sevgili ve kız kardeşi

ama hata anne-babanın bence.eğer kızmın korkusu varsa uyuyana kadar ben yanında yatarım abisi değil..

kıskançmış diyorsun,bence de arkadaşım kemancı vakasını yaşamaktan korksun,ayy kabus gibi ya Allah vermesin.

Çocuk normal karşılıyor da birileri ona demiyor mu bu durum anormal diye ? ( birilerinden kastım tabii ki anne-baba )

En art niyetsiz , en masumane yorumumu da yapsam ; bu tarz olaylar kişisel gelişimi olumsuz etkiler.Çok ileri yaşlara kadar anne - baba ya da kardeşle uyumak....

Arkadaşınız bu şekilde yaklaşırsa , fesatlık damgası yemeden bir yanlışı düzeltmiş olur.

anne baba da normal karşılıyo demek ki. bişey demediklerine göre :18:

1999 depreminden sonra annemler gölcüğe gitmek zorunda kaldilar bir sure.
Annaannemler geldi kalmaya, horluyor diye onla yatamazdik abimle yatardim. Korkudan. Konusa, konusa uyurduk.

Bircok sebep olabilir. Korku, aile icinde sikinti vb. İlla altinda birsey olacak demek degildir.

13 yaşındaki kız da küçük çocuk değil ki, hatta ergenliğe de girmiştir muhtemelen... tuhaf yani...

Bazı yanlış şeylere şahit olmuş biri olarak: Çoooook yanlış

Nedeni nedir bilemiyoruz tabii ki ama bana göre çok yanlış bir durum. Hele ki ergenlik dönemlerinde çok yanlış bir durum. bu arada nedir bu kemancı aydınlatın bizi :)

herşey olabilir ................................

bazı detayları her aile bilmeyebilir.herkesin farklı yetiştirilme tarzları var.
kızın çocukluktan gelen korkuları vs olabilir, abiye düşkün olabilir.

fakat bu durumu fark eden birilerinin aileyi bu konuda uyarması gerek..
her ne kadar masumane de olsa baba ve kızın da mesela aynı yatakta yatması bana normal gelmiyor.

çocukların küçük yaştan itibaren hür ve bağımsız yatması sadece cinsel açıdan değil her açıdan daha uygun bir durum.

çok garip, kız 3 yaşında değilki 13 yaşında , bana hiç normal gelmedi.
hemen kötüye yormayayım diyorum ama abisinde bi art niyet yoksa kızda bir anormallik var,
neden abisinin yanında yatmasını istiyor ki, mutlaka bir açıklaması vardır.

Büyük bir ihtimal küçük kız kendini hala cocuk olarak hisediyor.
Artık büyüdüğünü kabul etmezsi gerekiyor.
Belki hala daha adet olmadı, ama bir gün abi'sinin kucağında olu verir

Garip ama kiz belki korkuyodur. Benim kiz kardesim de evlenene kadar benimle yatiyodu, korktugu icin ama bizimki kiz kiza tabi

bunu erkek arkadasına sorması lazım :) bize değil... elbette altında yatan bir neden vardır. ayrıca her gece değil demişssin ve kız uyuyana kadar demişssin... demekki kız kardeşinin bir sorunu var

Her gece kısmı kulaktan kulağa aktarılırken abartılmış olabilir mi? Sürekli tekrarlanan bir durum değilse, çok tuhaf ya da art niyetli bir durum olduğunu sanmıyorum. Şurda kaç yaşında insanım, annemlerin evine son gittiğimde bana ortalarında yatmamı teklif ettiler 3 yaşında çocukmuşum gibi Yani olabilir abisinin gözünde de daha küçüktür muhtemelen kız kardeş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…