- 18 Nisan 2016
- 143
- -307
- 48
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
Ben 8 yıllık eşimden bile para istemiyorumMerhaba arkadaslar, 7 aydir bir iliskim var ondan para istemem dogru olur mu? Kendisi bana hep sorar bi ihtiyacin var mi ya da hediyeler filan alir ama yanlis anlamasindan cekiniyorum. Gozunde deger kaybetmis olur muyum?
Annenin böyle öneri vermesi çok tuhaf.Babam varla yok arasi gibi annemle yasiyorum. Su siralar biraz sıkısigim bende istemek istemiyorum aslinda ama annem istesen bisey olmaz gibisinden seyler soyluyor bende napicagimi bilemedim.
Bu ilişkinizin durumuna bağlı . Sevgilinizi tanıyan sizsiniz en iyi kararı siz verirsiniz. Nasıl karşılayacağını bilirsiniz. Bana göre değer kaybedecek bir şey yok. Eşimle sevgiliyken ben ondan hiç istemedim ama onun birkaç kere istediği olmuştu. Beni para isteyecek kadar yakın görmesi ihtiyaç halinde bana gelmesi beni aksine memnun etmişti mesela.Merhaba arkadaslar, 7 aydir bir iliskim var ondan para istemem dogru olur mu? Kendisi bana hep sorar bi ihtiyacin var mi ya da hediyeler filan alir ama yanlis anlamasindan cekiniyorum. Gozunde deger kaybetmis olur muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?