- Konu Sahibi siremednah
-
Ona guvenip mi okuyorsun da bir erkege bu kadar muhtac olma ve kabul etme..Merhaba, yaklaşık 3 aydır bi ilişkim var. Şükür anlaşıyoruz ona kalsa hemen evlenme modunda ancak ben okulum bitmeden olması zor iyi anlaşıyoruz kendisi türk değil ama 4 yıldır bursa yaşıyor ailesi kültürü çok farklı..
Ben öğrenci olduğum için yazları çalışıyorum ve kışları okuyorum bu yaz onunla tanıştıktan sonra çalışmama izin vermedi şükür benim eskiden kalan param şu ana kadar yetti ama yakında okul açılacağını biliyor. Ve bana dedi ki maddi olarak herşeyi okul masraflarını karsilicam ben utandım yani anneme açtım konuyu o da çekimser şuan kabul etmelı miyim yardım edin lütfen
Ona güvenip okumuyorum 3 senedir kendim okudum zaten ama bu sene çalışmama izin vermedi ve onu seviyorum ve saygım var ki zaten yazın çalışma imkanım vardi şuan yok o yüzden sordum bunu erkeğe muhtaçlık ile alaksi yokOna guvenip mi okuyorsun da bir erkege bu kadar muhtac olma ve kabul etme..
Evli değil ailesi ile falan tanıştık hemen evlenmemızı istiyorlar masraf olayı çok farklı babamin olmayışı ve annemi calisamamasindan dolayı maddi sıkıntılarımız var ve bunu ben çalışarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum3 ayda bu ne samimiyet yahu? Dikkat et, evli falan olmasın?
İnsan pahalı hediyeyi bile kabul etmek istemez, ne demek bütün masrafları karşılamak? Hayırdır?
yine birEv de açsın istersen?
Tövbeee kızım senin kafan yerinde mi? Konuyu okurken 1 yaşıma daha girdim. Ailen senin el adamından para almanı nasıl yadırgamadı? Benim kızım olsaydın bacaklarını kırardım açıkçası.
Nereli bu çocuk Arap şeyhi falan mı? Hayır , seni kapama yapmak mı istiyor nedir tövbe tövbe.
O zaman yazin caliscaktin canim peki o kisi bunu demese nasil okuycaktin parayi nerden bulcaktinOna güvenip okumuyorum 3 senedir kendim okudum zaten ama bu sene çalışmama izin vermedi ve onu seviyorum ve saygım var ki zaten yazın çalışma imkanım vardi şuan yok o yüzden sordum bunu erkeğe muhtaçlık ile alaksi yok
3 aylik iliski ve yaz tatilinde calismaniza izin vermedi. Ilk gun kural mi koydunuz? Zaten yaz tatili basladiginda birlikte olmaya baslamissiniz. Ilk gunden adamin himayesine mi girdiniz? Ben anneme oyle bisey soylesem tereddut etmez ama evden atmak icin.Ona güvenip okumuyorum 3 senedir kendim okudum zaten ama bu sene çalışmama izin vermedi ve onu seviyorum ve saygım var ki zaten yazın çalışma imkanım vardi şuan yok o yüzden sordum bunu erkeğe muhtaçlık ile alaksi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?