- Konu Sahibi mutsuz_balbocegi
-
benim ona bukadar sinirlenip vurmamın nedeni benden habersiz bi tanıdığına kredi çekmiş olması bu bizim geleceğimizin ve verdiğimiz emeklerin mahvolması evliliğimizi bi 2 yıl daha ertelememiz demek,erkek arkadaşım ihtiyacı olan tüm insanlarn yardımına koşuyor ama peki biz???işte bu gelmeyecek geleceğime ve insanlara hayır diyememesine kızdım ve bu tokatları haketmişti bence.bide blkide bilinç altımda ona bölee vurarak onu zorlamak geçti,bakalım ne yapacak diye.ama sonuç bu oldu.evliliklerde daha büyük sorunlarda çıkıcak ozmandamı bölee olacak,tavrım kesinlikle kendimi üstün görmek değil,orada geçip giden yıllarımdan dolayı böyle yaptım.
ya bilmiyorum belkide ben sorunluyum dediğiniz gibi ama aynı kişiye daha öncede kredi çekmişti ve gene çekmiş,biz anca kredi çekerek evlenebilicektik ve böylelikle okredi çekemiycek 2 yıl ee nasıl evlencez ben vurmayımda kim vursun şimdi ya
ya bilmiyorum belkide ben sorunluyum dediğiniz gibi ama aynı kişiye daha öncede kredi çekmişti ve gene çekmiş,biz anca kredi çekerek evlenebilicektik ve böylelikle okredi çekemiycek 2 yıl ee nasıl evlencez ben vurmayımda kim vursun şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?