• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliden tehdit

bence aileye soylemeli ki insanlar harekete gecsin.. 'bir dost' seklinde bi bildirim olabilir, boylece direkt arkadasin suclanmaz..

Inanin ben aklima gelen bütün şeyleri soyledim. Bi ara tam ikna ettim gidip soylicekti iste benim soyledigimi duyarsa uzaklasir benden bidaha konusmaz dedi. O zaman bisey yaz kapilarina koy dedim inanmazlar bu seferde dedi. Bu cocugun babasi gazeteci bide uyusturucu bagimlilariyla röportaj yapmis zamaninda. Nasil anlamiyolar ogullarinin ne durumda oldugunu anlamiyorum. Yada supheleniyolar ama konduramiyolar yakistiramiyolar. Bilmiyorum artik

Inanin ben aklima gelen bütün şeyleri soyledim. Bi ara tam ikna ettim gidip soylicekti iste benim soyledigimi duyarsa uzaklasir benden bidaha konusmaz dedi. O zaman bisey yaz kapilarina koy dedim inanmazlar bu seferde dedi. Bu cocugun babasi gazeteci bide uyusturucu bagimlilariyla röportaj yapmis zamaninda. Nasil anlamiyolar ogullarinin ne durumda oldugunu anlamiyorum. Yada supheleniyolar ama konduramiyolar yakistiramiyolar. Bilmiyorum artik
pinkstrap pinkstrap 'in soyledigini sen yapsan? arkadasina caktirmadan.. yada caktirarak, sen bilirsin..

Yarın aricam mutlaka. Uyusturucu hakkinda bi numara mi bu ? bilmedigim icin soruyorum k.bakmayin arayip ne diyebilirim nasil bi yardimlari dokunur ?
Evet arayıp ismini adresini vereceksiniz, facebook adresi vs ona ulaşıp takip edebilecekleri bilgiler. Telefon numarası varsa o daha iyi.
Ne kullandığını satış yapıp yapmadığını soracaklar, onlar sizi sorularıyla yönlendiriyor zaten

Önce uyuşturucu kullananlarla ilgili videoları izlesin, sonrada Gümrük muhafazaya uyuşturucu kullandığına dair şikayette bulunsun.
Videoyu izledikten sonra kendine gelir herhalde arkadaşın. Asıl sevgilisini kurtarmak istiyorsa, sessiz kalmaması lazım, gözünün önünde ölüyor sevgilisi:KK51:
pinkstrap pinkstrap 'in soyledigini sen yapsan? arkadasina caktirmadan.. yada caktirarak, sen bilirsin..

Verdiği numarayı aramayı mı diyorsunuz ? Onu yapcam zaten yarın kesin aricam daha önce bilmiyodum öyle bi numarayı bilsem daha önceden yapardım. Iyi ki acmışım konuyu valla Allah hepinizden razı olsun

Evet arayıp ismini adresini vereceksiniz, facebook adresi vs ona ulaşıp takip edebilecekleri bilgiler. Telefon numarası varsa o daha iyi.
Ne kullandığını satış yapıp yapmadığını soracaklar, onlar sizi sorularıyla yönlendiriyor zaten

Çok sağolun gerçekten. Yarın arıyorum kesin. Zaten instagram hesabında uyuşturucuyla fotoları filan var .

Ama ya cocuk kızı öldürürse?
Sen beni ihbar etin diye
Kız ihbar etti sanarsa?
Arkadasın Kendini bir güvene alsın
Ben korktum acıkcası

Çok sağolun gerçekten. Yarın arıyorum kesin. Zaten instagram hesabında uyuşturucuyla fotoları filan var .
O kadar alenen yapıyorsa şikayet heryerden gitmiş olabilir. Sizden şüphelenmek akıllarına bile gelmez.
Hem çocuk için, hemde o çocuk bunu başkalarına yaymasın diye yapıyorsun bunu. Unutma olur mu

Ama ya cocuk kızı öldürürse?
Sen beni ihbar etin diye
Kız ihbar etti sanarsa?
Arkadasın Kendini bir güvene alsın
Ben korktum acıkcası

Gerekirse arkadaşımında ailesine söylicem anlatcam herşeyi. Görüşmesine engel olsunlar. Çünkü artık bende korkuyorum bi zarar verirse diye zarar gelmesin diye de elimden geleni yapcam

Gerekirse arkadaşımında ailesine söylicem anlatcam herşeyi. Görüşmesine engel olsunlar. Çünkü artık bende korkuyorum bi zarar verirse diye zarar gelmesin diye de elimden geleni yapcam

Oglanin ailesinin haberi olsun da kizin ailesinin haberi olursa simdi kizi engelleyecekler filan kiz inat edecek. Of zor bir durum

O kadar alenen yapıyorsa şikayet heryerden gitmiş olabilir. Sizden şüphelenmek akıllarına bile gelmez.
Hem çocuk için, hemde o çocuk bunu başkalarına yaymasın diye yapıyorsun bunu. Unutma olur mu

Şimdi aradım bireysellerde bişey yapamıyoruz özel kurumda ,devlette vs izin veriliyorsa yardımcı olabiliriz dediler. Başka bi numara var mı acaba bildiğiniz ?

Back
X