- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi prettywitch
-
Sanırım senin çevrendeki insanların yapısından dolayı bu düşüncen. Bizim de.şimdi tamamlamam gereken bir işlemim var...sen başkalarına yaz olur mu???
bol gülücükler:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bu daha fena aslında.hahahhahaha nasıl da kurup yazmıssın kıyamam sana :))) kaç yasındasın....
üstüne basa basa blirteyim bende bari..kafasında bu kadar kuran beni nasıl kurmustur:)))
25 yasındayım İzmir'de hatırı sayılır magazalarımız var yani kimsenin eline avucuna bakmayacak kadar iyiyiz çok şükür canım...benım anlatmak istediğimi anlamamıssın zaten..konuyu maddıyata bağladığınız için açıklıyorum:))) bana yazma olur mu:)))))))
ilk paylaşımım da açıklamıstım...anlamadıysanız tekrar yazayım...konu paranın kıymeti değil. maddiyatcı olsaydım evet bu yazıyı okuyunca sizin gibi aklıma ilk paranın kıymeti gelirdi. anlatmak istediğim erkeğin bir ağırlığı olmalı hem maddi hem manevi...
dikkat ettiyseniz kardeşim örneğini verdim....kadın hesap ödemez...ödeten adamın erkekliğinden bin kere şüphe ederim..yol verin gitsin gerek yok öyle erkeklere....erkeklik biyolojik bir durumdan çok çok farklı...
Arkadaşlar şimdi son karar nedir? Ödetiyor muyuz, ödetmiyor muyuz?
bu konuda ödetmiyoz sanki, yeni konularda görüşmek üzere sayın seyircilerArkadaşlar şimdi son karar nedir? Ödetiyor muyuz, ödetmiyor muyuz?
kızkıza eğlennmeye gidiyoruz hesabı kimseye bırakmam param kıymetlı değil..sevgilime hediyeer alırım oda bana alır....ama bir masada kardes sevgili arkadas farketmez bir erkek varken hesabı kadın öderse o erkeğin karakterinden şüphe ederim diyorum...benim düşüncelerim bu..bu kadar net farklı farklı yerlere cekmeyin...ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?