Sevgiliden tokat..lütfen cevap verin

Hey Allahim ya...Yani simdi sen sevgilini deneden öylemi?boshayallersmile

Bakalim ne yapacak, evlendikten sonra beni dövecekmi?benneyaptımki

Güzelim, siddet uygulayan bir erkek yemegin niye tuzu yok diyede girisir karsina, coraplarini bulamadi diyede....yani ben ona vurayim, bakalim oda bana vuracakmi gibi bir zihniyetle ilerde evlendikten sonra dayak yiyip yemeyecegini ögrenemezsin....

Ayrica insan gibi konusmak yerine sevdigin evlenmeyi düsündügün bir adama böyle sacma bir girisimde bulunarak bence kendini cok basite indirdin.:hulya:

Bu cocuk benim bir yakinim olsa ve bana sevgilim böyle böyle yapti dese, birak o kizi, kimbilir evlendikten sonra neler yapar diye akil veririm.

ya kusura bakmayın ama adama defalarca tokat attım resmen dövdüm diyorsunuz, sabır da bir yere kadar, o da bir tokat çarpınca ayrılmalı mıyım diyorsunuz. bence bunu siz değil o düşünmeli bu tavrınızdan sonra.. ne kadar haklı olursanız olun, fazlasıyla abartılı bir tepki vermişsiniz. siz ona defalarca tokat atın, o ne olursa olsun vurmamalıymış. böyle bir mantık olamaz bence. şiddet kim uygularsa uygulasın koca bir hata...ve bu olayda başlatan sizsiniz...

ha siz onu döveceksiniz ve sizi sakinleştirmek için yada değil her ne ise adam, tokat atmaya kalkacak , isabette ettiremeyecek,ve siz o atmaya kalktığı tokadın hesabını soracaksınız birde.
siz olsanız ayrılırmıydınız diyorsun.
eee ben size sorayım tokatları,atıp çocuğu döven sensin. o senden ayrılmalır mı.???
ben cevap vereyim.
en kısa zamanda ayrılmalı hemdekaydirigubbakcemile2.
hem yanlışını bilmeyip,hemde zeytinyağı gibi üste çıkan ,haksızken haklı sanan, kendini öyle gören bir kızdan acil ayrılmalı hemde

Yok artık ohaoldumsmile Şaka gibi ya..Eee kim daha çok hasar aldı peki?
Bence sen aldın! Bundan sonra sen her sinirlendiğinde ona vuracaksın, o da sana..

Yok Artık yaaaa lmaz: bence ayrılmayı düşünen taraf sen değil sevgilin olmalı..CADIARZU .nasıl özür dilesem diye düşünmüyorsun ? :umursamaz:ayrılmalımıyımmı diyosun şimdi ? bence seni bırakmaması için dua et :Saruboceq:

Bu da ilginç.

Siz adama saldırın, dövün, vurun.
Ama o da size vurunca ne olursa olsun bana vurmamalıydı deyip ayrılmayı düşünün.
Eee?
O zaman siz de ona ne olursa olsun vurmamalıydınız öyle değil mi?
Bu ne olursa olsunlar cinsiyete göre farklılık mı gösteriyor?
Kim kimden üstün ve neye göre hak ediliyor bu dayak?
Var mı ya böyle bir şey?

Şiddet şiddettir, kadına da şiddettir, erkeğe de şiddettir ve kimse şiddeti, dayağı hak etmez, ne olursa olsun...

Daha evlenmeden bu tarz davranıslarda bulunuyorsanız
evlenıncede mı her kızdıgınızda döveceksınız adamı.. Bır bayana hıc
yakısmayan seyler bunlar. Cok yanlış. Herkesın bır sabrı var
değilmi. Erkek arkadaşın nereye kadar sabredecek senın bu durumlarına.
Evlılığede hazır oldugunuzuda zennetmıyorum şu anlattıklarınıza
göre. Bence bir özürü haketmış erkek arkadaşınız. Sızın onu resmen
dövüpte onun sıze bır tokatla kalmasınada hayret doğrusu.
Ben erkek olsaydım fena benzetırdım acıkcası. Kusura bakma ama dost acı soyler ama doğru soyler..

hanım yaptı kaza hizmetçi yaptı ceza..
burda hanım sen hizmetçi sevgilin oluyor..
komik..
sen adama saldır dov adam sana Tokat atsın ayrılıyim mı?bunu düşünüp sorman bile komik..sen adama saldırdığında adamın eli armut toplamiycak herhalde..adam sana ilk vuran olsaydı saldırsaydı karşılık vermezmiydin?
ne kadar bencilsin!!ne kadar ben odaklisin!!!
bence biran önce kendine gel..
şiddet uygulamaktan vazgeç..

şaka gibi yaaa,ohaoldumsmile
sen ona öyle saldırırken, oda kendini kaybetip tekme tokat girip,hastanelik etmedi seni.verilmiş sadakan varmış

iliskilerde sevgililer birbirine tokat atiyorsa, o iliskiden gelecekte ne olabilirki? Sen ona o sana atmis. Sen yapmasaydin oda yapmazda. Sen defalarca vurmussun o bir kere bunu düsün derim. Ayrilirsan simdi onun sana vurmasindan degil, ileride siddetli geçimsizlikten olur diye ayrilman lazim

ben seni sakinleştirmek için vurduğuna inandım açıkçası... yoksa kesin tam suratının ortasına denk getirirdi... ya da bir sefer deneyip geri çekilmezdi...

ama bu şekilde devam edecekseniz ayrıl sevgilinden...

oy çok güldüm yaa..

neyse konuya dönersek; bu tokat tekrarlanırmı? tekrarlanabilme ihtimali bence düşük.. neden mi? ilk karşılığını aldın.. bundan sonraki tokatlarında adamda sana tekme tokat dalar emin ol..bu sebeple senin ve sevgilinin de dikkatli olacağını düşünüyorum..

kredi olayı çok yanlış.. evlilik iki yıl daha ertelenmiş.. şuan sinirleriniz yatışmıştır.. sevgilinizle sakince konuşun.. ve yaptığınızın hata olduğunu söyleyin.. evlilik planınıda sorun bakalım .. ne diyecek?

ooooooooffffff.. bu sinir iyi deil canım hakim ol kendine... canını sıkan herkese tekme tokat giremezsin. öfkeni kontrol etmeyi bi şekilde öğren.. yoksa ilişkine de yazık olur. iyice laçkalaşirsiniz ufacık bi kavgada tekme tokat girersiniz.. bunla da kalmaz öfkeni kontrol edemediğin için ikili ilişkilerde hep zorluk yaşarsın.. ayrılmalımıyım diye düşüneceğine kendimi sinirliyken nasıl kontrol edebilirim diye düşün öfkeni kontrol etmenin yollarını ara.. çünkü asıl problem bu buraki olayda..

erkek tokat atınca ayrılmalımıyım diosun eee sen adamı resmen dövmüşsün kusura bakma da oonun önce senden ayrılması gerkiralsanaalsanasmile

ben senin ona vurduğuna inanamıyorum açıkçası. vurmuş olsan sana cevap vermesine bu kadar takılmazdın.
yoksa bize mi durumu ılımlı göstermeye çalışıyorsun ne?
bu arada sevgilinin tekrar kredi çekmesi fln hakkaten affedilmez bişey. benim sevgilim de kimseye hayır diyemez ve etrafında bi sürü akbaba var bu yüzden o açıdan seni anlıyorum. bence sinirini vurarak değil ondan blöf olarak ayrılarak yapsan daha iyi olurdu. senin evlenmeye niyetin yok bana söyleyemiyorsun ben anladım. işin kolaylaşsın o zaman ayrılalım sen diyemiyorsun ben söyliyim bari fln derdim ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…