- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi laylaylom20
-
çocuk normal karşılıyo demek ki çok sıradan bişeymiş gibi bahsetmiş öylesine. hatta arkadaşım önce şaşırmış ama anlatış tarzına göre bişey demeye bile çekinmiş tepki gösterir diye.
Çocuk normal karşılıyor da birileri ona demiyor mu bu durum anormal diye ? ( birilerinden kastım tabii ki anne-baba )
En art niyetsiz , en masumane yorumumu da yapsam ; bu tarz olaylar kişisel gelişimi olumsuz etkiler.Çok ileri yaşlara kadar anne - baba ya da kardeşle uyumak....
Arkadaşınız bu şekilde yaklaşırsa , fesatlık damgası yemeden bir yanlışı düzeltmiş olur.
bu konuyu bir kız arkadaşım adına açıyorum. bana sordu ne diyim bilemedim.
arkadaşımın sevgilisi 19 yaşında. bir kız kardeşi var çocuğun 13 yaşında. çocuk geceleri önce kızla aynı yatakta yatıyomuş sonra kız uyuyunca kendi yatağına geçiyomuş. nedenini sormayın nedeni yok. kardeşi sonuçta ama bana tuhaf geldi baya. siz ne dersiniz?
bu konuyu bir kız arkadaşım adına açıyorum. bana sordu ne diyim bilemedim.
arkadaşımın sevgilisi 19 yaşında. bir kız kardeşi var çocuğun 13 yaşında. çocuk geceleri önce kızla aynı yatakta yatıyomuş sonra kız uyuyunca kendi yatağına geçiyomuş. nedenini sormayın nedeni yok. kardeşi sonuçta ama bana tuhaf geldi baya. siz ne dersiniz?
Böyle abinin kız kardeşi büyüyünce kemancı gibi olur ben diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?