Sevgilidrn ayrılınca ve sonrası

adı üzerinde, hediye... geri vermek ya da geri istemek terbiyesizlik bence. o güzel günlerin hiç hatrı yok mu?

Maddi değeri yüksekse verin.. sizde kalsa zaten kullanmak doğru olmaz boşa neden dursun ki sizde .. maddi değeri yoldaşa elden çıkarın bitmiş gitmiş karşı tarafa ait bir iğnenin bile durmasına gerek Yok bence

Dünyanın en saçma hareketi.
Bence bu hareketin iki amacı var
Bir; tekrar konuşmak - bir kere olsun görmek isteyen kişi aramaya bahane bulamazsa bunu öne sürer
İki; karşı tarafa öfkeli olan kişi, sırf uyuzluk çıkartmak için söyler.
Her iki şekilde de çok saçma.
Yarın bir gün derdine duseceksen hiç alma daha iyi. Satsan satılmaz,yeni sevgiline versen verilmez... Ne gereksiz bir hareket
Ben genelde hediyeleri atmam. Hatta bu sene tatilde farkettim ki sırt cantama attığım kıyafet dışındaki neredeyse herşey eskilerin hediyesi :))
Ha, o şey bana kötü enerji veriyorsa, bakınca beni mutsuz ediyorsa atarım elbet.
Ama o da benim bileceğim iş. Hediyeyi verenin degil

hepsini toplayip geri iade ettim, bitane bilekligi vermeye unutmusum onu bile istedi sonradan :-)

Saçma bulmuşumdur hep. Adı üstünde hediye. Kişiye özel bir şey. Geri alıp/verip ne olacak? Eski sevgilim benden hediyelerini istese iyice gıcık olurdum herhalde. Yememiş içmemiş hediye envanteri tutmuş adi diye 😂Her hediye verdiğin insanla küstüğünde de hediyeleri geri almak gerekir o zaman 😂 sgshsja

Maddi değeri yüksekse geri veririm. Ama kitapmis kiyafetmis onları geri vermem istememde gerçi zamanında doğum günümde eski sevgilim kolye almıştı biraz tuzlu biseydi geri vermedim bozdurdum yedim parasını oda beni aldatmasaydi :dondurma::dondurma:

Ben hepsini geri veririm, benim aldıklarım zaten kullanışlı, kaliteli şeyler oluyor, onları da arkadaşlarıma veririm veya ihtiyaç sahibine veririm.

Back
X