sevgiliden şiddet görmek

sinem47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
18
0
0
İzmir
kızlar sizce yıllardır sevdiginiz adamın size şiddet uygulamasını kabul edermiydiniz. hemde hiç sucunuz yokken.tamamiyle onun düşüncesizliği yüzünden. ne yapardınız. 7.5 yıllık herşeyi paylaşmış bir ilişkiyi bitirirmiydiniz.

Sanırım evet.İlişki dediğinize göre evli değilsiniz.evli değilken böyle ise ilerde neler olur?

Evet Bitirirdim..
Suçlu Bile Olsam Hiç Bir Allah'ın Kulunun Şiddetine Maruz Kalamam..

Yoksa Sen Hala Düşünüyor musun ?

bir düşün bakalım sevgiliyken döven evliyken neler yapmaz. burda hamile olupta bebeğiyle dayak yiyen kaç kadın var biliyor musun sen? bunların arasına mı katılmak istiyorsun. herşeyi yaşadığın ve ondan ayrılamayacağın için vurmakta çekinmiyor sana. ah kızlar evlenmeden herşeyi yaşamayın Türkiyede yaşıyorsunuz buradaki erkeklerden ne bekliyorsunuz en iyisi bile bir sinir anı vurmaya meyilli. okumakla adam olunmuyor. güya müslüman bir ülke sorsan herkes dinine bağlı herkes namuslu herkes medeni. bi açsalarda tam olarak müslüman erkek nasıl olur iyi bir insan iyi bir eş nasıl olur azıcık okusalar. ama dediğim gibi okumakla adam olunmuyor. vicdan yoksa nafile ne yapsan. artık sen bilirsin. vuran tekrar vurur aldatan mutlaka birdaha yapar ilgisiz ilgisizdir kadın parası yiyen alışmıştır vazgeçmez. artık seninkisi şimdilik ilkini yapmış diğerlerini de yaşayıp görmek istiyorsan sen bilirsin. zalimce gelmesin yazdıklarım. geleceğin senin elinde ama gerçeklere gözlerini kapamak yada kapamamak senin bileceğin birşey.

Tabi ki evet.Ne demek yedi bucuk yil oldu diye herseyi hak ediyormusunuz demek.Dayak yemeyi kabul etmeniz bile hatayken iliskiyi kurtarma pesindesiniz.Birakin bunun icin karsinizdaki kisi calissin, siz dayak yiyen tarafsiniz..Birbirinize farz mi kilindiniz ki birakilmaz gibi konusuyorsunuz.Def edin gidin yahu.Simdi dayak ilierde kimbilir hangi nane.
Aklinizi kullanin az, gercekler apacik ortada.Ha dayak yemek hosuma gidiyor diyorsaniz ne ala devam edin.Alanda satanda memnun kim ne karisir..

büyük konuşmak istemem, Allah başıma vermesin... yol yakınken dön derim.....sevgiliyken bunu yapan evliyken neler yapmaz...

Zaten o kişi bana el kaldırarak beni kendinden tamamen soğutmuş olur! Bu yüzden hiç düşünmeden bitirirdim..

sinem sen ne dusunuyorsun su anda

Öncelikle "kabul eder miydiniz" sorusunu, değil sormak aklıma dahi getirmezdim.

II- Gerisinde; 'suçum varsa neyse..' yi barındırdığından
'hem de hiç suçunuz yokken' ifadesini asla dile değil fikrime dahi getirmezdim.

Değil 7,5 17.5 senelik ilişki dahi olsa gösterilecek tavır bellidir.
Az da olsa, konuyu açarsam belki kabul edilebilir bir fikir yakalar mıyım, fikrini duymak istemeyi aklımdan geçirmiş olabileceğimden
sırf, bu fikirde algılanmamak için dahi olsa bu konuyu bu şekilde nette asla başlık olarak açmazdım.

Son olarak Şiddete nasıl, neden esnek bakabiliyoruz bazen anlamıyorum. Anlaşılabilecek olduğunu da düşünmüyorum.

2 yıl böyle bir ilişkim oldu. sen çok bile dayanmışsın.
ben bile 2 yıl nasıl dayandım bilmiyorum.
çok şükür kurtardım kendimi.
hastalıklı bir ilişkiydi.
yüksek sese karşı korku kaldı ben de.
yada biri elini kaldırınca korkuyorum.
bir an önce bitirmelisin.
ama seni kolay kolay bırakmıycak. destek iste çevrenden.

Direk bitirirdim ne hakla beni dövebilir ki ve ileri de daha ne işkencelere maruz bırakır muamma.

Ne yaşadıysan yaşadın ona mecbur değilsin.

arkadaşlar hepinizin yorumlarını çok beğenerek okudum acımasızca eleştireninizde yol gösterenizde var. allah hepinizden razı olsun öncelikle.nihil arkadaşım sana ayrıca hayran oldum desem yeridir yani. bu kadar iyi çözümleyebilecegin aklıma bile gelmezdi. ama hepsi o kadar dogru ki. bazı insanlar bunların gerçek oldugunu bile kabul etmek istemezler.benim sorma amacım kesinlikle fikirlerinizi öğrenip ona göre bir yol çizmekti.yapmak isteğim şey şuanda bu.çünkü insan aşık olunca sevince kendisini göremiyor.karşıdan birilerinin uyarmasını akıl vermesini ben daha dogru buluyorum.çünkü kendimi görmüyor olabilirim.bu konuyu açma sebebimde buydu zaten. beni üzen acaba diye düşündüren şey hani yılların varlığı aradaki sevgi emek bunlar bir çırpıda atılabilecek şeyler değil. bende affetmeme yanlısıyım ama işte mantık ayrı şey diyor kalp ayrı şey.

7.5 yıl sürmezdi ...

ilk yaptığı an tekmeyi basardım g...

bir de kesinlikle devamlı şiddet görmüş değilim. hatta normalde bagırıp çağırmayan çok sakin bir insan kendisi. yoksa bende bu kadar dayanamazdım. öyle sinik tipli bi insan değilim. zaten beni muammaya düşüren şeyde bu. hiç birşey yoktu ortada rutin tartışmalardandı yani. ve bir anda el kaldırdı bana. benim korkum yani bir kere oldu ya şimdi daha sonra yine tekrar edermi.tabiki duygusal olarak baktıgımda bunca yıllık güvenli bir ilişkiyi bunun için yıkmak istemem. çünkü ikimizde ayaklarımızın üzerinde durabilen akıllı insanlarız. şimdiye kadar böyle şeyleri bırakın agır bir laf kullanmışlıgı bile yok bana. yoksa bende tahammül edemem bu kadarına olmaz yani. bazen diyorum işte hem oruç hem iş yogunlugu hem bazı sıkıntılar ölümler falan geçirdik bunlardan dolayımı bir patlama oldu yoksa devamı gelirmi ilerde bilemiyorum.

hala neyı beklıosun 7.5 yılın gıtmıs ?
benımde 4 yıllık ılşkımın 2 yılı sıddetle gectı ne oldu tabıkı tekmeyı bastım !
sucunda olsa olmasada sana vurmeye hakkı yok hala nasıl durabılıosun .
sunu unutma duzelır dıe bekleme asla ama asla DUZELMEYECEK ve hergun dahada kotuye gıdıcek

işte benimde korkum bu ya canım.yani tamam anormal birşeydi şiddet uygulaması hırpalaması tamam bir daha yapmayacagım diyor bazı sorunları öne sürüyor ama ya sonra?? ya ilerde dahada fenalaşarak gelirse bu önüme.

tatlım anlayamadım ben ama...
hem yıllardır el kaldıran bir adam diyorsun
hem de 1 kere el kaldırdı diyorsun?

hmmm anladım bır kere olmuş, bende yıllardır el kaldıran anladım...
mazereti önemli değil
o kim oluyor ki bana vuruyor

pabucumun erkeği.

Son düzenleme:

yo yo haklısın sonuna kadar ancak ben yıllardır sevdiğim adam demek istedim.ki öylede yazdım acaba yanlış anlaşılmamı oldu.

yani bencede mazeret olamaz ama işte bende eger kendi kalbime yenik düşmemek için sizlere sormak istedim. hata yapmak istemiyorum.bu konuda kadınların ne çektiğini az çok görüyoruz. ve gerçekten çok üzücü birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…