- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi noclearmind
-
karı kılıklı arkadaşları. X bak bak senin ex aşkın manita yapmış demiş. Buda girmis bakmış merak etmis. Ayni dediginiz gibi. Suan o kadar berbat hissediyorum ki kendimi.Yemisim merak etmesine yav.
Ne geliyorsa hep bu meraktan geliyor .
Biten ilisikinin neyini merak edipte kiza bakma geregi hissetmis.
Sevgilisi var mi yok mu diye bakmistir baska ne olacak ?
Merak etmesi derken yukarda anlattigim gibi arkdaslari laf yetistirmis. Ki bende ara ara bakarim exime merak edip. Deger verdigimden degil. Ama bu iki olay ust uste gelince şüpheye düştüm. Eğer barisirrsaak isticem ama bu olayi koyacaksın dicemSende sevgilini ikna et senle olan fotolarını yüklesin feyse. Dost düşman çatlasın eski sevgilisini merak etmesi sıkıntı ama..
2 senelik iliskimde yasamadigim seyleri 2 aylık iliskimde yaşadım. Mutluluk huzur el ele dolaşma gülme eğlenme vs. O yüzden bana bitirmesi o kadar ağır geliyor ki. Onun da dedigi gibi "sanki onla yillardir beraberim"Senin yaşın küçük daha böyle saçmaliklarla yorma beynini. Ben eski sevgilimi aramam, merak etmem sevgilin merak ediyorsa vardır bir sıkıntı. ilişkinin başında güven yoksa sonrası iyice beter oluyor bu sefer zaman geçiyor ayrilamiyorsun. İki aylık yol verir gits i n. Senin gibi aklı, yüreği temiz biri çıkartır Allah karşına.
Suna şöyle bi açıklama getirebilirin kendi çapımda. Ben bu ex sevgili bakma olayına pek takilmiyorum çünkü ayni merak daha düne kadar bende de vardı. Hayati yine boktan mi diye gibisinden. Ama insan sevgilisinden görünce kiriyolurmus. Ust use iki olay gelince bi ne oluyoruz dedim kendi kendime. Ama olmayacak bi is gibi. Uzulmekle kaliyorum sadece. Bu sacma sapan olaylar olmasaydı o kadar iyi giden bi ilişkimiz vardı ki birden bocaladim.İnsan önemsediği, değer verdiğini birini merak eder. En azından ben de böyle bu. Önemsemediğim insanın nesini merak edip de bakayım ki ordan burdan?
Fotoğraf beğenme olayına takılmadım açıkçası. Ama şu eski sevgilisini aratması üzerine detaylıca konuşmalısınız. Ayrılmak için sebep değil ama üzücü bir şey en nihayetinde.
Suna şöyle bi açıklama getirebilirin kendi çapımda. Ben bu ex sevgili bakma olayına pek takilmiyorum çünkü ayni merak daha düne kadar bende de vardı. Hayati yine boktan mi diye gibisinden. Ama insan sevgilisinden görünce kiriyolurmus. Ust use iki olay gelince bi ne oluyoruz dedim kendi kendime. Ama olmayacak bi is gibi. Uzulmekle kaliyorum sadece. Bu sacma sapan olaylar olmasaydı o kadar iyi giden bi ilişkimiz vardı ki birden bocaladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?