Sevgili ve "arkadas"

cikolatali pasta

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
178
63
98
Merhabalar,

ben mi yanlis düsünüyorum yoksa bu anlatacagim arkadas mi tuhaf, yardimci olursaniz sevinirim.
Ben sevgilimle kavgali iken, arkadasim sevgilimle konusmus ve benim onu sevmedigimi söylemis . Sonra yag gibi üste cikmaya calisti, güya aramizi yapmaya gitmis (ki öyle biseye gerek yoktu). Ama ben cok bencil oldugum icin, ona kendini ezdirmemesini söylemis.
Simdi ben bu arkadasliktan ne anlayayim, siz söyleyin... Ben gercekten bencil biri de olsam, bi arkadasin bunu yapmasi normal mi?

Arkadaş mı arkandan kuyunu kazmis ben asla görüşmezdim o kişiyle. Ne demek seni sevmiyor ya resmen ilişkinizi baltalamak istemiş.

kuyunı kazana hala arkadas deyıp duruyosun durumun bu.

Onun açısından bir arkadaşlık göremedim

Arkadaş mı arkandan kuyunu kazmis ben asla görüşmezdim o kişiyle. Ne demek seni sevmiyor ya resmen ilişkinizi baltalamak istemiş.

O kisiyle artik görüsmüyorum bu olaydan sonra. Ben de sizin yazdiginiz gibi düsünüyorum aslinda, ortada arkadaslik falan yokmus. Ama objektif görüslere ihtiyacim vardi, o yüzden konu actim. Cünkü öyle bir konustu ki, sanirsin iyiligimi istemis te ben nankör davranmisim. Herkese kötü davraniyormusum, sevgilimin de bunun farkina varmasi lazimmis...

Yani merak ettigim, hakikaten kuyu kazma olayi mi yoksa baska bisey mi.

Söylediği sözler hiçte iyiliğinizi istiyor gibi gözükmüyor. İyiliğinizi isteyen biri bu sözlerin tam aksini söylemeli. Belli ki arkadaşınız sevgilinizden hoşlanıyor, sizi bahane ederek yakınlık kurmaya çalışıyor.

Yani kendini savunmak için ne diyecekti ki zaten, tabii seni suçlayacaktı. Kendini kötü hissetme boş yere, arkadaşın pek bir fırsatçıymış...

İyi ki iyiliğini istemiş

Kötü niyetli olsa neler söylerdi acaba

Dogru, göz göre göre yakinlik kurmaya calisti. Benden sürekli numarasini istemisti güya üniversite ile alakali, ben gecistirince sonunda ondan almayi basarmis kavgali oldugumuz gün, "bana yardim etmek icin".

Ama onun da sevgilisi var... Mutsuz gerci, sevgilisinin onu pek sevdigini söyleyemem. Ama var yani. Niye illa iletisime gecmek istedi onunla, anlamadim

Tabiki de sana nankör diyecek , bir ton yağdıracak
Daha "ben çiyanım" diyenini görmedik
Ya sevgilinde gözü var , yada sana feci gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…