Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gerçek sevgilim 15 yaşında oldukızlar ilk sevgiliniz kaç yaşında oldu. benim olmadı sayılır şuan bir umudum yada beklentimde yok
16kızlar ilk sevgiliniz kaç yaşında oldu. benim olmadı sayılır şuan bir umudum yada beklentimde yok
nasıl tanıştınız calcifer.
nasıl tanıştınız.dİlk gerçek sevgilim 15 yaşında olduŞimdi ne sevgilisi ne aşkı desem de o zamanlar başka duygular içerisindeyim tabi
![]()
nasıl ayarladın bana da taktik verBen ayarladım![]()
Olmadi sayilir nasil yani ?benim olmadı sayılır şuan bir umudum yada beklentimde yo
nettendi buluşma olmadı ve bence sevmedi o yüzden oyle yazdım.Olmadi sayilir nasil yani ?
Ya olmustur ya olmamistir..
Sen bu ara formu bir anlat bakalim :)
Once sen dokul,sonra millet baslar..
Yani Seni dedi ve seviyorum diyemeden durdu mu adam ?
Sevgili sayilma ama sevgili olmama durumunu bir anlat bakalim sen :)
Bence netten hiç görmediğin,tanımadığın insanlarla bu tarz şeylere kalkışmanettendi buluşma olmadı ve bence sevmedi o yüzden oyle yazdım.
Sonra nooldu peki 16 yaşındaki sevgilim aha karşımda oturuyoHey maşallah
Eski hızlılardan çıktın sende he![]()
Acele etmeseydin10 tşk![]()
YaaSonra nooldu peki 16 yaşındaki sevgilim aha karşımda oturuyo
Bütün sınıf aşıktı ama ben kaptım.Acele etmeseydininsan sevgilisiyle karsilikli bi süt de icemeyecekse ohooooo
![]()
O ne guzel :) kac yasinda evlendinizSonra nooldu peki 16 yaşındaki sevgilim aha karşımda oturuyo
O kadar ugrastin savastin da neden cabucak vazgectin pekiBütün sınıf aşıktı ama ben kaptım.![]()