- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
Çok doluyum o yüzden beni biraz anlayacak insanlara ihtiyacim var. 7 aylık uzak mesafe ilişkimden ayrıldım. Aslında tanışmamız 2 sene öncesine dayanıyor ama 7 aydır sevgiliydik. Zamanında birbirimizi çok tanıyamadan kavgalı bir ayrılık kararı almıştık ve üstünden seneler geçti ben onu unutamadım ve sonrasında tekrar barıştık. Her şey en başta çok iyiydi aşık olduğumu sandığım kişiye kavuştuğumu sanıyordum içim kıpır kıpır resmen kader gerçekleşti filan diyorduk birbirimizi bunca zaman ayrılığa katlanıp sonunda gerçekten birbirimizi tanıyabilecek sorunları aşabilcek olgunluğa gelmiştik. Üni biterken barıştığımız için uzak mesafeydik ama gelip gidiyordu hergün konuşuyoduk ilk 4-5 ay hiçbir sorjn yoktu ben zaten meşgıl olduğum için mesafeyi hiç sorun etmedim. Ama bir süre sonra o çok aşık olduğumu sandığım kişiden soğumaya başladım artık onu görmek konuşmakbana heycan vermemeye başladi içimdeki yoğun hisler sönmeye bende bunu anlamlandırmaya çaliştim. Aramızda gayet iyiydi beni çok seviyordu her şeyi yapiyordu evlilik hayalleri kuruyor tüm çevresine söylemişti ailesiyle tanışmamı istiyordu gerçekten çok iyi biriydi. Ben kendi içimde resmen bir girdapta sıkışıp kaldım beni seven bana aşık olan birinden soğumaya başkadığım için kendime çok kızdım aylarca bunu itiraf edemedim artık onu merak etmiyordum mesajlarına geç cevap veriyodum ilişki benim için yük haline gelmeye başladi ve bende dün bitirdim. Tabi şok oldj haliyle aniden konuyu açtığım için o böyle bir şeyi asla beklemiyordu aslında ona karşı tavrımın değiştiğini farketmiş ama ayrılmayı düşündüğümü asla anlamamış kendi içimde tuttuklarım bir anda patladi her şeyi düzgünce açıkladım. Çok üzülüp kırıldı hayallerimi yıktın dedi ayrıldığım için değil onu üzdüğüm için öyle büyük bir vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam. Gerçekten onun üzülüp ağladığını düşündükçe kahroluyorım ama kendim için doğru olanı yaptim. Ne düşünüyorsunuz zamanında böyle bir olay yaşamışmıydınız siz ne yaptınız