- 20 Ocak 2010
- 48.848
- 189.003
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi siremednah
-
Sorun şu ki ailem yok ablacığım ve okulumun son senesi şuan çalışma imkanm yokEv de açsın istersen?
Tövbeee kızım senin kafan yerinde mi? Konuyu okurken 1 yaşıma daha girdim. Ailen senin el adamından para almanı nasıl yadırgamadı? Benim kızım olsaydın bacaklarını kırardım açıkçası.
Nereli bu çocuk Arap şeyhi falan mı? Hayır , seni kapama yapmak mı istiyor nedir tövbe tövbe.
Okulu bitirmeden düşünmüyorum 3 yıllık okudum son 1 sene kaldiAynen zenginse hemen evlen zaten seni çalıştırmıcak belli ki neden kasıyorsun
Bide 3 aylık sevgili hani 3 5 yıllık olsa neyse dicemde
Konuyu saptiriyorsunuz çalıştığım ortam farklı okulum bitince zaten isim olacak düzgün bi iş öğrenci işi değil basit değilBugun calismani istemeyen yarin o zar zor almaya calistigin diplomani yok sayar. Demedi deme.
Sorun şu ki ailem yok ablacığım ve okulumun son senesi şuan çalışma imkanm yok
Yahu boşa okuma sen zaten çalışqmıyacaksın amann ne gerek var sende...Okulu bitirmeden düşünmüyorum 3 yıllık okudum son 1 sene kaldi
Ayla yılla alakası yok 6 yıllık sevgiler bile evlenince sorun yaşıyor ki insanları hiçbir zaman tam olarak tanıyamazsınizPardon öğretmemişler, annesi de çekimsermiş.
Burdan öğrenin bari, 3 aylık birine hayat bağlanmaz, kimseye bu denli bağlanmaz. O hayatı sahiplenir, siz de ezim ezim ezilirsiniz.
C
Konuyu saptiriyorsunuz çalıştığım ortam farklı okulum bitince zaten isim olacak düzgün bi iş öğrenci işi değil basit değil
Sorun şu ki ailem yok ablacığım ve okulumun son senesi şuan çalışma imkanm yok
Allah valla bilimeden etmeden karı kocayı ayirisiniz siz bu düşünce ile tanıyorum adamı ablacığım sen rahat ole imkanın varken de çalışmamışsın.. demek ki adama güvendin..
3 ayda evlenmek isteyen adamın kesin bir cacığı vardır ben olsam kaçardım..
Seviyoruz birbirimizı ve okul bitince öğretmen olacağım ona izin veriyor onun istemediği benim öğrenci olarak çalıştığım ortamlarİyi de kızım bu adam seni mezun olduktan sonra çalıştırcak mı sanıyorsun?
Madem durum böyle senin yerinde olsam iyi ders verirdim bu herife çalıştırmamak neymiş gösterirdim. Mezun olasıya kadar paralarını yerdim diplomamı kapınca da tekmeyi koyar evlenmezdim.
Madem bu kadar eminsiniz evlenin gitsin. Yangından mal kaçırır gibi halleri var zaten. Bu yılki masraf derdi de ortadan kalkmış olur.Valla
Ayla yılla alakası yok 6 yıllık sevgiler bile evlenince sorun yaşıyor ki insanları hiçbir zaman tam olarak tanıyamazsıniz
Tanimak icin zaman geciririz ama ilk gunden gozu kapali bel baglamayiz.Valla
Ayla yılla alakası yok 6 yıllık sevgiler bile evlenince sorun yaşıyor ki insanları hiçbir zaman tam olarak tanıyamazsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?