yo kesinlikle 7.5 yıl boyunca asla el kaldırmadı yani şuanda olan birşey bu. bir kere dediğimde aynı tartışmalı durumdan arkadaşın dediği gibi bızımde ittirme durumları oldu. ama bu sefer tartışmamız biraz şiddetli geçti işte. yoksa dediğim gibi kesinlikle ben ne yaparsam yapayım o sakinliğini korur.çok kızarsa susar. ama bu sefer ne oldu anlamadım.beni korkutanda bu. değişmeyemi başlıyor. açıkçası bu düşünceye kapılmamın altındada yatan sebebler oldugu için ben biraz telaş ettim ne biliyim fazlasından çok üzdüm kendimi. şuanda devamlı konuşmak istiyor zaten bir iki günlük bir şey bu olay.tamamiyle bittiğini söyledim yani oda kendince bahaneleri sunuyor. şimdiye kadar olmadıgı içinde onun arkasına sorunların arkasına sıgınıyor.pişman durumda. ben bugunde söyledim bitti artık olmaz diye baya üzgündü.belli etmedim ama ona içimin acıdıgını. kesin tavrımı koydum. bir kez daha düşün konuşalım deyip duruyor bu akşama belli olacak işte herşey. bende bilmiyorum. bir yanım bitsin diyor bir yanım kalsın.