sana sunduğu sebepler yeterli gelecekti konu kapanacaktı. Ama güvenmiyorsun o yüzden cevapları seni tatmin etmiyor, böyle kuruyorsun.
gecmişde guvenini kırıcak ne tur birsey yaptı buda onemli ona gore yorumlamak lazım bu durumuda
Canm okudugu bolum itibari ile de boyle seylerle ugrasmasi normal sanki.. Kabullenmelisin gibime geliyor
Gidememki canım ben Bayağı uzağımay biraz ama zor durumlar üst üste gelmiş gerçekten tedirgin olmakta haklısınız
ama yerinizde olsam sadece okuluna gider bir salınır gelirdim arkadaşlarıyla laflardım
ama nolur kızı baştan aşağı bi süzüp garip garip bakmayın hehe son derece sempatik olarak herkesle sohbet edin sadece.. bence:)
Yok canım vallahi kızmadım durumdan ötürü fazla alınanım k bakma nolurSevgiliyi türkü barla kıskandırmaya çalışmak komik geldi sadece, aa kızma hemen. Ayrıca güven ayna gibidir, bir kere kırıldı mı bir daha düzeltemezsin.
elkremınden ,lıpstıgeguvenını gerı kazanmak ıcın caba harcıyorsa
, gecmıs gecmıste kalmıs de ve sıneye cek,,
karsılıklı zıtlasmak ıle hata etmıssınız.kavgalarda bırbırınızı alttan almalısınız yoksa ılıskıye zarar verır...
ayrıca yuzuk madem suan sorunlu degıstırın yanı takmamasından daha ıyı..ayrıca sureklı aynı kısı uzerınden tartısırsanız..o kızı aklına sokma ıhtımalınız var.cocugun ısı bu sanıyorum.o yuzden bu ve bunun gıbı nıcelerıne yardımcı olacak..madem sızınle..sız bu cocugu sectınız ısını kabulleneceksınız...bence ınatlasmayın.sevıyorsanız sonucunda uzulursunuz
Ahahahahhhhahelkremınden ,lıpstıgeguvenını gerı kazanmak ıcın caba harcıyorsa
, gecmıs gecmıste kalmıs de ve sıneye cek,,
karsılıklı zıtlasmak ıle hata etmıssınız.kavgalarda bırbırınızı alttan almalısınız yoksa ılıskıye zarar verır...
ayrıca yuzuk madem suan sorunlu degıstırın yanı takmamasından daha ıyı..ayrıca sureklı aynı kısı uzerınden tartısırsanız..o kızı aklına sokma ıhtımalınız var.cocugun ısı bu sanıyorum.o yuzden bu ve bunun gıbı nıcelerıne yardımcı olacak..madem sızınle..sız bu cocugu sectınız ısını kabulleneceksınız...bence ınatlasmayın.sevıyorsanız sonucunda uzulursunuz
o daa ben oluyorumElkremi kim :)
O bölümde okuyor işte. Evet güvenimi kazanmaya Çalışıyor gerçekten ama öyle söylemesi garibe geldi kız sınıfın popüleri yani beni biliyor aslında soruyoms Liple aran nasıl gibilerinden
He işte kafamda deli acabalar??o da
o daa ben oluyorum
populerse populer napalım yanı :) bıkac kısı havaya soktu dıye .. ozguvenını nıye kırıyosun :)
sevgılıne haksızlık etmıssın ısı bu sonucta.. gerı vıtes at cnm
bosver dans ederse etsın ısı o ,sen ılıskıne bak...suslen puslen bır daha konu acma o kız hakkında sevgılıne...ha en fazlası ne olur onla gorusur ..ama sonucunda artık sen olmazsın hayatında , senın ıcın kayıp mı .. hayır ee o zaman kafana takma .. suan yanında mı , yanında .. acabalarla kendıne yazık etmeHe işte kafamda deli acabalar??
Ne malum ondan hoşlanmadığı yaa yada o dans esnasında bişiler hissetmediği 15 Sn sürdü toplasn söylediğine pişman etme beni dedi
Özgüvenimi kendisi kırdı işte yoksa vallahi Allah'ıma çok şükür elim Yüzüm düzgün
bosver dans ederse etsın ısı o ,sen ılıskıne bak...suslen puslen bır daha konu acma o kız hakkında sevgılıne...ha en fazlası ne olur onla gorusur ..ama sonucunda artık sen olmazsın hayatında , senın ıcın kayıp mı .. hayır ee o zaman kafana takma .. suan yanında mı , yanında .. acabalarla kendıne yazık etme
buna sen ızın vermezsen , hayatına bır daha da gıremez ...İşte keşke aklına biri Girdiği dk beni silebilecek kadar delikanlı olsa onsuzluk asla canımı acıtmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?