Sevgiliden tokat..lütfen cevap verin

canım taşa tutulmuşsu sanırım kk tarafından CADIARZU ama kaşımıssı dayagı sen at sonra burda baslıgııda sevgılıden tokat dıye yaz sevgılıye dayak desen ıyı olurdu bence :1ninca:

bak bır sıır krızı gecırmıssı evet budan sonra davranıslarıı kontrol etmeye calıs derım belkı sede zor bır donem gecırıyosun ama evlılıgı dusundugu bır ınsanı boyle bır olay sonucu sana tokat attı dıye bırakmamalısın bence helal olsun adama tam evlenılecek adammıs buca dayagı ardına oda aynı seyı sana yapmamıs

sadece ilk mesajı okudum...

hep çocugu dövüyosun,hem gelmiş ayrılmalımıyım diyosun...psikologa git!!!

herkes beni suçlamışben zaten ilk krdiyi çekince düzgünce konuşmuştum,ama 2.krediyi çekince kan beynime sıçradı sinir krizi geçirdim sanırım..belliki kimsenin başına gelmedi bu. ben hiç böle bi insan değilimdir beni tanıyan kimse inanmaz zaten o yüzden kimseyle paylamaşamadım bile. ama her insanın hayatında en az birkere oluyyordur bu kriz anı sanırım .ben 24 yaşımdayım ve ilk defa oldu.belkide dışardan bukadar sakin görünüp içe atmamak gerek,birden patlıyosun sonra.bunu yapan benmiyim bu kim diye sordum kendime.erkek arkadaşım benle evlenmeyi çok istiyodu parada biriktiriyodu, ya inanınki o an o sinir krizi anında hiç bir şeyi düşünemedim.karşındaki hayatında en sevdiğin en değer verdiğin insan,ondan başka kimsende yok ailenden başka biliyosun ama belkide sırf buyüzden vurdum ya bukadar seviyorum senin yaptığına bak diye.anlatamıyorumki.anlatamamda sanırım.o an onamı vurdum yoksa geçip giden onca zamanamı,sevgilimin değişmeyen bu vefa duygusunamı .bana bir sözü vardı ben bu hayatta ne yaşarsak yaşayalım sana el kaldırmam diye,annesinin üzerine verilmiş bir sözdü,belki bu kadar büyük bir söz vermeseydi bukadar zorlamazdım.kendisi babasında şiddet görerek büyümüş bir insandı belki bunu denedim.annemle babam ben küçükken bu nedenden boşanmış belkide tüm sınırları zorlayım dedim..neyse zaten ayrıldık.daha kötü biçimde.zaten artık hayatımın en dibindeyim,en kötü durumlara düştüm.saolun yorumlarınıziçin.uamrım sizin başınızada gelmez.sonucu tüm hayatınızı değiştirebiliyo

Seninkini bilmem de, onunki nefsi müdafaya giriyor bacim

Keske ne olursa olsun, daha kontrollü davranmasini bilseydin..

sakin insandım içimden şeytan çıktı birden ya..kızlar yanlış anlamayın ama sizde böyle çok net konuşmayın ,kınamayın en azından bende aynı sizin gibiydim şiddet en nefret ettiğim kelimeydi,ama öyle bi an gelirki kendinize hakim olamazsınız.kendinizi tanıyamazsınız.

canım seni anlıyorum. sen evlenme hayali kurarken böyle birşeyle karşılaşmış olman şoke etmiş seni.. ilk mesajında çok detaylı yazmadığın için bende dalga geçtiğini düşündüm ama diğerlerini okuyunca sana hakvermedim ama anlayabildim.. insanların hayatında kendini kaybettiği kontrol edemediği istemediği şeyler yaptığı anlar mutlaka oluyodur.. buda o anlardan biriymiş.. bir çok kişinin hiç böyle yada buna benzer bian yaşamamış yada yaşamayacakmış gibi üstüne üstlük bide sulandırarak verdikleri cevapları anlayamadım.. bu hayatta her şey herkesin başına gelebilir..

Arkadaşım, şahsen benim takıldığım tek bir nokta var.

Evet haklısın insan bir öfke nöbeti ya da sinir krizi esnasında kendini kaybedebilir, insan şiddetle karşı olduğu şeyleri yapabilir, kendini kaybedebilir, kendini tanıyamadığı davranışlar sergileyebilir, tüm bunlarda hemfikiriz, insana özgü davranışlar bunlar, benim de çoook olmuştur hayatımda.

Ama sonra kendine gelir insan...

Takıldığım tek nokta siz kendinize geldikten sonra sizi sakinleştirmek için attığı bir tokada tepki verip ayrılmayı düşünmeniz.... saçma olan bu.... siz istemediğiniz şeyleri yapabiliyorsanız karşınızdaki insana da bu toleransı tanımanız, bu hakkı vermeniz gerekir, kaldı ki zaten sakinleştirmek için atılan bir tokat, tek taraflı yürümez bu işler, nitekim yürümemiş de, ayrılmışsınız, üzüldüm gerçekten, dilerim herkes sakinleştikten sonra tekrar oturur sakin sakin konuşursunuz ilişkinizi ve bu da size hayatta bir tecrübe olur.

bir tokattan dolayı ayrılma olmaz canım..ama tekrarı olursa CADIARZUdüşünmek gerekir mutlaka..

kızlar kusura bakmayın ama saçma olan ne biliyormusunuz; konu sahibi arkadas doğru söylüyor,sinirlenmiş ve o an gözü donmuş karşısındakinin sevdiği adam olduğunu bile unutmuş ve o anki sinirle asla yapmam dediği şeyi yapmış..bu herkesin basına gelir..bende sinirlendim mı gözüm doner..bı kaç kere vurduğum olmuştu erkek arkadasıma,hatta bı keresinde boynuna tırnaklarımı geçirmiştim ama burada bir cogumuz bunu ayırt edemiyor ben buna kızıyorum..Tokat'ı atan bir bayan olduğu için mı değişiyor hersey?şimdi bu olay tam tersi olsaydı?inanıyorum ki yorumlar çok daha kötü olucakti..bu iki yuzluluktur..
bugün ben aynı durumu erkek arkadasım beni dövdü diye açsaydım?hepiniz ayriiil dayak atmış vs diyecektiniz..ama bakın bir bayan,sevdiği adama dayak atan bir bayan pişmanlığını o anki duygularını nasıl anlatmış..
sürekli yapan için konuşmuyorum..ama bir iliskide veya evlilikte bu tarz sınır krizleri yaşanabilir hepimiz insanız..bir anlık gözümüz doner..bu olayda da olduğu gibi..
bizim bunlara hakkımız olduğu gibi erkeklerinde olabilir..onlarında gözü dönebilir..
bu herkese güzel bir ornek oldu herhalde..sevgilim bana Tokat attı diyince hemen ayriil hayır gelmez diyenlere özellikle..
şiddet güzel mı tabiikide değil..ama herkesin bardağının tastigi sınır çizgisi farklıdır,herkesin olaylara everdigi tepkiler farklıdır..
ne olursa olsun dayak olmaması doğru olan..
konu sahibine gelince,sen sinirlenmissin hakkı olabilirsin..ama bu bir etki tepkidir..annem bana vursa istem dısı tepki veririm,karşılık veririm..annem bile diyorum..yani sen ona vurmuşsunuz o da karşılık vermiş buyuruyorsun,bencillik yapıyorsun..
ayrilmissiniz umarım bu saçma sebepten ötürü değildir..

asla katılmıyorum her tokatta sinir krizi sinir krizi diye devam eder o zaman.
ben bu arkadaşın yaptığını da asla onaylamıyorum ki nesi ikiyüzlülük oluyor bunun?
dayak yiyen kadınlardan duyduğum bişey varsa o da tek tokadına çekip gitmeliydim lafıdır.
ayrıca güzel bi örnek oldu size demişsin.. bunun nesi güzel örnek allaşkına?
sevgilime asla şiddet uygulamam! bana da bırak vurmayı elini kaldırsın o an işim biter onla.
ha bağırırım çağırırım suratına kapı çarparım tamam. ama şiddet girince saygı bitmiş demektir
bi daha düşünün bence. ayrıca bi insan sizi sinir krizi geçirtcek kadar kendinizi kaybetcek kadar sinirlendiriyorsa
önce işin orasını düşünmeli.

yani böyle olayı yaşıyan bi kız anca 10 yaşında falan olur çok çocukça.bikere olay nasıl seviyesizleşmiş vurdum tokat attım dövdüm belkide diyosunuz siz niye o insanla berebersinizki.çocuk sadece tokat atmış dua et başkası olsa kırmadık yerini bırakmazdı

kızlar bende size yaşadığım bi olayı anlatayım. benim erkek arkadaşım yani eski . bi kızla görüştüğünü yakaladım. sonra kızında bundan hoşlandığını duydum. yalanlarıyla artık beni sinir krizine soktu. en son o kızla yazışmadığını söledi defalarca. ve ben onun o kızla yazışmalarını yakaladım. fena boynuzlanmışım. sinir kriizi geçirdim ve onu dövdüm vurdum. bağırdım o kızı aricam diye buda beni sakinleştirmek için vurdu bana ama vurunca sakinleştim ilerleyen günlerdede hazmedemedim aldatılmayı ve ayrıldım. şimdi bi ay oldu rahatım ve mutluyum. çok acı çektim çünkü

sen bu çocuğu kaçırma... baksana okadar dövmüşsün sadece bir tokatla cvp vermiş..git krediyi sen çek gerekirse ama kaçırma bu adamı evleninalsanaalsanasmile.

ne yapmalıyıdı? sevgilinin vurduğu yerde gül biter mi demeliydi? yoksa tutup ellerinizi mi öpmeliydi? dua edin ağzınızı burnunuzu dağıtmamış. o vurmamalıydı peki siz?

canıım sizin beraberliğinizde saygı ayaklar altında ezilmiş ezilmiş ve yok olmuş.. defalarca tokat attım diyorsun, gözümün önünde bile canlandıramıyorum...

ne olursa olsun şiddet uygulamamalıydınız.. o da yapmamalıydı... bence saygı bitmiş, saygının olmadığı bir yerde evlilik zaten yürümez..

bir de kendimi kaybettim ne olduğunu hatırlamıyorum lafları da bana doğru gelmiyor, o kadar net hatırlayamaz heralde insan öyle kendini kaybettiği bir anda...

ya bu hepimiz insanız, hepimizin başına gelebilir felsefesinden de hiç hoşlanmıyorum ya... biri bir halt yiyor, aaaa öyle söyleme ama hepimiz insanız, bizimde başımıza gelebilir lafları başlıyo... ben hiç eşime vurmadım, haa ne zaman vururum o zaman bazı şeyler de biter zaten..

normal birşeymiş gibi göre göre iyice normalleştirdiniz yani... :umursamaz:

sen onu neden dövdün, bence o sebepten ayrıl ayrılacaksan eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…