- 20 Kasım 2018
- 13.527
- 50.123
- 598
- 35
Tamam da NEYINI seviyorsunuz?Çocuğun adını soyadını bütün memleketi arastırarak buldum elimden gelenin fazlasını bile yapıyırum bin bize baya uzak kalıyor ona rağmen onu görmek için gidiyorum
Öyle bir şey yok o kızın sevgilisi olduğundan bile emin değilim onuda geçtim evlilik arefesinde olan bir erkek kızla bakısırmıTamam ama adam evli veya sevgilisi var. Düğün arefesinde bile olabilir. Hayatında birisi olduğu için ''evliyim'' diyerek resti çekmiş zaten. Bunu bile bile peşinden mi koşacaksın?
İstemezse sürekli bakısmaz zaten sen bir kızla 15 saniye bakısıyormusunİstemiyorum demiş zorla mı kardeşim? Ayrıca yaptığın şey suç.
Bu ne bakıp duruyo ne ayak diye bakmıştır. O paneli de sil, belaya sokcan başını.Öyle bir şey yok o kızın sevgilisi olduğundan bile emin değilim onuda geçtim evlilik arefesinde olan bir erkek kızla bakısırmı
Sadece bunlar Mı gerekli çocuk espri anlayışı var ideal tipim iyi birisine benziyor sevgilisi yoksa acılıcam zatenTamam da NEYINI seviyorsunuz?
Espri anlayisini mi? Genel kulturunu mu? Film zevkini mi? Eglence tarzini mi?
Kasa sirasinda gorup tipini begendiginiz, hakkinda stalker gibi ozel bilgilerini ogrendiginiz bir adam icin seviyorum demeniz cok buyuk ve acikcasi urkutucu. Takıntılı tipler gibi.
O kişinin kendi karakteri. Adam biriyle tanışmak istese zaten o çocuğa evliyim demez bekar olduğunu söyler yollarını açardı. Adam salak değildir zaten anlamıştır ne niyetle sorulduğunu. E evliyim dediyse görüştüğü biri var demektir.Öyle bir şey yok o kızın sevgilisi olduğundan bile emin değilim onuda geçtim evlilik arefesinde olan bir erkek kızla bakısırmı
Panelden bilgi toplamak suç. Onun dışında paneldeki bilgiler güncel değil. Veriler ne zaman çalınmışsa o zamanın tarihine göre veriler var. Ben mesela yeni taşındım, panelden şu an adresime bakılsa eski adresim görülür.Panel de
Çocuğun ev adresini bir şekilde öğrendim
Yav o kız gittikten sonra dısarda ben gidene kadar bana bakıyor hoslanmazsa dedigim gibi sorardı niye bakıyon diyeBu ne bakıp duruyo ne ayak diye bakmıştır. O paneli de sil, belaya sokcan başını.
Yahu cocugu tanimiyorsunuz, tanimiyorsunuz.Sadece bunlar Mı gerekli çocuk espri anlayışı var ideal tipim iyi birisine benziyor sevgilisi yoksa acılıcam zaten
Küçük çocuk diye belki ciddiye almamıştır başından gitmesi için öyle demistirO kişinin kendi karakteri. Adam biriyle tanışmak istese zaten o çocuğa evliyim demez bekar olduğunu söyler yollarını açardı. Adam salak değildir zaten anlamıştır ne niyetle sorulduğunu. E evliyim dediyse görüştüğü biri var demektir.
Niye sorsun? İlla biri seni bozsun mu istiyon? Edep etmiş sormamış işte.Yav o kız gittikten sonra dısarda ben gidene kadar bana bakıyor hoslanmazsa dedigim gibi sorardı niye bakıyon diye
Ya konudan bağımsız ama benim gözlerim bozuk ve bazen çarşıda birilerine denk geliyorum acaba tanıyor muyum diye baya bakıyorum ayrıca sürekli markete gidip çocuğa bakarsanız onun da dikkatini çeker bu bana niye bakıyor tanıdık mı acaba diye size bakar her bakışta bir şey aranırsa oooooİstemezse sürekli bakısmaz zaten sen bir kızla 15 saniye bakısıyormusun
Burda her gün şu adamla bakıştık, bana bakıyor diye konular açılıyor hemen hemen hepsi fos çıkıyor. Genelde üyelerin kendi hüsnü kuruntusu oluyor bu bana baktı muhabbeti. Bakışmak dediğin şey iki insanın göz göze gelmesidir. Sana baktığını görmen için senin ona bön bön bakıyor olman lazım. Sen ona baktığın için de ne bakıyor diye bakar, bu anlam yüklenecek bir şey değil.Öyle bir şey yok o kızın sevgilisi olduğundan bile emin değilim onuda geçtim evlilik arefesinde olan bir erkek kızla bakısırmı
Yazık, ilgilenen yok galiba, mânâ çıkarmaya başlamış her şeyden.Burda her gün şu adamla bakıştık, bana bakıyor diye konular açılıyor hemen hemen hepsi fos çıkıyor. Genelde üyelerin kendi hüsnü kuruntusu oluyor bu bana baktı muhabbeti. Bakışmak dediğin şey iki insanın göz göze gelmesi. Sana baktığını görmen için senin ona bön bön bakıyor olman lazım. Sana bakan insana da ne bakıyor diye bakarsın, bu anlam yüklenecek bir şey değil.
Yengesine çile çektirmeye devam ediyorlardırYa bir de umutsuz vardi, her bakistigini sevgili olarak kabul eden ahshd mutfagi naptilar acaba ya.
calisan cocuk "niye bakiyon" mu desin? ya manyaksan şikayet edersen? yeni evli haliyle isinden mi olsun?Yav o kız gittikten sonra dısarda ben gidene kadar bana bakıyor hoslanmazsa dedigim gibi sorardı niye bakıyon diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?