Sevgili sorunsalı!!

Keşke benimde izin vermeme gibi lüksüm olsaydı. Neyse artık olan oldu yani napalm zaten canı neyi kimi istiyosa onunla olur :)

Eğitimci olmanıza herhangi bir eleştiride bulunmuşmuyum?
Sadece kendi mesleğinize o hakareti uygun görmenize inanamadım. Ayrıca üstünüze alınmazı gerektirecek bi durum olduğunuda düşünmüyorum ben burdaki bir ilköğretim lise vs eğitimcisini bağlayan bişi söylemedim kaldıki zaten orda dalga geçer tavırla konuştum ciddi anlamda bişi yoktu neyse zaten siz kendinize o yakıştırmayı yapıyorsanız ben zaten şapka çıkartırım :)

ilköğretim veya lise eğitimcisi değilim, genelde öğretmenlerle, şu an ise lisans öğrencileriyle çalışıyorum. o yakıştırmayı da "bilerek mi eşleştirdi" diyerek siz yapmışsınız.

Sorunun güven Olduğnu biliyorum ama Çözümün ayrılık olup olmayacağı konusunda şüphelerim var.

Neden ? Ayrilmak mutlak cozum degil mi, her iliski icin ? Tum problemler aninda bitiveriyor.

Simdi sekerim, ben senin bizden ne bekledigini anlayamadim. Belli ki cocuga gubenmiyorsun. Biz sana ne yazabiliriz, ne seni ne cocugu taniyoruz.

1. Belki kiskanmakta haklisin, cocuk saglam pabuc degil o zaman ayrilmalisin.
2.Belki kendine guvenin yok, bu durumda hayati boyunca cocugun pesinde hafiyelik yapma secenegin her zaman var.

Ddigim gibi sana yardimci olabilecegimiz bir durum goremedim ben. Durmun 1. mi, 2. mi tart, ona gore karar ver. 1.ci durumdaysan , "ama ayrilmak cozum deyilllllll ki" dersen de, o zaman kaderine razi ol, kir dizini otur, biz ne yapalim?

Gol oldu
:)

bende sinir olurm
böyle parça pincik edesim gelir
ama çaktırmam
karpuz kapuğu düşürmeye gerenk yok

Şekerim derken?
Bence şu oldurmaya çalıştığınız samimiyetinizin tasmasını taksanız.
Kaldı ki ben sizden erkek arkadaşımın kulağını çekmenizimi istedim?
Paragrafı gerekli organlarınızla okusaydınız zaten böyle saçma eleştirilerde bulunmazdınız?
Sayfama ayırdığınız (keşke ayırmasaydınız) zaman için ne yazıkki teşekkür edemicem :)

ilköğretim veya lise eğitimcisi değilim, genelde öğretmenlerle, şu an ise lisans öğrencileriyle çalışıyorum. o yakıştırmayı da "bilerek mi eşleştirdi" diyerek siz yapmışsınız.

ya allah askına bir yorumu okusanıza
orda kendimi tiiye alarak çok fazla hüsn-ü kuruntulu olmamdan yakınmışım.
bu ne alınganlık ne yapalım yani eğitimciyseniz.
lisansmışta anaokulmuşta.
Konumu saptırmaya devam etmeden sayfamı terkedin lütfen!

Pası veren ben olayım hadi de senin jeton köşeli sanırım. 24 saatte cevap geldi !

yok artık yaa
ancak bu şekilde balondan bir cevap verilebilirdi

ha belki sizin kadar boş şeylere ayıracak kadar vaktim yoktur??

henüz vaktim olmuştur falan ???

kıskanıyorsun doğla olarak ama kuruntu yapma canım dersleri böyleymiş ve de sen de git dans dersi verdiği zamanlar yanında ol yani madem gözünün önünde olsun

bkz: murat bozun sevgilisi işini bile bile sevgili olmuş, hiçte kıskanmıyor zağar... sende kıskanma oğlan gelmiş sana söylemiş söylemeyedebilirdi... ben olsam kıskanırdım bende ama napıcan şimdi dersimi bırak diceksin kızımı öldürceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…