Sevgiliden Para Istemek Dogru Mu?

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Merhaba arkadaslar, 7 aydir bir iliskim var ondan para istemem dogru olur mu? Kendisi bana hep sorar bi ihtiyacin var mi ya da hediyeler filan alir ama yanlis anlamasindan cekiniyorum. Gozunde deger kaybetmis olur muyum?

Merhaba arkadaslar, 7 aydir bir iliskim var ondan para istemem dogru olur mu? Kendisi bana hep sorar bi ihtiyacin var mi ya da hediyeler filan alir ama yanlis anlamasindan cekiniyorum. Gozunde deger kaybetmis olur muyum?
Ben 8 yıllık eşimden bile para istemiyorum
Kendim çalışıp hallediyorum kendisi zorla veriyor bence isteme iyi birşey değil çünkü

Babam varla yok arasi gibi annemle yasiyorum. Su siralar biraz sıkısigim bende istemek istemiyorum aslinda ama annem istesen bisey olmaz gibisinden seyler soyluyor bende napicagimi bilemedim.

Babam varla yok arasi gibi annemle yasiyorum. Su siralar biraz sıkısigim bende istemek istemiyorum aslinda ama annem istesen bisey olmaz gibisinden seyler soyluyor bende napicagimi bilemedim.
Annenin böyle öneri vermesi çok tuhaf.
Giderlerinden kıs gerekirse ama isteme.
Evet değerini düşürürsün.

Valla kocamdan istiyorum cunku hesaplarimiz ortak ben de calisiyorum ayri gayri degil ki neden istemeyim kimde varsa ondan istiyoruz biz...ama evlenmeden once 4 yillik beraberligimiz vardi ve bu surecte hic bir zaman para istemedim istemem de bence kotu bir duruma dusersin...annen de tuhaf yani nasil der iste diye

Bence bir kumbara yap
Ortak kumbara olsun

Mesela erkek arkadasina de ki
Ikimizde cebimzide olan bozuk paralari buraya koyalim
Ihtiyacin olursa oradan alir sonra eklersin

8 yıldır sevgiliyiz hala bana bir sweet vb şey alırken bile çekiniyorum hediye bile olsa insan garip hissediyor. Bence bu kadar kısa süreli ilişkide para isteme değerini düşürür. Ama çok çok aşırı zor durumdaysan borç olarak alırsın

Bu ilişkinizin durumuna bağlı . Sevgilinizi tanıyan sizsiniz en iyi kararı siz verirsiniz. Nasıl karşılayacağını bilirsiniz. Bana göre değer kaybedecek bir şey yok. Eşimle sevgiliyken ben ondan hiç istemedim ama onun birkaç kere istediği olmuştu. Beni para isteyecek kadar yakın görmesi ihtiyaç halinde bana gelmesi beni aksine memnun etmişti mesela.

Bence yapma
Para araya girdimi illaki sogukluk oluyor
Annenide sustur lütfen henüz eşin değil resmi bişeyin değil yanlıs yönlendiriyor seni

Anneniz ne kadar garip bir insanmis. Sizin para alasiniz var zaten ve muhtemelen alacaksiniz. Buraya sadece onaylanmak icin yazmissiniz.

Benim annem durumumuz olmasa bile elalemin cocugundan para al eve getirmez demez. Sevgili filan hikaye yarin laf cikar veya gun gelir soylenir bunlar. Annemden dayak yemedim ama oyle birsey yapsam yasim kac olursa annem once dover sonra parayi geri verdirirdi.

Benim esim de evlenmeden once para yollayayim vs diyordu surekli asla kabul etmedim hatta evlenme teklif etmis, yuzugu takmis oldugu halde aldigi pahali bir hediyeyi resmen evlenine kadar kabul etmemistim.

Evli olsanız neyse diyeceğim ama bende sevgili iken para istenmesi taraftarı değilim çok sıkıştıysanız borç olarak alın mecbur kalırsanız ama borç mutlaka geri ödeyin sonrasında

Nişanlımdan sadece bir kere para istedim o da kredi kartı borcumu ödeyememiştim annemlerin haberi yoktu zor bir duruma düşmüştüm onda da gururum incindiği için ağlaya ağlaya istemiştim gerçekten insan bir tuhaf oluyor anne veya babası dışında birinden para isteyince

Kocamdan catır catır alırım aslada utanmam yataga bırlıkte yattıgım adamdan mı utanıcam ama sevgılıyken asla ıstemedım o sana usulen soruyodur bıseye ıhtıyacın varmı dıye sormak degerını dusurur ama annene anlam veremedım benım annem olsa bır kurusunu alsam benı oldururdu sanırım dayaktan kı bıde bana dıcek ıstesen dıye

Bende para istemedim hic ama durumumuz belli ikimizinde maddi olarak herzman paramiz olmadigi icin hesabi benim odedigjm zaman da cok oldu yada yolda basima is gelir veya yurtta gece canim bisi ceker diye erkek arkadasimin zorla al dedigide oldu. Ama bencede istemesen daha iyi. Benim annem bole seylerden hoslanmayan biri belki senin annende seni denemek icin demis olabilir tabi bilemeyiz.

ne parası isteyeceksin merak ettim yani çok çok zor durumda olman lazım. yoksa harçlık alır gibi para almak olmaz.

8 yıllık eşinden para isterken utananlar da garipmiş.

Yo hayır değerini düşürmezsin ama sizin için erken.
Mesela biz 2 yıldır birlikteyiz,çocukken de birbirimizi tanıyorduk.
Geçtiğimiz sene 4.500 gibi bir meblağ lazım oldu hemen verdi,geri ödemek istedim onu da kabul etmedi.
Sonra ara ara ben veriyorum ona 750-1000 arası
Bazen taksi parask bile olmuyor ben veriyorum,bazen benim olmuyor o ısmarlıyor falan.
İlişkimiz böyle gidiyor bizim,aramızda para lafı geçmiyor.
Hatta 10 gün sonrası için bana telefon sözü verdi yine yapıştım yakasına telefon al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…