• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgililer arası yaş farkı..

aprilnis

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
304
119
323
Ankara
merhabalar..arkadaşlar sizlere bir sorum var.bnm sevgilim bnden 5 yaş küçük..evlenmeyi düşünüyoruz..yaş farkını aştığımı düşünüyordum..ama bazen takılıyorum..siz ne düşünüyorsunuz..yazın lütfen..

Herzaman kadin mi kucuk olacak canim benim gorusum sorun teskil etmez gayet normal
iki gonul bir olunca samanlik seyran olur 5-10 yas farki onemli degildir...:asigim:

takma diyorum canım çünkü benim dayımdan yengemden bi kaç yaş küçük ve hiç bi sorunları yok, senelerdir çok mutlular.Dayım yengem ne desede ağzından ne çıksada yapsam diye şaşıor resmen.MaşaAllah çok mutlular siz neden olmayasınız.Herşey sizin elinizde saygı sevgi devamlı olsun yeter.

Siz bunu aştıktan sonra başkalarına laf etmek düşmez. yerimseniben
Önemli olan sizin anlaşmanız.5 yaş ne ki ? :sm_confused:​

eşim benden 5 yaş küçük...

neden sorun ettiğini anlamadım...

2 yaş büyük kocam oldu da ne oldu...kötü birşey olacağı varsa zaten olur...takma kafana ve aşkının tadını doyasıya çıkar hazır mutluyken böyle gereksiz şeylerle mutluluğuna gölge düşürme tatlım:1hug:

sevgi,saygı,güven,konuşabilme becerisi,
ruhen uyum,iyiniyet..varsa,
yaş hiç ama hiç sorun değil.
mutluluklar diliyorum..

vallahı pınar altuğ , yağmur atacanı gordukten sonra
erkek karakterli ise cogu sey hallolur bunu anlıyorum sadece

Arada aşk olunca yaş sadece sayılardan ibaret.
Bir ömür mutlu olursunuz inşallah,hiç sorun değil yaşmış,boymuş.

ben tercih etmezdim ama bazen öyle bi durum oluyor ki tercih etme gibi bi şansı olmuyor insanın.. sanırım bu da onlardan bitanesi.. herşey yolunda ise yaş farkına takılmak anlamsız olur fekat..

canım siz anlastıktan sonra gerisi boş hiç takma hakkınızda hayırlısı olsun mutluluklar

bence hiç dert etmeyin. önemli olan birbirinizle kafaca ve ruhça anlaşabilmeniz.

yasın ne önemı var?
kalplerınız uyuyormu bırbırıne..
buna bakarım..
yoksa 35 olupta gönlü 25 olanb yokmu????

tabiki olur neden olmasın ki..

illa ki erkekler mi büyük olacak. sevgiliniz olgun ve oturmuş bir karaktere sahipse bal gibi de olur.

bana hep en fazla senden 3 yas buyuk olsun derler buyuklerım. ılerde uyum olmuyo sen hareketlı o yavas oluyo hayatı yasayamassın dedıler ama bence sevdıkten sonra anlasabılıorsan yasta onemlı degıl=))dusunceler uyussun bence o onemlı=))dimiii

aslinda sorun degil ama
erkekler zaten gec büyüyo kadinlara göre ruhlari daha cocuksu
oluyor ama kafalar uyusuyosa neden olmasin

Her iki tarafta sorun teşkil etmiyorsa gerçekten önemli değil. Toplumumuz basma kalıp belli kurallara öle alışmışki illaha erkek büyük olcak diye. Halbuki akıl yaşta değil başta. Aklı başında olgun bir erkek ise hiç sorun olmaz diye düşünenlerdenim. Bende benzer şeyler yaşadığım için:kedi:

Back
X