- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karakterli olan sensin,o değil.En karakterli duruşu sergilemişsin.Orayı terketmişsin.Kendini bişey sanan erkek müsvettesi de dumur olmuş.Hala hatasını kabul etmeyip,sana kızgınım diyebiliyor.Babanı şunu bunu bir kenara bırak.Ne dediğim dedik erkek mutlu eder insanı,ne her konu da geri planda kalan.Sevgi iki kişiyle olur.İlişki iki kişiyle yürür.Yani iki insanın kararları da tutumları da aynı olmalı.Erkekte kadın da kendi sorumluluklarını bilmeli.Senin 2 dk.tuvalete gitmeni fırsat bilen erkek,diğer kızlara hava atacağım diye,senin başkalarının maskarası olmana izin vermez.Sen bakma ben gururluyum şuyum buyum diyen erkeğe.Gururlu erkek,sevdiğini yüceltir,onun bir hiç yüzünden üzülmesi gururuna dokunur asıl.Boşver.Bugün böyle böbürlenen sen reddettikçe kuzuya döner ama gerçekten boşver olgunlaşmamış bir erkek için değmez.Evet beni çeken şey oydu sanırım ona karşı.. Hani nasıl desem, insanın hep aradığı karakter vardır ya, arayıp da bulamadığı,bu öyle bir karaktere sahip olduğu için evet aradığım bu demiştim ve gayet de ciddi düşünmüştüm. Benden yaşça da baya büyük,olgunluğu da bana çekici gelmişti açıkçası. Ama benim kafamdaki baskın karakter aynı zamanda kadınını koruyp kollayan,kimseye ezdirmeyen bir karakter... Bu durumun yaşanmış olması beni inanılmaz şaşırttı.
Bilmiyorum, belki de ben kendi gözümde onu mükemmel biri yapmışım zamanla.
Bana durmadan sen bilirsin,senin dediğin olsun vs diyen adamlar bir süre sonra hep soğumama sebep oldu daha ilişkinin başlarında ve ciddiyete dökmeden bittiler zaten.
Bugün aradı birkaç kere,açmadım,konuşasım gelmiyor içimden çünkü ne doğru ne yanlış kestiremiyorum. Sonra da mesaj yazıp demişki,ben gururumu hiçe sayıp seni arıyorum sana kızgın olduğum halde ve sen açmıyorsun.
Kurtulduğuna sevin diyenler olmuş,ama öyle de hissedemiyorum. Ne sevinç var ne üzüntü. Garip bi boşluk hissi var sadece,hayal kırıklığı sanırım..
Belki baba profilimden dolayı aradığım,aradığımı düşündüğüm erkek profili bana tamamen ters,belki de yanlış burda. Bilmiyorum..
Burayı bi nevi iç dökme amaçlı kullandığım için. Okumayın zaten uzun geliyorsa :)Niye bu kadar uzun yazıyonuz .okuyakta gözdenmi olak.
Asıl şaşırdığım şey, yaşım 26, arkadaşlarım fikir almak için genelde bana danışır. Doğruları görebildiğimi düşünürüm ama görememiş olmak beni şaşırtıyor. Dediklerine katılıyorum birebir ve teşekkür ederim bu yorum için..Karakterli olan sensin,o değil.En karakterli duruşu sergilemişsin.Orayı terketmişsin.Kendini bişey sanan erkek müsvettesi de dumur olmuş.Hala hatasını kabul etmeyip,sana kızgınım diyebiliyor.Babanı şunu bunu bir kenara bırak.Ne dediğim dedik erkek mutlu eder insanı,ne her konu da geri planda kalan.Sevgi iki kişiyle olur.İlişki iki kişiyle yürür.Yani iki insanın kararları da tutumları da aynı olmalı.Erkekte kadın da kendi sorumluluklarını bilmeli.Senin 2 dk.tuvalete gitmeni fırsat bilen erkek,diğer kızlara hava atacağım diye,senin başkalarının maskarası olmana izin vermez.Sen bakma ben gururluyum şuyum buyum diyen erkeğe.Gururlu erkek,sevdiğini yüceltir,onun bir hiç yüzünden üzülmesi gururuna dokunur asıl.Boşver.Bugün böyle böbürlenen sen reddettikçe kuzuya döner ama gerçekten boşver olgunlaşmamış bir erkek için değmez.
Yaşın çok genç daha.Arkadaşların kendi hayatları doğrultusunda fikir alabilirler.Ama hayatta daha ne tecrübeler yaşayacaksın.Kimse için deişini gücünü şehrini terketmeye kalkma.Herşeyi iyi düşünmek gerekiyor.Asıl şaşırdığım şey, yaşım 26, arkadaşlarım fikir almak için genelde bana danışır. Doğruları görebildiğimi düşünürüm ama görememiş olmak beni şaşırtıyor. Dediklerine katılıyorum birebir ve teşekkür ederim bu yorum için..
Cnm ben seni yorumun icin tebrik ediyorum cok haklisin bence bu durumda herkes kacip kurtarsin kendini bu yobazlardan ! Arkadasimiza gelince belliki karsindaki insan karaktersiz ne diyeyim Allah yardimcin olsunkardeşim, bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama şundan binlerce kez eminim ki, batılı bir kadın isen doğulu bir erkekten uzak dur... kesinlikle geç kalmadan kurtar kendini.
bunu yazdığım için tepki alacam belki ama olsun, ben şimdi herkeslere kaçııııın diye bağırasım var!
Canim bir laf vardır bilirssin bırak başkaları seni övsün diye gerçekten de öyle... yok benim en baskın karakterim falan filan... can Yücel ne demiş : "BAGLANMAYACAKSİN" Allah gostermesin... onda ki bu özgüven ne biliyor musun senin onu gözünde çok fazla büyütmen ve vermiş olduğun değeri gözüne gözüne sokman sen onun için herşey yaparsın ama o parmağını bile kimildatmaz ben böyleyim ben şöyleyim diyenlerin herşeyi lafta dostlar pazarda görsün işte....Daha önce başka bir derdimi anlatıp fikir almıştım,o amaçla üye olmuştum zaten. Şimdi tam tartışmanın üstüne tekrar bir konu açmak istiyorum,yine fikir almak için, belki de sadece içimi dökmek için şuan..
İlişkimden bahsetmiştim diğer konuda, ben izmirliyim o doğulu, kültür farklılığımız çok vs vs diye. Daha önce de minik minik tartışmalarımız olmuştu ama hep atlattık bir şekilde ikimiz de alttan alarak,orta yolu bularak. O burada çalışıyor ve bu gece arkadaşlarıyla beraber dışarı çıktık,zaten tanıyorum hepsini. Her şey iyi hoş gibi giderken bir anda olay kavgaya döndü.
Bilmiyorum belki okuyanlara saçma gelicektir bu da dert diyen olacaktır ama resmen içim acıyor şuan. Ben tuvalete gittim geldim,bunun arkadaşlarından biri,kızlardan biri, bana dediki gülerek seninkini aramıza aldık sen yokken ve gülüşmeler gülüşmeler. Ben de güldüm o an,sonra aynı kız dedi ki, sen yokken 'x' özgürmüş,öyle dedi dedi.. Ben ne diyeceğimi şaşırdım ve iyiymiş o zaman,ben varken de özgür bundan sonra dedim,kalktım çıktım ordan. Bu peşimden geldi ama yüzünde ne bi pişmanlık ne başka birşey. Dedimki bunlar ne demek oluyor, bana bu şekilde tepki göstermenden ve hesap sormandan haz etmiyorum dedi. Ben de bu tavırlardan hoşlanmıyorum dedim ve koşar adam uzaklaştım,sonra da eve geldim. Ki normalde asla geç vakitte beni eve tek yollamaz, kapıya kadar bırakır.
Eve geldim,bundan mesaj geldi, eğer bana güvenmemeye devam edeceksen hemen şuan bitsin diye. Ben de aradım, bitmesini istiyorsan zaten bitmiştir dedim kapadım. sonra bu yine mesaj yazmış,belki de sinirliyken mesaj yazmak işine geliyor çünkü sinirliyken gerçekten normal halinden çok uzak. mesajda demiş ki, benim için gurur herşeyden önemli,gerekirse tüm hayatımdakileri silerim,hayatmda kimseyi aldatmadım, bu şekilde sorgulanmayı kaldıramam. en gurur duyduğum yönüm bağlılığımdır ve sen benden şüphe duyuyorsun. bana her şartta güvenemeyeceksen evet bitsin.
Yani içimdekileri nasıl anlatayım bilmiyorum ki. huylarımız farklı evet,ben kavgadan nefret ederim, tartışma ortamlarından hayatım boyunca kaçtım, huzurdan yanayım, dediğim dedik biri değilim. ve babam inanılmaz pasif biriydi benim ,pısırıktı,ve belki de bu yüzden hep hayatımda ciddi düşüneceğim erkeğin baskın karakter olmasını aradım. bunu göremediklerimden anında ayrıldım. ama şuan bu tehdit vari konuşmayı kaldıramıyorum hiçbir şekilde.
Normalde tanıdığım en karakterli adam,hani nasıl anlatıyım, adam gibi adam dediğim tek kişi o oldu şimdiye kadar. asla bir yanlışnı görmedim,çok sevdiğini de biliyorum. Şuan bitti o zaman diye mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum, bitecekse bile çocuk gibi mesajla bitsin istemiyorum. Hayatımda hep mantıklı davranmaya çalıştım,şimdi de öyle yapabilmek istiyorum ama ararsam konuşamayacağım. yani bilmiyorum hangi kadın bunu kaldırabilir ki.. sabah olsun daha mantıklı düşünebileyim diyorum ama o bana bunu yaparsan bitsin o zaman derken,nasıl orta yol bulabilirim ki? Şuan ağlamadankonuşabileceğimi bilsem arayacağım bitti demek için ama gerçekten sinirlerim bozuk.
Ve şuan bu durumda olduğum için de kendime kızıyorum,bana böyle tehdit eder gibi şart koşabilmesine, onu bu duruma ben getirdim demekki herşeyini kabul ederek. bana arkadaşalrım o sana yakışmıyor dedikçe ben onu iyice sahiplendim,aşırı güvendim,gerekirse işimi kapatıp onun memleketine gitmeyi bile kabul ettim,orada kurarım yine ne olacak diye düşünerek ve şuan böyle saçma bi sebepten bana bitsin diyebiliyor..