Sevgili ve "arkadas"

ara yapmaya çalışır hali buysa arkadaşının, bozmaya çalıştığı halini görmeyelim biz hiç...
asla görüşme asla...

İyi ki iyiliğini istemiş

Kötü niyetli olsa neler söylerdi acaba

Tabiki de sana nankör diyecek , bir ton yağdıracak
Daha "ben çiyanım" diyenini görmedik
Ya sevgilinde gözü var , yada sana feci gıcık

ara yapmaya çalışır hali buysa arkadaşının, bozmaya çalıştığı halini görmeyelim biz hiç...
asla görüşme asla...

Bu da ne ki, bi de psikolojik hastaymisim, yardima ihityacim varmis, sevgilime de böyle anlatmis.
Ilk defa bu cins biriyle karsilastigim icin ne düsünsem bilemedim, ben bile kendimden süphe ediyordum az kalsin, o derece.

Arkadaşınla ilişkini tamamen bitir. Bir erkek için değer mi arkadaşımı hayatımdan çıkarmaya diye de düşünme bu karakter meselesi bugün ona yapan yarın iş arkadaşına da ulaşır, ailenden birine de evlenirsen eşine de. Böyle biri hayatında olmamalı.

Söyledigin harfi harfine dogru, aileme de ulasmaya calismis cünkü. Evet, hayatimdan tamamen cikardim biu kisiyi.
Demek ki hakikaten manyak biriymis, benim kuruntum degilmis yazdiklariniza göre. Icim rahatladi, Allah razi olsun herkesten.

art niyet var kesin. koy mesafeyi.

Sevgilinize göz koymus, uzak durun. Sevgilinizi de uzak tutun.

Evet, artik kesinlikle görüsmeyi düsünmüyorum, ama art niyeti ne onu anlayamadim. Yanlizken bana cok iyi davraniyordu, ücümüz berabersek sürekli laf tepmeler, kücük düsürmeler. En son da bu olay. Hayir yani, kendi sevgilisi de var, benim iliskimden ne istedi anlamadim, az kalsin ayriliyoruduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…