• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Elbisem :)

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
173
$100_1193.webp$100_1194.webp$100_1195.webp$100_1197.webp
Sevgililer gününde bunları giyeceğim, elbisem pek yeni sayılmaz 2009 yazında almıştım, nasıl ?

ayakkabıların çok tatlı ama o elbiseyle üşütmeyesin ince değil dimi

Canım evet o elbiseyle üşütürüm kesin,:1: Evde olacağız o yüzden bu elbiseyi seçtim, teşekkür ederim yorumun için .:71:

çok güzel canımm bütün hepsi güle gülee giy :71:

genel olarak güzel canım o zaman iyi eğlenceleri size :71:

Teşekkür ederim canım, sevindim beğenmene. Çorap olarak ten rengi mi giysem yoksa süper ince siyah mı? :87:

canım çorap için siyah seçersen eğer bi önerim var. çok ince bi siyah olsun yani bacağın belli olsun baya. bi kere bi çorap almıştım bend e geçen bayramda, alt bacak kısmı taşlı gibi görünüodu ama simliydi gri renkte, çok seksi duruyo gerçekten:) öyle bişey bulabilirsen tavsiye ederim

ayeser canım çok güzelmiş elbisen, mor en sevdiğim renktir, güle güle giy
teşekkür ederim canım. :3:

bende begendim canim birde ustunde gorsek:27:
Üstümde olmaz, eşim çok kıskanır valla buraya fotoğraf eklersem. :1::4:

canım çorap için siyah seçersen eğer bi önerim var. çok ince bi siyah olsun yani bacağın belli olsun baya. bi kere bi çorap almıştım bend e geçen bayramda, alt bacak kısmı taşlı gibi görünüodu ama simliydi gri renkte, çok seksi duruyo gerçekten:) öyle bişey bulabilirsen tavsiye ederim
Siyah giyersem dediğin gibi süper ince giyerim zaten canım da evde olanlardan giyeceğim. Yeni bir çorap almak için vaktim kalmadı, çıkamıyorum istediğim zaman , bebeğim varya ondan.

Öneriler için çok teşekkür ederim herkese :3:

Benim de aklım siyahta şuan, ama deneyeceğim ten rengini de, sağol önerin için canım. :3:

pentinin mürdüm rengini deneyebilirsin. pek heryerde bulunmuyo ama bi bak istersen siyaha göre daha yumuşak bi renk sonuçta ki eminim süper olur

Bahsettiğin çorabı burada bulabileceğimi sanmıyorum canım hem olsa da artık zamanım kalmadı arasmaya, bir de bebek olunca istediğim gbş hareket edemiyorum,
önerin için çok sağol, :34:siyah giymeye karar verdim.:12:

Back
X