- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
Aile toptan antika ya. Annenin değişik olduğunu diğer konuda çözmüştük. Bu konuda abinin manyaklığı çıktı ortaya. Konu sahibi ailesine karşı çok pasif, çok bastırılmış bir kadın.Kıyafet çözülürde.
Sizin olmayışınızı anlayamadım.
Olmamanız garip kaçar asıl.Bence aileniz çocuğa baskı kurup ilişkiden vazgeçirecek.Üzerinede işte şunu yaptı şunu bunu dedi diye sizin sesinizi kesmeye çalışacaklar.Bu yüzden olmamanızı istiyorlar o ortamda.Kızarlar ne demek ya.Yani bilemedim ailenizi tanımadan önyargılıda olmak istemem.
Diğer konuları bilmiyorumda hem kız olmayacak ortamda hem ilk tanışma için cafe seçilmesi.Valla allah çocuğun yardımcısı olsun.Aile toptan antika ya. Annenin değişik olduğunu diğer konuda çözmüştük. Bu konuda abinin manyaklığı çıktı ortaya. Konu sahibi ailesine karşı çok pasif, çok bastırılmış bir kadın.
Kıyafet çözülürde.
Sizin olmayışınızı anlayamadım.
Olmamanız garip kaçar asıl.Bence aileniz çocuğa baskı kurup ilişkiden vazgeçirecek.Üzerinede işte şunu yaptı şunu bunu dedi diye sizin sesinizi kesmeye çalışacaklar.Bu yüzden olmamanızı istiyorlar o ortamda.Kızarlar ne demek ya.Yani bilemedim ailenizi tanımadan önyargılıda olmak istemem.
Abinizin tepkilerini normal mi karşılıyorsunuz? Neden önyargılılar sevgilinize karşı?
Kafe nedir, 15 yaşında cocuk musunuz neden eve davet etmiyorlar adamıAdamın yerinde olsam kafeyi mafeyi kabul etmem.
Annenize buradaki yazılanları okutun bence . Siz olmadan gitmek kadar saçma birşey olamaz. Hem siz erkek arkadaşınızın ailenizin yanındaki tavırlarına bakarsınız hem aileniz erkek arkadaşınızın size karşı davranışına bakar. Kafede hesabı ödesin yeter ( abinizin benim olduğum yerde hesap ödenmez tavrı varsa abi olduğunu ispatlamak için şimdiden öğrenin ve ailenize söyleyin ortamı germesin) ama sizin abiniz biraz değişik gibi sanki lisedeki kardeşinin arkadaşıyla tanışıyor tavrında. Gerçekten tavırları dediğiniz gibiyse zaten tek göndermeyin. Bunlar unutulmayan şeyler oluyor işler ciddiye binince.
Bende olmayısımı bilmiyordum . Söylemediler de zaten. Aksam nasıl yetişicem falan derken annem sen de mi geleceksin dedi dalga geçer gibi gülerek. Alay ediyor gibiydi.Diğer konuları bilmiyorumda hem kız olmayacak ortamda hem ilk tanışma için cafe seçilmesi.Valla allah çocuğun yardımcısı olsun.
benim erkek arkadaşım ve ailem restoranda yemekte tanışmışlardı. Kimse gelirken birşey almamıştı. Seni yanlarında istememeleri çok tuhaf ama. sen olmadan olmaz, ne o öyle sorgulama odası gibi. Tabi ki siz de gidiceksiniz. Ortamda insanlar ne giyiyorsa mekana göre giyinin ama salaş ve özensiz de olmayınAile ve sevgili kafede tanışacaksa gelirken bir şey alması gerekir mi saçma mı durur ? Ne giymeli? Nasıl konuşmalı? Tavsiyelerinizi bekliyorum…
Bir de benı götürmeyi düşünmüyorlarmış kafeye. Bu olağan bir durum mu? Ben “ben de gelmek istiyorum “ dedim ama
Yengeler yabancı ama size gelince tanışmada bile istemiyorlar. Nasıl ikinci sınıf görmedir bu yani. Pes.Bende olmayısımı bilmiyordum . Söylemediler de zaten. Aksam nasıl yetişicem falan derken annem sen de mi geleceksin dedi dalga geçer gibi gülerek. Alay ediyor gibiydi.
Çocuk noktasında da aramızda Türk Kürt ayrımı var. Yalnız benim yengelerim yabancılar ve biri tamamen dini farklı.
Haremlik selamlık yasıyor onlar. Bunda çok zorlanacağımı söylüyorlar. Haklı olabilirler. Biz benım ailem yanımda benım seklimle, senin ailenin yanında senin seklinle diye anlaştık.
Onun dısında benden uc yas büyük (32 yasında), diş hekimi , çalıskan birisi. Bence düzgün, seviyesini bilen de birisi.
Babam abimler olursa eve çağıralım, gelmezlerse dışarıda bir yemek yeriz demişti. Pat diye buna karar kılmışlar. Bir şey demedim. O ev olsaydı daha rahat olurdu ama tamam dedi. Bana güven diyor bilmiyorum
abiniz buram buram toksik maskülenite kokuyor. O kim ki benim kız kardeşimi alacak ne kadar çirkin bi laf.Hesap noktasını söyleyeyim ona. O sordu bana da ne alınır diye de.
Beyaz gömlek siyah bir pantolon giyecek. Gömlekten de hiç hoşlanmıyor ama mecbur
ben de benım olmayışımı anlamlandıramadım. Annem “sen yeterince tanımışsın zaten” dedi. Götürmezlerse zorlayamam kızarlar. Ama gitmek istiyorum dedim. Yanınızda ben de görmek istiyorum.
Gören arkadaşlarım ağır efendi vs demesine rağmen fotoğrafından zıpır dediler. Abim “o kim ki benım kız kardeşimi alacak” tribine girmiş. Sinirinden menfez kırmış falan.
Evet annem bunu sordu bu arada tanıştım dedim normal karşıladı. Seninle tanıssın dedim illa babana söylemem lazım dedi. Sonra abinlere söylemem lazım derken, son durum buA ben hatırladım sizi. E hani erkeğin gelip tanışması uygun değildi, istemede göreceklerdi anneniz öyle diyordu? Çok garip bir aileniz var. Sevgiliniz de değişik teyzeler falan da olacaktı tanışmada. Yaşam tarzınız kültürleriniz farklı. Çok enteresan bir evlilik olacak, hayırlısı bakalım.
Erkek tarafımı kapalı,aynı ortamda nasıl olacak peki.Bende olmayısımı bilmiyordum . Söylemediler de zaten. Aksam nasıl yetişicem falan derken annem sen de mi geleceksin dedi dalga geçer gibi gülerek. Alay ediyor gibiydi.
Çocuk noktasında da aramızda Türk Kürt ayrımı var. Yalnız benim yengelerim yabancılar ve biri tamamen dini farklı.
Haremlik selamlık yasıyor onlar. Bunda çok zorlanacağımı söylüyorlar. Haklı olabilirler. Biz benım ailem yanımda benım seklimle, senin ailenin yanında senin seklinle diye anlaştık.
Onun dısında benden uc yas büyük (32 yasında), diş hekimi , çalıskan birisi. Bence düzgün, seviyesini bilen de birisi.
Babam abimler olursa eve çağıralım, gelmezlerse dışarıda bir yemek yeriz demişti. Pat diye buna karar kılmışlar. Bir şey demedim. O ev olsaydı daha rahat olurdu ama tamam dedi. Bana güven diyor bilmiyorum
Sizin olmanız tabii ki gerekiyor birbirini tanımayan iki insan arasında katalizör olacaksınız , illa bir şey getirmeye gerek yok ama bir çiçek şık olurAile ve sevgili kafede tanışacaksa gelirken bir şey alması gerekir mi saçma mı durur ? Ne giymeli? Nasıl konuşmalı? Tavsiyelerinizi bekliyorum…
Bir de benı götürmeyi düşünmüyorlarmış kafeye. Bu olağan bir durum mu? Ben “ben de gelmek istiyorum “ dedim ama
Amiin inşallah. O kadar zengin değillerOğlana seni bırakması karşılığında para teklif eden bir fabrikatör baba canlandı gözümdeoğluyla bir olup parasında gözü olan hayta damat adayını savuşturacak Allah rast getirsin ne diyeyim
Evet onlar kapalı. Bugün sadece çocuk gelecek. Gelecekte ne olacak diye sorun çıkarıyor onlardaErkek tarafımı kapalı,aynı ortamda nasıl olacak peki.
Farz edelim bu iş oldu,evlerine giderken giyeceğin kıyafetimi seçeceksin şimdi uzun etek uzun kolmu giyeceksin yada başınımı kapatacaksın.Kapalı derken yaşantılarıda önemli burada,o yüzden sordum..Amiin inşallah. O kadar zengin değiller
Evet onlar kapalı. Bugün sadece çocuk gelecek. Gelecekte ne olacak diye sorun çıkarıyor onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?