- 23 Ocak 2016
- 178
- 63
- 98
- Konu Sahibi cikolatali pasta
-
kuyunı kazana hala arkadas deyıp duruyosun durumun bu.
Onun açısından bir arkadaşlık göremedim
Arkadaş mı arkandan kuyunu kazmis ben asla görüşmezdim o kişiyle. Ne demek seni sevmiyor ya resmen ilişkinizi baltalamak istemiş.
Sizi ayırıp kendine alacak herhalde :) Yahu ara yapmaya çalışan öyle mi konusur.
Arkadaşının sevgilinde gözü var..
Kız resmen sevgiline göz koymuş.
O kisiyle artik görüsmüyorum bu olaydan sonra. Ben de sizin yazdiginiz gibi düsünüyorum aslinda, ortada arkadaslik falan yokmus. Ama objektif görüslere ihtiyacim vardi, o yüzden konu actim. Cünkü öyle bir konustu ki, sanirsin iyiligimi istemis te ben nankör davranmisim. Herkese kötü davraniyormusum, sevgilimin de bunun farkina varmasi lazimmis...
Yani merak ettigim, hakikaten kuyu kazma olayi mi yoksa baska bisey mi.
Söylediği sözler hiçte iyiliğinizi istiyor gibi gözükmüyor. İyiliğinizi isteyen biri bu sözlerin tam aksini söylemeli. Belli ki arkadaşınız sevgilinizden hoşlanıyor, sizi bahane ederek yakınlık kurmaya çalışıyor.
Yılan kız bu, ne arkadaşı.
O kisiyle artik görüsmüyorum bu olaydan sonra. Ben de sizin yazdiginiz gibi düsünüyorum aslinda, ortada arkadaslik falan yokmus. Ama objektif görüslere ihtiyacim vardi, o yüzden konu actim. Cünkü öyle bir konustu ki, sanirsin iyiligimi istemis te ben nankör davranmisim. Herkese kötü davraniyormusum, sevgilimin de bunun farkina varmasi lazimmis...
Yani merak ettigim, hakikaten kuyu kazma olayi mi yoksa baska bisey mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?