Sevgili ve ailenin tanışması

Yengeler yabancı ama size gelince tanışmada bile istemiyorlar. Nasıl ikinci sınıf görmedir bu yani. Pes.

Konu sahibesinin kadın olmasıyla alakası yok bence, adamın Kürt olmasıyla ilgisi var. 7 kat yabancı olan Yeni Zelandalı bile saygı görür ama bu toprağın evladı olan bu adam anca horlanır

Yani konu sahibesi bu buluşma isi yas, bence izlediğin yol da biraz yanlış sanki. Ailen bariz adamı Kürt olduğu için istemiyor. Sana da gelme dediklerine göre niyet belli, kötü davranıp aşagılayacaklar. Böyle aile tanışması olmaz. Sen zaten karşı tarafı görmüşsün, kapalılar harem selamlar diyorsun. Otur iyice düşün, kabul ediyorsan aileni hizayq getir öyle evlen. Ailen bariz ırkçılık yapıyor, onların kafası değişmez. Bu buluşmayı iptal ediceksin, ailene de ben seviyorum evlenicem, adam gibi davet edecekseniz uslu duracaksanız gelir tanışır öyle kafe köşesinde falan olmaz diceksiniz . Ister kabullenin ister kabullenmeyin canınız nasıl isterse diceksiniz. Koca kadın, üstelik psikolog bir insan nasıl liseli 17 yaşında kız gibi davranır aklım almıyor. Ailenin önünü şimdi kesiceksin dik durcaksın bu kadar.

Farz edelim bu iş oldu,evlerine giderken giyeceğin kıyafetimi seçeceksin şimdi uzun etek uzun kolmu giyeceksin yada başınımı kapatacaksın.Kapalı derken yaşantılarıda önemli burada,o yüzden sordum..
Yok yok babama göre zaten çok açık giyinmiyorum. Olduğum gibi devam edeceğim yani
Zengin olan sizsiniz bu senaryoda
Babamlar zengin değil demeye çalıstım
Konu sahibesinin kadın olmasıyla alakası yok bence, adamın Kürt olmasıyla ilgisi var. 7 kat yabancı olan Yeni Zelandalı bile saygı görür ama bu toprağın evladı olan bu adam anca horlanır
Yok o kısma takılmayacaklar özellikle . Abimin eski sevgilisi kürttü çünkü
Umarım öyle olmaz ama dikleşmek istemiyorum çünkü kesin olarak hayır derler ailemi çiğnediğim evlilik istemiyorum. Sorunlu birisi de değil bence çocuk yani

Bu dikleşecek bir şey değil. Akıl var mantık var, mesleği olan yetişkin kadınsın. Senin öncelikle ailene niyetinden ve bu hayatındaki kişiden bahsetmen gerekir. O buluşmaya seni götürmemeleri senin buna ses çıkarmaman rezalet bir şey. Eğer bu durumu kabul ediyorsan yani senin o tanışmaya gitmemen tamamsa sen zaten evlilik için uygun olgunlukta değilsindir.

Belki yeni mezunsundur, ailenin eline bakıyorsun, henüz onların sınırlarına çıkamıyorsundur o zaman bir süre bekle, öyle bu işi ciddiye al, birazda para biriktirirsin onların dediğine he demek zorunda kalmazsın

Bahsettim, ciddi düşünüldüğünü de söyledim. Önümüzdeki ay tanısmaya gelmek istediklerini de söyledim. Önce biz gideceğiz bakalım nereye gideceksin sen nereye veriyoruz dedi ki önce erkek geliyormuş normalde. Tamam dedim. Aileme göre kız vermek zormus olay bu yani

Yeni mezun değilim ya. 7 senedir aktif çalışıyorum. Eve de para vermedim hep maaşım bende , maddi özgürlüğüm var yani

Bi karikatür vardı adam arkadaşına "Yemeğin yapılıyor, çamaşırın yıkanıyor, seksin yapılıyor daha ne istiyorsun, neden boşuyorsun karını? " diye soruyor, arkadaşı da "Seksim yapılırken ben de orda olmak istiyorum. " diyor, aklıma o geldi konuyu görünce.

Yav tabiki bir aile için evlat yetiştirmek kolay değil. Ana baba emek vererek çocuk büyütüyor. Ama bu yapılan saygısızlık. Kimse kolay kız vermiyor. Bunun ailene göresi yokki sen yetişkin olarak evlilik kararı almışsın. Elbette tanıştırılır, görüşülür, aileler birbirini tanır ama böyle saygısızca değil.

Belki düğüne çağırırlar ya, ümitsiz olmamak lazım.

Sadece ailem ve sevgilimin kendisi olacak , onun ailesi yok.

Abimlerin yanında hevesli görünmem ayıpmış
Bence çocuğu dövecekler sanki, senin görmeni istemiyorlar. Kızımızı rahat bırak, yoksa ağzını burnunu kırarız diyeceklermiş gibi geldi. Umarım öyle değildir.

Sizi yanlarında istememeleri samimi gelmedi bana,art niyet sezdim. Sizin olmamanızı fırsat bilip,çocuğu sıkıştıracaklar sonra durumu farklı anlatacaklar belki, güven sorunu oluşturacaklar. Bir eksi varsa bile orada olup görmenizden yanayım ben. Ayrıca ailenizin ön yargılı olduğu kafede görüşmek istemelerinden belli sanki. Ne olursa olsun ben,ben olmadan görüşmelerine müsade etmezdim.

Sizin olmamaniz çok saçma.
Abiniz de manyak herhalde.
Bende olacağım diyemiyorsunuz,üzücü bu kadsr bastırılmış olmanız.
Kesinlikle art niyetliler ve işi bozmak için gidiyorlar. Konu sahibini de o yüzden istemiyorlar ve nasılsa iki yükselir, sustururuz, birşey diyemez diye düşünüyorlar...

Sadece ailem ve sevgilimin kendisi olacak , onun ailesi yok.

Abimlerin yanında hevesli görünmem ayıpmış
Bence siz çocuğu arayın şimdiden iptal edin.Bu ne ya yok hevesli görünmek ayıpmış falan.Hani abiniz demişya o kimki kardeşimi alacak diye ailenizin durumu iyi değil bence çünkü iki söz birbiriyle çelişiyor.

Erkek arkadaşına gelecek olursak.Bu dediklerimin ırkıyla alakası yok tamamen yaşam biçimiyle alakalı. Sen eminmisin bu evlilikten bariz yaşam tarzı farkı var aranızda onun ailesi haremlik selamlık senin yaşam tarzın belli sence oluru var mı bu işin.Şuna inanma sakın şimdi karışmayacam kıyafetine işte zaten uzakta olucaz denir evlenince işler değişir işte şöylemi giyinsen annem böyle diyo babam şöyle diyo bilmem laf çıkıyor ayıp olur aileme olayı başlar.Aileside bizzat devreye girip laf etmeye başlayınca erkek arkadaşın onların yanında olur.İşte ailem napmış kötülüğünümü istiyor senin öbür dünyanı düşünüyor olayına girer .Yani 180 derece döner şimdiki laflar sözler unutulur. Haberin olsun

Dövme olmaz da pat pat konuşurlar diye düşünüyorum. Ve kendilerine göre anlatırlar tabii.

Gitmek istiyorum onunla empati kuruyorum bu da çok can sıkıcı çünkü. Ama bilemiyorum ne diyecekler bana.

Kapalılık mevzusunu çok kez konustuk aslında. 10 sene öncesinde ben de açık biriyle evlenmezdim, ailem de izin vermezdi dedi.10 sene içinde çok sey değişti açık olsun kapalı olsun insan olsun diyoruz dedi.
Zaten çok açık giydirmem kıskanıyorum dedi.
Babamın sartları için çok iyi falan dedi. Kapandım açıldım ben onunla tanışmadan 4-5 sene önce . Fiziksel olarak sıkıntılar yaşadım vs anlattım. Kapanmana gerek yok dedi. Annemlerin kaygılarından söz ettim tabii ki öyle bir şey yok dedi. Tabii doğru yalan bilemiyorum kumar bir yerde evlilik

Şu platformda bununla ilgili yüzlerce konu var açın okuyun derim.Şimdiden başlamış aslında çok açık giydirmem muhabbeti farkında değilsiniz.Sizin ne giyeceğinize eşiniz mi karar verecek.Yarın diz boyunda etek giydiniz bu çok açık giydirmem dese nolacak.Bu ucu açık bir kavram.Siz baştan bu kumar diye kabullenmişsiniz zaten.Sizin için üzüldüm.Umarım ileride burada; eşim kıyafetlerime karışıyor veya zorla kapanmamı istiyor konusu açmak zorunda kalmazsınız.Ki bunun belirtileri şu anda bile var zaten.Adam açık açık demiş açık giydirmem diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…