Sevgiliden ayrılamama

"bekarsin evin var ailen şehir dışında konforun var o yüzden senle arkadaşlık kuruyorum der gelince sıcak yemek hazırliyorsun beni güzel karşılıyorsun."..

Bu lafi dedi ve sen ayrilmiyorsun .....Allah akil fikir ihsan eylesin sana. Bu lafina karsilik ona oyle bir cifte atman gerek ki, sende ayrilma korkusu degil, onda g. korkusu olmali

3 aylık ilişkiden ayrildiginiz için fazla uzulmezsiniz.İsi düşünce arıyorsa ben 30 yaşıma geldim kocayı geç buldum geç olsun güç olmasın yada ayrı kalın bakın adam pişman olup peşinizden koşuyor mu ona göre hareket edin derim

Adam size değer vermiyor ama asıl olay şu SİZ KENDİZE DEĞER VERMİYORSUNUZ.. Kendinize yazık bu bahanelere sığınmayın. 3 ay öncesine kadar böyle biri yokmuş bir de böyle düşünün.

Şuan o kişi sizin için bir konfor alanı. Acısıyla tatlısıyla risksiz bir alan gibi. Oyüzden genelde pozitif şeylere odaklanıyor bazı negatiflikleri itiyorsunuz. Ama konu açtıgınıza göre sorgulama evreniz başlamış çok güzel. Karşınızda 36 yaşında biri var emin olun bazı şeyler onun için çoktan tatmin noktasına çoktan ulaşmıştır. Dengesizlik bundan sizi istediğinde çekiyor istediğinde özgürlüğünü yaşıyor profesyonel ve ilişkinin dominant yönlendiren tarafı kendisi. Bu tür toksik kişi ve ilişkilerden dünyanın en mükemmel insanı bile olsa siz siz olun uzak durun. Ayrılma fobisi dediğiniz şey konfor alanının dışında sizi ne bekliyor bunu bilmemenizden. Pişman mı olurum gelecek bana ne getirir bilemiyorsunuz. Risk almak gibi geliyor ama aslında farkında değilsiniz şuan daha büyük bir risk altındasınız. Bu sürerse gelecekte daha zor daha büyük çıkış biletleri gerekebilir. Bu noktada yakın bir arkadaşınızdan destek güç almanız size destek olur ama ona detaylaeı anlatmayın sadece ayrılmak istiyorum bana destek ol deyin. Çünkü onunda söyleyeceği en ufak pozitif şey sizi sarmalın içine iter. Şunu unutmayın bu çemberin dışı riskli gibi görünsede daha büyük maceralar mutluluklarda arayıp bulursanız içindedir

Sizi bu kadar görmezden gelen biriyle neden berabersiniz ? Ne demek ihtiyaç duyduğunda yanına çağırır o kim ki size bunu yapabiliyor? Böyle bir sevgi olamaz kendinize gelin ve bu hıyara daha fazla yüz vermeyin kapıyı gösterin. Önce kendinizi sevin böyle bir adamı değil emin olun ayrılınca başka birini bulamaz değilsiniz daha iyisini bulursunuz. He bununla ileriye gider evlenirseniz hayatınızı mahvedersiniz umarım gerçekleri görüp kendinize azda olsa saygı duyarsınız ve şu size değer vermeyen pisliğe kapıyı gösterip yeni bir sayfa açarsınız.

Ay bu ne. Allah askina bi terapiye git

Ne yapalım? Sen kendini salağın tekine paspas etmişsin. Kendine saygısı olmayana kimsenin saygısı olmaz iki tekme de biz atarız. Bu ne ya? Kaç yaşında kadın bir herifin ve ailesinin kölesinden öteye gidemiyor Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…