Sevgiliden tokat..lütfen cevap verin

mutsuz_balbocegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
15
0
86
Bursa
sevgilimle bugün kavga ettik,beni çok sinirlendirdi defalarca tokat attım hatta biara resmen onu dövdüm diyebilirim üzerine saldırdım her yerine vurdum ama sonunda oda benim tam yüzüme doğru olmasad vurdu bana.sakinleşmem için yapmış ölee diyo ama bence ayrılmalıyım ne olursa olsun tokat atmamalıydı sizce????siz olsanız ayrılırmıydınz bu tokattan dolay. cevaplarınızı bekliyorum.

Hepimizin aşk ve ikili ilişkileri yaşama tarzı farklı işte.Ben konu ne olursa olsun tartışmalar şiddete yönelik davranışlara dönüşmemeli diyenlerdenim ama burda iki ayrı sorun var.Birincisi aşk gibi naif bir duyguyu böyle hoyratça yaşama biçimi ikincisi ise kendinizi ayrıcalıklı gören bakış açınız.Siz sevgilinize şiddet uygularken kendinizi haklı görüyordunuzda sevgiliniz herhangi bir amaçla tepki verince mi ayrılmalıyım sonucuna vardınız ben bunu çözemedim.kadına el kalkmaz evet ama daha da önemlisi insana yönelik şiddete hayır!!!Sorunlarınızı konuşarak halledemiyorsanız tabiki tartışın,insanız hiç mi yaşamadık bişeyleri fırlatıp sinirimizi aldığımız anları olayları hepimiz yaşadık elbette ama karşımızdakinin canını acıtacak bilince geldiysek bir durup düşünelim.

bence onun senden ayrılması lazım saldırmıssın cocuga oda sakinleşmen kendine gelmen için yapmıs olabilir bayılana falanda yaparlar ya

canım sen adamı resmen dovmussun o sana tokat attı dıye ayrılmayı dusunuyosun sen kendı yaptıgından utanıp ayrılmayı dusunsen daha ıyı olur bence ama konu ne bılmıyorum sunu tavsıye ederım yaptıgın hareketın cıddı bır sebebı yoksa son zamanlarda cok gergın oldugunu sınır krızı gecırdıgını soyle ve ozur dıle sevgılının davranısını senın davranısının usutune normal goruyorum

benim ona bukadar sinirlenip vurmamın nedeni benden habersiz bi tanıdığına kredi çekmiş olması bu bizim geleceğimizin ve verdiğimiz emeklerin mahvolması evliliğimizi bi 2 yıl daha ertelememiz demek,erkek arkadaşım ihtiyacı olan tüm insanlarn yardımına koşuyor ama peki biz???işte bu gelmeyecek geleceğime ve insanlara hayır diyememesine kızdım ve bu tokatları haketmişti bence.bide blkide bilinç altımda ona bölee vurarak onu zorlamak geçti,bakalım ne yapacak diye.ama sonuç bu oldu.evliliklerde daha büyük sorunlarda çıkıcak ozmandamı bölee olacak,tavrım kesinlikle kendimi üstün görmek değil,orada geçip giden yıllarımdan dolayı böyle yaptım.

canım iyi misin sen?
ne olursa olsun bu derece agrasiflik çok yanlış..
belki de bir uzmandan yardım almalısın..

komedi gibi..
adami dövmüssünüz..
o size tokat atti die ayrilmalimiyim diyorsunuz.

sorunuzu benden ayrilirmi diye sorsaydiniz daha mantikli olurdu..

ya bilmiyorum belkide ben sorunluyum dediğiniz gibi ama aynı kişiye daha öncede kredi çekmişti ve gene çekmiş,biz anca kredi çekerek evlenebilicektik ve böylelikle okredi çekemiycek 2 yıl ee nasıl evlencez ben vurmayımda kim vursun şimdi ya

sinirlenip,hırslanmakta haklı olabilirsin ama yanlış tepki vererek haksız duruma düşmüşsün.O yakını kendisi için çektiği krediyi düzenli olarak ödüycek belki(iyi niyetli düşünüyorum)ya da konuşarak gerekirse sesini yükselterek,tavır yaparak,mesafe koyarak tepki verip onu cezalandırabileceğin bir durumda şimdi suçlu konumundasın.Konu Onun sizin geleceğinizi ikinci plana attığından çıkmış artık birbirinize uyguladığınız şiddete dönmüş.

ayrica bu kadar karamsar düsünme ..eger onu dovdügün icin seni terk etmezse :) baska biriside sizin icin kredi ceker ve ya sevgiline kefil olur , sizde evlenirsiniz.

eğer sizinle evlenmeye niyeti varsa elbette bir yolunu bulur. ama sizin zorlamanızla olursa bu düğün ileride her sorunda başınıza kakılacak yüzünüze vurulacak bir dert olur. bunun için kesinlikle diretmeyin. bu çok yanlış. sevgilinizin maddi işlerine de şimdiden karışmayın iyice yüz göz olmuşsunuz siz ne bu böyle.

sizin onu dövmeniz saldırıda bulmanız çok yanlış. sevgiliniz yine de bir tokatla alttan almış.
bence ilişkinizi bir gözden geçirin. ve uzman yardımı alın.
olumunekankayizsmile

karsindaki insan seni ve iliskini dusunmuyorsa sen onu hic dusunmeyeceksin. iyi yapmissin vallahi ellerine saglik diyecegim ama yine de ileri gitmissin tamam bir iki kere vurdun diyelim(bence erkek arkadasin bir kac tokat hak etmis) ama fazlasi abarti olmus.ayrica bu devirde insanlar kardeslerine bile guvenip kredi alamiyorken, kefil olamiyorken sevgilinin boyle bir seyi 2 defa yapmasini dogru bulmuyorum. ya o kredi aldigi kisi sevgilini kaziklarsa ve krediyi o odemek zorunda kalirsa o zaman kredi borcu odeyecek ve sizin evlilik o zaman iyice rafa kalkacak. biliyorum bu maddi durumlari, ablam ve enistem de kredi cekip dugunlerini yaptilar ve ayrica evlerinin tadilatini yaptirdilar, esya aldirlar vs. onlar da boyle plan yapmisti. bence erkek arkadasinin oncelikle baskalarini degil iliskinizi dusunmesi gerekirdi. bir sey soracagim, sevgilin seninle evlenmek istemiyor olmasin? belki evliligin ertelenmesini istedigi icin kabul etmistir boyle bir seyi...boyle bir ihtimal olabilir mi canim merak ettim? ayrica sevgilinin bu olay sonucunda senden ayrilacagini sanmiyorum. umarim dedigim gibi olur

Son düzenleme:
attığım tokatta haklıyım diyorsun. bence sen boşver ayrılma ayrılmama durumunuda önce şiddeti mazur görmen konusunu irdele.
haklı bile olsan başkasını dövme hakkını nasıl buluyorsun?

sen adama vur vur
onunda elleri armut toplamayacakdı herhalde..
ondan sonra bahane ara ...
eğer onun hakettiğini düşünüyorsan bacım kusura bakma ama sende haketmişsin o zaman
dost acı söyler...kusura bakma...
sen ne diye adama tokat atıyorsun
hem de bir kere değil defalarca...

Muhtemelen kafa yapıyor arkadaş. Ama farzedelim ki doğruyu söylüyor, o zamanda bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek düşer bana.
Şiddete karşıyım ama bu erkeğin şiddeti demek değil, her iki tarafın şiddetinede karşıyım.
Sen vur vur eeee adam ne yapsın, madem dayaktan anlıyorsun, konuşabildiğin tek dil bu yapıştıracak osmanlı tokadını. Ben olsam bir taneylede kalmazdım.
Kendi vurunca bir şey yok adam vurdu diye ilişkisini sorguluyor, burada arkadaşın sorması gereken soruyu asıl karşısındaki adamcağızın sorması lazımdı.

bencede sen adamı döv sonra o vurunca ayrılmalımıyım de sizin saygı şimdiden bitmiş cnm evlenseniz ne olur bilemiyorum birde erkek arkadaşının evlenmeye niyeti olduğuna eminmisin?evlenmeyi düşünen arkadaşına ben evlenicem kredi sana çekersem ben kendime çekemem der nazikçe reddeder bence senin sevgilin oyalıyo senin 2 ay sonrası değilki 2 yıl sonraya direk ertelemiş evlenmenizi geçen yıllarım demişsin uzunca yıllarda berabersiniz anladığım kadarıyla bu adama pek güvenme derim ben lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…