- 3 Eylül 2018
- 132
- 26
- 13
- Konu Sahibi uykucubiri
-
Hayatıza daha iyi birini alma fikrini aklınızdan geçiriyorsanız ayrılın yahu neyi bekliyorsunuz
Aynı şehirdeydik ve 4 ay görüşmedik bir sene de toplam 5 kere görüştük zor bir seneydi ailevi ve okulla ilgili sorunlar vardı. Stresi sebebiyle çok kavga ettik bu süreçte ama hiç başka birine gitmeyi düşünmedim o da düşünmedi ama insanın öyle zamanlarda derdini hep anlatası geliyor o zaman da yakın arkadaşlar devreye giriyor.
Ahah evet sanırım öyle oluyorEş ve sevgili kıyaslanamaz. Sevgililik dönemimizde 6 aylık askerlik dönemi yaşadık, en ufak bi soğuma yaşamadım. Aksine geldiğinde daha bi hoş, daha bi yakışıklı ve çekici gelmişti. Evlilikten sonra zaten o kadar süre ayrı kalma gibi ihtimal söz konusu olamaz. Nereye giderse takılırım peşine.
Evet katılıyorum gerçekten öyle oluyorSen kötü hissediyorsan muhtemelen iyi gelmeyecek bu ayrılık, ayrıca gözden ayrı olan gönülden de ayrı oluyor kim ne derse desin .
Evet, karaktersiz biri olsaydım bunları yapardım.hayatınıza daha iyi birini almayı düşünüyor musunuz? Başkasıyla konuşup dertleşip sorunlarınızı kafanızdan çıkarmak istiyor musunuz?
Evet, karaktersiz biri olsaydım bunları yapardım.
Eğer iyi gitmiyorsa ayrılın. Halihazırda hayatınızda birisi varken, bu kişi taştanda olsa gözünüz 'daha iyi birisi vamı' diye etrafta dolaşmamalıdır, başkasıyla konuşmak falan zaten iğrenç bişey.
Ayrılın gitsin nedir yani silah zoruylamı tutuyorlar..
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüde külliyen yalandır. Nice insanlar gördüm yıllarca birbirini bekleyen... İki ay ayrı kalınca soğuyorsan zaten hiç sevmemişsin demektir.
Kocam 11 aydır askerde.Bırak soğumayı ona daha çok aşık oldugumu ve onsuz mutlu olamayacağımı anladım.Temeli sağlam ilişkilerde uzAklık yakınlık bir etken deģil bence.Sevgilinizden eşinizden uzak kaldığınızda (yaklaşık 2 ay) ve bu sürede hiç görüşmediğinizde soğuyor musunuz? Yada hayatınıza daha iyi birini almayı düşünüyor musunuz? Başkasıyla konuşup dertleşip sorunlarınızı kafanızdan çıkarmak istiyor musunuz? Ne yapacağım lütfen yardım edin sevgilimle hiç iyi gitmiyor. Onu seviyorum fakat ayrılmak istiyorum. Ama ayrılamıyorum yapamıyorum. Nedenini bilmiyorum inanın ki çok sıkıntıdayım
İki ay görmeyince soğuyan sen...Sevgimi sen mi sorgulayacaksın pardon? Biriyle konuşuyorum mu yazıyor orda? Buraya tavsiye yazın diye açtım başlığı ukala tavırlar sergileyin diye değil. Herkes farklıymış demek ki dimi?
Tırt sebepler boş yereSebep onemli, tirt sebeplerle 2 ay gorusulmuyorsa o sevgililik bitse daha iyidir bana kalirsa.
Tırt sebepler boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?